Şimdi Ara

Need For Speed: Hot Pursuit (CIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
22.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğin nostalji başlığına dönmüş burası yahu
  • nfs3'ü pcden hiç silmedim hala oynarım.
  • NFS hot pursuit 3 ü psone da oynardık arkadaşımla birlikte lamborghini'leri alıp coop olarak oynardık bi mod vardı polislerden kaçtıgımız adı şimdi aklıma gelmiyo onu oynardık saatlerce ne günlerdi bee.
  • Bende PS1'de NFS 4: High Stakes'i az oynamadım. 1.5 yılımı yedi CD çizikti, her 2 yada 3 yarışta bir oyun takılıyordu Bende arabaları ve yolları açmak için aynı yerleri tekrar tekrar oynamak zorunda kalıyordum Bu yüzden 1.5 yıl sürdü Heleki karlı yollarda zafere ulaşmak inanılmaz zordu Tam geçerdim yarışı pat oyun takılır baştan uğraş Daha sonraki 2-3 denemede de geçemezdim yarışı En sonunda 1.ciliğe önem vermedim, sadece amacım oyunu bitirmek oldu Yoksa oyun benim 2-3 yılımı daha alırdı Fakat bu oyunun beni cezbeden en önemli yanı; yolda gidebilirken sinyal verebilmemizdi. Hem grafikleri zamana göre güzel, hemde sinyal verebildiğimiz, pistler şehir içinde olduğu için çok uzun zaman oyunu yarışmak için değilde, şehirde gezmek için oynamıştım

Şu an heyecandan ne düşündüğümü tam olarak dile getiremedim, anılarım depreşti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 14 Haziran 2010; 13:41:27 >

• resimleri görünce içim bir tuhaf oldu tüylerim diken diken oldu.Çocuklugumun oyunlarından biriydi bu oyun.Umarım eski haritalari tekrar remake yapip eklerler.
  •  Need For Speed: Hot Pursuit (CIKTI)

Need For Speed: Hot Pursuit (CIKTI)

Most Wanted 2 gelse daha iyi olurdu

• Bu oyunu buyuk heyecanla bekliyorum.
    Ben nfs3u uzun bi sure oynadim .. O kadar zevkliydi ki ya .
    Hele o italdesign schigera diye bi arac vardi . Hastasiydim onun ya. Boyle fantazi araclar koyarlardi

Peki nfs2 de 400km yapan bi arac vardi onun adini hatirlayan var mi ?
  • Hot Pursuit candır,seneye gelsin Most Wanted!o da can!
  • Eski oyunun atmosferini korumayı başarmış grafikler ve arabalar da etkileyici gözüküyor 16 Kasım'ı bekliyecez artık.
  • SHIFT i hiç bozmadan (kokpit ve hız efekti dahil) yapmaları gerek bence...
  • bugatti veyronu polis arabası olarak görünce dedimki aha kaçan kişi s.çtı oyun bomba gibi geliyor
  • Gelişine en çok sevindiğim oyun Ne oynardık bee. Tamam eski havasıyla gelsin de ufaktan da farklılıklar olsun . Mesela birkaç yeni pist, araba vb.
  • Orijinalden alıntı: [DMC]

Şu ekran görüntüsünü görünce direkt Hot Pursuit 2 günlerimi hatırladım. Trailer'ı da izledim, çok bomba görünüyor. Eski Hot Pursuit serilerindeki her şeye sadık kalınmış gibi, çok gaz trailer ya. NFS kötü günlerine girdiğinden beri Hot Pursuit'ın tekrar yapılmasını istemiştim ve sonunda oldu isteklerim, çok mutluyum valla.

Ve inanıyorum ki Burnout'lardan tanıdığımız Criterion en iyisini yapacak, bu iş için en iyi seçim.

16 Kasım 2010.

Ama daha çok var ya.

• nfs hot pursuit 2 de olan haritalar remake olacak sanırım mesela ormanlı harita eski oyundakine çok benziyor.Umarım ilk hot pursuit'in haritalarinida remake etmeyi unutmazlar asıl iş onda bence ve bir şeyi merak ediyorum acaba gece gündüz değişimi olacakmı? İlk hot pursuitte vardi ve kokpitte vardi umarım olur bundada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 15 Haziran 2010; 10:47:06 >

• videoya bayıldım en can alıcı kısmı yani son kısmını doya doya izliyim dedim son darbeyi vurunca direk video giriyor ama araç yanlış tarafa takla atıyor oyun 10 numara olacak buna şüphem yok neticede criterion imzası var
  • Alllaaah yeni izledim trailer'ı daha.
    Laptop bozuktu bu gün izleyebildim.
    Oyunda McLaren MP4-12 C var !!
  • ha şöyle dağda, bayırda , ormanda geçsin. ne güzel. pist pist nere kadar arkadaş !
  • Trailer'ı acayip gaz yapmışlar kaç defadır izliyorum hala sıkılmadım.

Trailer'da ki heyecanı oyun içinde de yaşatırlarsa yeni MotorStorm'un yanına oynayacağım oyun belli olacak; Need For Speed: Hot Pursuit
  • EA adam gibi yapabilirse GT5 ile açık ara yılın en iyi yarış oyunu olurlar biri Sim. biri Arcade olarak...
  • NFS 2 SE den aldığım zevki serinin diğer oyunlarının hepsini toplasan alamam. Hele o mavi Viper'in çıkardığı motor gürültüsü hala kulaklarımda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.