Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.800
Cevap
18
Favori
266.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GT_55

Oyunun 10 saatlik deneme sürümü 28 gb. Demek kısıtlı bir deneme olacak. Normalde 35 gb küsur olması lazım. Bu arada one x'te indiriyorum. Bakalım 60 fps desteği var mı?
    60 fps olacak denmişti hocam one x te öyle hatırlıyorum.
  • millet ne güzel tasarımlar yapıyor

oyun payback sanırım. bunları indirebiliyor muyuz nfs de kendimiz kullanmak için galeriden falan ?

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 5 Kasım 2019; 11:52:31 >
  • 10 saat oynama süresi oyunu indirdikten sonra mi basliyor ister oyna ister oynama yoksa oyunda icinde kaldigin sure olarak mi 10 saat sayıyor sureyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vip Üye

10 saat oynama süresi oyunu indirdikten sonra mi basliyor ister oyna ister oynama yoksa oyunda icinde kaldigin sure olarak mi 10 saat sayıyor sureyi
    oyunun içinde kaldiğın süre hocam

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    o zaman iyiymis ya bende strese giriyordum saat 11 de indirme acilsa, bir kac saatte de indirse ohogo coktan zaman biter diye vazgecmistim. Tamamdir o zaman teşekkürler.

• maalesef her zamanki gibi şehir ölü,ne trafik ne de insan var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

60 fps olacak denmişti hocam one x te öyle hatırlıyorum.

Alıntıları Göster
    Şu an oyundayım 60 fps değil ve bunla alakalı bir ayarda yok.

• Evet beyler yorumları alalım grafıkler olsun oynanıs olsun trafık olsun araclar ve sesler değer mı almaya yoksa 10 saat yeterlımıdır ?
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Kotuymus . Spor ve yaris oyunlari 60 tan asagi olmamali. Bu konsollarin degil yapimcinin sucu bence. Ne ps4 nede one x cok zayif konsollar degil. Yeni nesilde umarim bu 30 fps olayi sona erer 60 tan asagi oyun cikmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

Kotuymus . Spor ve yaris oyunlari 60 tan asagi olmamali. Bu konsollarin degil yapimcinin sucu bence. Ne ps4 nede one x cok zayif konsollar degil. Yeni nesilde umarim bu 30 fps olayi sona erer 60 tan asagi oyun cikmaz
    Aynen oyle nba fifa pes yarış oyunları 60 fps sabitlenmeli hadi fps oyunları neysede.
  • Şehirler bomboş! Araba süspansiyonları yok sanki. Arabayı sağa sola savurduğumda süspansiyon kıpırdamıyor! Arkadaşlar bu oyunu ya Access üzerinden oynayın ya da 10 saat deneme süresi ile tadına bakın. Ben beğenmedim oyunu.
  • Şehirin bomboş olacağı belliydi. Bir de o eski sürüm yenisinde düzeltildi falan diyip insanları kandırdılar. Rezillik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reflection detayı güzel olmuş, bu resim aynı zamanda RTX kartlardaki ray tracing teknolojisinin gerekliliğini tartışır hale getiriyor, Origin access ile oyunu deneyeceğim bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megas Red

Şehirler bomboş! Araba süspansiyonları yok sanki. Arabayı sağa sola savurduğumda süspansiyon kıpırdamıyor! Arkadaşlar bu oyunu ya Access üzerinden oynayın ya da 10 saat deneme süresi ile tadına bakın. Ben beğenmedim oyunu.
    Belliydi zaten ilk videolardan şehir boş güya düzelttiler. Yine arabalar kaymıyor anlaşılan tutuyor birşeyler arabaları bir salsalar su sürüsü bir yapsalar sen ara yarışı oyunusun açık dunya ıvır zıvırın yok arabaya odaklancan yanı bunuda yapamamaları çok üzücü.
  • EA Access'de DS4 Yöntemi oluyor mu, arkadaşla kullanacağız. Oluyorsa yeni bir TR PSN Hesabı açıp ona göre alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 5 Kasım 2019; 14:14:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyun TR psn de henüz yok ea access te yada ben göremedim

• gamer-x kullanıcısına yanıt
    hocam ea access hub a beklerseniz yarını bulur herhalde. direkt store a girip oyuna gelin orada yazıyor first trial indir diye. oradan indirebilirsiniz. tr psn e de geldi yani ben oradan indirdim sabah

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 5 Kasım 2019; 15:9:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

hocam ea access hub a beklerseniz yarını bulur herhalde. direkt store a girip oyuna gelin orada yazıyor first trial indir diye. oradan indirebilirsiniz. tr psn e de geldi yani ben oradan indirdim sabah

Teşekkürler

• mhasal kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı soru olmayacak ama bu bir bug mı acaba? Access olmadan da oynanıyor mu deneme?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • access lazim hocam

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.