Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
1
Favori
262.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence güzel olmuş hem biraz gerçeklik gelmiş hem biraz daha heycanlı olmuş nasıl olsa normal drift moduda var ikisininde tadına bakıyoruz işte tabi canyon drifti biraz sinir ediyo ama olsun oyun güzel olmuş bence
  • yaw millet % bilmem kaça gelmiş hava da yagıyo yaa neyse hatuna soledim alcak bugun işala gelmiştir izmire
  • Yaw bide oyun kolaymı banamı öle geldi yoksa biraz ilerdemi öttürücek %30 a geldim hem çok oynamadım okadar hemde çok zorlanmadım acaba buda mostwanted gibi sağ gösterip solmu vurcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: AYIBOGAN

Yaw bide oyun kolaymı banamı öle geldi yoksa biraz ilerdemi öttürücek %30 a geldim hem çok oynamadım okadar hemde çok zorlanmadım acaba buda mostwanted gibi sağ gösterip solmu vurcak

birazdaha ilerle görürsün kolaymı zormu
  • şimdi carbonu hamachiden oynayabilecekmiyiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

buda challenge deki barıyerden uçma anı ayrıca alt tab da işe yaramıyor [simage]

Yarıyo :D Donmadan once yapıcaksın Cıkmayla alakan olmicak Cıkmak yok

Ben yine reset attım bugün 6. olmuştur heralde

Napalım işte diyorum ya carbon uğruna

Oyunun %52sine geldim arada çıkıyorum hemen bitmesin diye yoksa çıkmadan oynarsam sabaha biterdi heralde
    Yaa % 52 mi ? Anladim kadariyla Career cok kisa lanet olsun sana EA Games

• FRAPS lan nasil resim cekiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
    neyse x1950xtx bakalım kaç fps verecek

1950xtx toxic yanlış olmasın
  • bu oyunun tam sürümü çıktımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: öztin

bu oyunun tam sürümü çıktımı?
  • quote:

çktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnerMaxTeo

quote:

çktı

teşekkür ederim
  • Ya arkadaslar ben de %20 civarına geldim ama polislerle hic kasılasmadım. İlk bossu da yendim hatta arabasını aldım ama polislerle hic işim olmadı. Polislerle kapısmak ne kazandırıyor bize illa onları bulup kacmam mı lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @pi -- 3 Kasım 2006; 10:59:36 >
  • Yaw oyun cokmu kısa sürüyo mw deki gibimi ??
  • Merhaba arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar neredeyse oyunun yarısına gelmiş. Bu hızla giderseniz oyun en fazla 3gün sonra biter sonra çok kısaydı artık oynanmaz sıktı gibi yorumlarda bulunursunuz bence biraz frene basın Bu ne hız ya ben daha oyunu almadım bile siz gecenin 3üne kadar nfs oynuyorsunuz herşey bir yana sağlık gider elden valla yapmayın dostlar Öyle bir oynayınki oyunu ne sizi çabucak sıksın ne de bıktırsın her zaman tadında bırakın Gece gündüz durmadan oyun mu oynanır ya aman diyeyim

• safe house' a atlarken, yarışlara girerken vs. oyun hata verip masa üstüne atıyor. sistem imzada, sürücüler güncel. bir fikri olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

FRAPS lan nasil resim cekiliyor

Biraz kurcalarsan bulabilirsin
  • SABAH bi kalktim FTP bi baktim aha CARBON var.Ama tam CARBONU buldum diye sevinirken DEAMON TOOLS silinmiyor 4.00
    4.06 yuklemk istiyom ama eski deamon Tols silinmediki icin CARBON oynuyamiyorum yardimci olun PLS
    http://www.resimhost.com/images/1399untitledyyy.JPG
    Resime bi bakin ERROR deyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 3 Kasım 2006; 11:47:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

FRAPS lan nasil resim cekiliyor

Biraz kurcalarsan bulabilirsin
    Ne oyle o cevap "Biraz kurcalarsan bulabilirsin " biliyosan soylesene

• Fraps a gir daha sonra üstteki sekmelerden screenshots kısmına gel oradan da aşağıdaki 'screen capture hotkey' kısmında hangi tuş var ona bak. Büyük ihtimalle eğer değiştirilmediyse f10 vardır. Oyun esnasında f10 bas bu kadar Aldığın ekran görüntülerine c:deki fraps klasöründen ulaşabilirsin eğer demo versiyonunu kullanıyorsan fraps la çektiğin ekran görüntüleri bmp olarak kaydedilir ama sen paintten bunları jpeg olarak değiştirebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.