Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: forious

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

fraps ile ortalama fps testi yaptırın
    o zaman gerçekler ortaya çıkar

onu nasıl yapıyoruz kardeş

frapsı aç, FPS sekmesinde benchmarking hotkeyi tanımla önce (bende F11)
    sonra save detailed benchmark statistics'in altında gördüğün 3 kutuyu işaretle
    oyunun içinde hotkeye bastığında ister manuel ister kendi ayarladığın süre içinde fps değerlerini ve ortalamalarını XML dosyası olarak kaydedecek
    progra~1/fraps/ klasörünün altında bir klasör daha açar (sanırım benchmark) orada bulursun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

fraps ile ortalama fps testi yaptırın
    o zaman gerçekler ortaya çıkar

onu nasıl yapıyoruz kardeş

frapsı aç, FPS sekmesinde benchmarking hotkeyi tanımla önce (bende F11)
    sonra save detailed benchmark statistics'in altında gördüğün 3 kutuyu işaretle
    oyunun içinde hotkeye bastığında ister manuel ister kendi ayarladığın süre içinde fps değerlerini ve ortalamalarını XML dosyası olarak kaydedecek
    progra~1/fraps/ klasörünün altında bir klasör daha açar (sanırım benchmark) orada bulursun

eyw kardeş

• ben grafikleri beendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

neden flashget kullanıyorsunuz ki arkdaşlar kullanmadan indirin dosyalara zarar verebiliyor
    Ben EA Games'ten Flashget 1.65 ile indirdim, hiç bozulma olmadı. Hatta indirmeye birkaç kez ara verdim.

her zaman olmuyor ama olan kişilerde büyük ihtimak bundan oluyordur
  • ilk linkten indirdim hatalı çıktı offf
  • yaptım 16-33-58-46 fps değerler bunlar eh idare eder yaw
  • http://img124.imageshack.us/my.php?image=nfscdemo200610291626063tu3.png][img=http://img124.imageshack.us/img124/2625/nfscdemo200610291626063tu3.th.png][/url]

bi tane ss

4xaa 4xaf 3vertex ve car-world-road full detay açık

fps değerleri 20-35-30-40 şeklinde frapsa göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 29 Ekim 2006; 16:48:34 >
  • sulidin arkadaşım upload ederken 640*480 e sığdır dedim.ayar 1024*768.ayrıca görüntü ayarını 1024*768 yapmadan hiçbir oyunu asla oynamam.ayarlarda sadece anti alaising off modunda.2x veya 4x yaptığımda ekranın yarısı gözüküyor yarısı gözükmüyor.ama evimdeki lg monitörde bunu yapmıyor.bunuda bir türlü çözemedim.asıl monitörüm philips 107 ama lg flatronda 4x te felan oynuyor.
  • arkadaslar ben bu işlemciyi pentium dual core 3.40 4mb ile degistirince gözle görülür bi performans artısı olurmu
  • şu anki işlemcine göre olur tabiki
  • yani dedigim mesela kac fps yada% olarak tahminen tabi
  • valla bunu sölemek güç fps olarak çok fark olacağını sanmam ama masaüstü ve multimedya uygulamalarda farkını görürsün fps için ekran kartı önemli burada
  • arkadaşlar balıkesirdeyim çarşıda gezerken carbonun afişini gördüm acaba çıkmışmıdır??
  • asıl düşük ayar buna denir.hala bana söylüyorsunuz.bi benimkine bakın bi buna

http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/61500/E8B328A320154D9290EE9AA51FE45657.jpg
  • oyun daha çıkmadı afişi görmek çıktı anlamna gelmes
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmax-mert

asıl düşük ayar buna denir.hala bana söylüyorsunuz.bi benimkine bakın bi buna

http://image.donanimhaber.com/image.php/upfiles/61500/E8B328A320154D9290EE9AA51FE45657.jpg

senin ayarların ne onu söyle bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

ilk sayfadaki link bozuk değil boş yere çirkeflik yapmayın gidin başka yerden indirin o sizin sorununuz
    bende o linkten indirdim ve oynadım
    neymiş sorun sizdeymiş

İlk sayfadaki linkten indirdiğim oyunun çalışmadığını söyleyenlerden biri benim.
    Buradaki "çirkeflik yapmayın" sözü ne anlama geliyor?

Sadece indirdiğim oyunun bozuk olduğunu söylediğim için mi sarfedildi?

+Ben linki veren kimseyi suçlamadım. Niye bozuk link veriyorsun diye hesapta sormadım.

sana değil lugano diye birinin tavrına istinaden yazdım çirkeflik lafını

• Resolution=1024*768
    Anti-alaising=off
    Texture Filtering=Bilinear
    Sharder Detail=High
    V-sync=On
    World Detail=High
    Car Detail=High
    Particle System=On
    +
    Motion Blur Ve Road Reflection Detail Pasif Durumda.Ayarlanmıyor.Sanırım Ekran Kartım Desteksiz.
  • valla oyun sistem istiyor arkadaşlar imzamdaki sistem ile 1280*1024 ve tüm ayarlar full de masaüstü ayarları dengede 25 35 arası fps alıyorum sistem overcloklu tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

valla oyun sistem istiyor arkadaşlar imzamdaki sistem ile 1280*1024 ve tüm ayarlar full de masaüstü ayarları dengede 25 35 arası fps alıyorum sistem overcloklu tabi

bak adam bile zorlanıyo diyo x1900gt ile cmax-mert sen nasıl rahat diyon anlamadım ya kardeşim herşeyin bir kanunu vardır 2+2 4 eder sen o kartla o ayarlarda oynayamazsın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.