Şimdi Ara

NEED FOR SPEED CARBON 1.3 VE 1.4 YAMA!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yamaların LINK ini veriyorum fakat bu yamaları daha önce kullanan varsa ne gibi özelliklerin açıldığını, eklediniği vs yazabilirse sevinirim.

1.3 Version
    http://www.megagames.com/news/redir.cgi?aHR0cDovL2Rvd25sb2Fkcy5tZWdhZ2FtZXMuY29tL3BhdGNoZXMvbmZzY19wYXRjaDEuM191cy5leGU=

1.4 Version
    http://www.megagames.com/news/redir.cgi?aHR0cDovL2Rvd25sb2Fkcy5tZWdhZ2FtZXMuY29tL3BhdGNoZXMvcGF0Y2hfMS4yXzEuM18xLjQuZXhl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 11 Temmuz 2007; 18:54:34 >

• fikri olan yokmu?
  • Valla hiç bi fikrim yok.

ama bunlara fazla güvenmiceksin
  • yamaları çekip kontrol edern olursa bende bekliyorum merak ettim
  • Link işe yarıyorsa yani kayıda değer bir şey oluyorsa tekrar oynamayı göze alıyorum
  • Bence çekildikten sonra kasper yada nod32 ile kontrol edilmesinde fayda var
  • Gülşen sen oyun manyağımısın kızım çalış sabahtan beri yatıyon be :) git bi serçe alda harbi harbi kullan arabayı göm bir yerlere de kurtulalım senden töbe töbe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beklemedeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihili -- 11 Temmuz 2007; 19:17:13 >
  • Yemin ederim versiyonu yükseltsin
    bir daha oynamayan taner olmasın
    tabi yeni araba yeni mekan olursa daha süper olur
  • 1.3 patch oyunun save ve diger ufak sorunları için çıkmıştı. 1.4 ise vista ve diger ufak şeyleriçin çıktı
  • ee indirip deneyen oldu mu?

ben valla crack sorunu oyundan atmalar yüzünden orjinal almıştım.
    şimdi %60 ta takıldım kaldım. oyun problemi değilde. yarışlar çok zor hızlarına bi türlü yetişemiom diğerlerinin
  • widescreen'de oyun masaüstüne atıyodu 1.4 ile atmıyo
  • Ben yükledim carbonu crack yaptım herşey tmm ama girmek istedigimde masaüstüne yolluyo tekrar beni buna care bulamadım lütfen yardım edin
  • bu yamalar nelere düzeltiyor??
  • Yaw neden acmıyo bu oyun analamadım yaw bi cevabı olan yok mu soruma ??????
  • dos ekranı açılıp kapanıyo bende hiçbişey olmuyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.