Bildirim
Need For Speed 4 High Stakes Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
O oyunun kurulumu oldukça sorunlu zaten crack gerekiyor, bi de galiba XP'lerde çalışmıyor diye bi şey duymuştum. -
Bu sorunlar genelde cd deki eksik dosyalardan meydana geliyor.
bu sorunu önceden bende yaşadım bir dosya eksik olduğu için oyunu açmıyordu bende need for speed 1 den 7 ye kadar vardı 3 ve 5 oyunu açmıyordu.. -
quote:
Orjinalden alıntı: delta83
Bu sorunlar genelde cd deki eksik dosyalardan meydana geliyor.
bu sorunu önceden bende yaşadım bir dosya eksik olduğu için oyunu açmıyordu bende need for speed 1 den 7 ye kadar vardı 3 ve 5 oyunu açmıyordu..
Porsche Unleashed oyununda yükseltme yamasını bulmuştum. Hatasız oyunu bitirebilmiştim. Bende Porsche Unleshed versiyonunun tam sürümü de var. Oradan biliyorum. -
nfscars.com adresinden gerekli dosyaları indirerek high stakes'i xp'de oynama şansınız var.. -
evet nfs nin 5i1 arada olanında öyle bir sorun var. çalışanlarında da bir çok eksik var.bende serinin en güzel ve en zorlarından birisi 4 high stakes o zaman delisi olmuştum.istersen bende serisi normal olarak var -
high stakes tek başına turnuva süper oluyordu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X