Şimdi Ara

Nedved futbolu resmen bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Futbol kariyeri boyunca Dukla Prag, Sparta Prag, Lazio ve Juventus forması giymiş olan Pavel Nedved, artık kariyerinin sonuna geldiğini açıkladı.

Juventus'tan ayrıldıktan sonra dünya çapında birçok kulüpten teklif alan Çek oyuncu, bunların hepsini reddederek futbol kariyerine son verdi.

Kendi internet sitesinden bir açıklama yapan Nedved, "Futbolcu olarak devam ettirdiğim kariyerime son noktayı koymaya karar verdiğimi belirtmek isterim. Son zamanlarda gelen birçok teklifi kabul etmeyerek futbol yaşantımı sonlandırmaya karar verdim. Artık zamanımı aileme, eşime ve çocuklarıma harcamaya karar verdim. Bütün kariyerim boyunca bana destek olan herkese ve taraftarlarıma teşekkür ederim" dedi.

Serie A'da 13 sene forma giyen Çek oyuncu, 1996 senesinde Lazio'ya transfer oldu. 2000 senesinde İtalya şampiyonluğu yaşayan Nedved, 1999 senesine Kupa Galipleri Kupası ve Süper Kupa'yı kaldırmıştı.

2001 senesinde Real Madrid'e transfer olan efsane oyuncu Zinedine Zidane yerine Juventus'a transfer olan Nedved burada da 2002 ve 2003 sezonların şampiyonluk yaşamış, yine aynı sezonlarda İtalya Süper Kupası'nı kaldırmıştı.

Çek yıldız ayrıca 2003 senesinde Ballon d'Or ödülüne de layık görülmüştü.

eski jenerasyondan biri daha göçtü, üzüldüm be...

• kooooskoca pavel nedved.camoranessi ile birlikte en beğendim topçuydu juve de...
  • O zamansa artık Milan baros Çek cumhuriyetindeki 2. oyuncu oldu aktif..
  • bir Koller mi? hala oynuyor mu ya o zürafa kırması :) 36 yasında sanırım, severim keratayı ama bitmiştir artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyr@mid

bir Koller mi? hala oynuyor mu ya o zürafa kırması :) 36 yasında sanırım, severim keratayı ama bitmiştir artık

Valla öyle pivot forvet bulunmaz. Kafa haricinde hiç bir şeyi yok, tam bir kazma.
  • ppeeeh recobalar,rui costalar , thuramlar davidsler nedvedler zidanelar oldu ceronaldolar,messiler,xaviler pppey
  •  Nedved futbolu resmen bıraktı
    Hey gidi Nedved
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taş Kafa Hiddink ve Cocu
    7 yıl önce açıldı
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sende mi bırakıp gidecektin bizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.