Bildirim
Nedir Şu 'referral' olayı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up bilen yok mu yaw _____________________________ -
Ref. linkinden yeni hesap açıp 5 level yapıyorsun.10 tane yapınca rp geliyor.Ayrıca ref. başına 4 win ip boost veriyor.100 de 200 de ödüller veriyor referral rehberi diye arat googleda bulursun.Benim 3 tane kaldı ilk 10 için
_____________________________ -
evet
10 hesap açıcaksın her biri 5 lvl olucak o zaman 975rp veriyorlar
nasıl 5 lvl yapıcam pampa dersen 4 lvl'a kadar botlarla oyna sonra tutorial'ı oyna 5 yaparsın
gerçi direct derbit döneminde yapaydınız ya şunu xp boost alıp 1 günde free 975rp alırdınız_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeus1337
evet
nasıl 5 lvl yapıcam pampa dersen 4 lvl'a kadar botlarla oyna sonra tutorial'ı oyna 5 yaparsın
gerçi direct derbit döneminde yapaydınız ya şunu xp boost alıp 1 günde free 975rp alırdınız
Ip den ban yeme riski var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aykut1993
Ref. linkinden yeni hesap açıp 5 level yapıyorsun.10 tane yapınca rp geliyor.Ayrıca ref. başına 4 win ip boost veriyor.100 de 200 de ödüller veriyor referral rehberi diye arat googleda bulursun.Benim 3 tane kaldı ilk 10 için
ref linkine nereden ulaşabiliriz?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: r0yaL
quote:
Orijinalden alıntı: aykut1993
ref linkine nereden ulaşabiliriz?
Siteden my account._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Malcolm.X
quote:
evet
gerçi direct derbit döneminde yapaydınız ya şunu xp boost alıp 1 günde free 975rp alırdınız
Ip den ban yeme riski var mi ?
çevremdekiler öyle yaptı ve hala sağlam duruyorlar
sadece direct derbitin bedeli olan alınan karakter ve skinleri silindi
bende meraktan yapmıştım zamanında
trynda ile trist'e legendary almıştım heroları geri aldılar ama store'dan bakınca skinler owned diye gözüküyordu
buda böyle bir anım_____________________________ 
-
quote:
evet
sımdı kendı ref lınkımden farklı msnler acarak 5 level hesaplar kasıyorum anladıgım bu dogru dımı ? 975 rp verıyor ve akali blood moon skınını alablıyorum *
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
quote:
evet
sımdı kendı ref lınkımden farklı msnler acarak 5 level hesaplar kasıyorum anladıgım bu dogru dımı ? 975 rp verıyor ve akali blood moon skınını alablıyorum *
evet msnleri sallayabilirsin onay falan istemiyor(şimdi istiyorsa bilmem)_____________________________ 
-
İnsanın kendine yakışanı giymesidir. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bugün 4 kişi 6 tane kastık artık her gün kasmayı planlıyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Dakican
Bugün 4 kişi 6 tane kastık artık her gün kasmayı planlıyoruz
bu hızla torunun 100 ref gorur :Dbiz 4 kisi 1 gunde 10 taneden 40 ref kasarız panpa hızlandırın bence cok yavassınız_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler