Şimdi Ara

Nedir Şahin Doğan 131 olayı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tarz apaçi işi modifiyelerle arabaların orijinalini bozanları bende sevmiyorum.
    yok efendim patlamış egsozdan çıkarmış gibi abartı eksoz takanlar,kabak lastik ama farında kaşı eksik etmeyenler.işsiz güçsüz 4-5 apaçi ile son ses,cam açık şekilde gezenler,olur olmadık yerde sıfır çizmeye çalışanlardan nefret ediyorum.

ne yazıkki gerek fiyat olsun,gerek parça uygunluğu olsun,tofaşlar maalesef bu araba katillerinin elinde mahvoldular.

onları gördükçe küfrediyor ve gülüyorum ama şu da bir gerçek ki,bende murat 131 doğan kullanıyorum yaklaşık bi 5 yıldır ama bi farkla.

kesinlikle aksesuarın a sı yok.herşeyi fabrikadan çıktığı gibi.

yani anlatmak istediğim sizinle aynı fikirdeyim ama sadece tofaşa,onu kullananlara yüklenmeniz,biraz yersiz olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Zamanın favori dizisi Kara Şimşekte bile arzı endam etmiş bir araçtan bahsediyoruz
    Hemde tek kapılısı

Nedir Şahin Doğan 131 olayı ?

miafori

miafori değil mirafiori

• Araba denilen kavram tofaş da öğrenilir. Yeri gelir kaputu açar kolları sıvarsın, yeri gelir ceketi çıkartır ittirirsin. Hemde onca hatunun içinde bile. Yoksa sen lüks aracı kullanmışsın öyle yapmışsın böyle yapmışsın gözümde değerin sıfırdır, şöför değil anca kullanıcı olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

quote:

Orijinalden alıntı: lucadris24

quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Zamanın favori dizisi Kara Şimşekte bile arzı endam etmiş bir araçtan bahsediyoruz
    Hemde tek kapılısı

miafori

miafori değil mirafiori

fail oldum harf fazlalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pres sure -- 20 Kasım 2011; 23:28:50 >

• Yıkarlar burayı yıkarlar,görüşüne katılıyorum dostum.
  • yan cehennem yan,geliyorum yan yan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknaydmr -- 20 Kasım 2011; 23:40:42 >
  • Pekmez olmaz tahinsiz delikanlı olmaz şahinsiz.
    -J.Locke
  • Murat 131 doğan ve e-30 bmw'leri küçümseyenin aklına şaşarım.İkiside bir devire damga vurmuş arabalar.
    Yok led tvmiş falan filanmış.Ancak internet köşelerinden atar tutarsınız.Cesaretin varsa arabayı o beğenmediğin arabanın önüne kır ve adamın yüzüne söyle.Ama yok işte ancak internetten atıp tutulur.
    Hele e-36'lara laf eden taş olur be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

O değilde bu e30 mduur e36 mıdır nedir hurda bir araç var .

O araba binenlerin %100 ü apaçi , araba da araba olsa

aynen.

o e30 da tip denen birşey bile yok.

yani git en azından m3 e92 felan al.

En azından M3 E92?
  • parası olan değil hastası olan biner
  • biri e30'lara lafmı etti ?

• konu sadece yeni led tv aldım 8000 ekran demek için açılmış. ee tabi led tv den para kalmamış imzandaki aracı kullanıyorsun.
  • adamlar apaçi felan bilimum her türlü abzürtlüğü yapıyor olabilirler ama arkadan çekişli bir araç gerçekten sürüş zevki veriyor

yani tofaş tamam çok güçlü bir araç değil ancak arkadan çekişli arabaları ben önden çekişli araçlara göre daha çekici buluyorum

bu sınıftaki favorim mitsubishi galant

ya paraya kıyıp böyle birşey yapacaksınız

ya da bu işlere hiç kalkışmayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Anor~ -- 21 Kasım 2011; 0:44:43 >

• Denizlide gecenlerde boyle olan yuksek sesle muzik dinleyen saga sola laf atan 6 sahin trafikten men edilmisti.

Yine e30 klubu trafikte saygili olunmasi icin konvoyla sehirde dolasmisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: l0rdtayrinus

Ben de pek haz etmiyorum ancak yiğidi öldür hakkını yeme. Googleden 06 mju 06 yazıp biraz bakın.

Bu da kısa tanıtım videosu

edit:imla

subarunun kazanması gerkiyordu

kesin bir bit yeniği var.o subarı en az 300bg den aşağı değildir.

1.6 binek model olursa işi kolay tabiki

ayrıca arabaya turbo takarken yan gitmesini engelleyebilmişmi?

bende seviyorum 131i. 1982 131 doğanım var hatta. çekme belgeli. tarlaya falan gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

O değilde bu e30 mduur e36 mıdır nedir hurda bir araç var .

O araba binenlerin %100 ü apaçi , araba da araba olsa

E30 bi Ayrıcalıktır ve Hastalıktır..
  • Fakir fukaraların araba ve modifiye tutkusu diyelim. diyen arkadaş evet fakirim zoruna gidiyo galiba ama şunu unutma bu insanlar şahine dogana murat lara biliyolarsa bilki baba parası degil alın teridir. şimdi diyeceksin ki bizimkide alın teri! eyw alın teridir saygımız var ama senin zengin olman bizim zorumuza gitmiyoda. bizim fakir olmamız senin neden zoruna gidiyo ben bunu anlamıyorum...

bu tarz apaçi işi modifiyelerle arabaların orijinalini bozanları bende sevmiyorum.
    yok efendim patlamış egsozdan çıkarmış gibi abartı eksoz takanlar,kabak lastik ama farında kaşı eksik etmeyenler.işsiz güçsüz 4-5 apaçi ile son ses,cam açık şekilde gezenler,olur olmadık yerde sıfır çizmeye çalışanlardan nefret ediyorum.

ne yazıkki gerek fiyat olsun,gerek parça uygunluğu olsun,tofaşlar maalesef bu araba katillerinin elinde mahvoldular.

onları gördükçe küfrediyor ve gülüyorum ama şu da bir gerçek ki,bende murat 131 doğan kullanıyorum yaklaşık bi 5 yıldır ama bi farkla.

kesinlikle aksesuarın a sı yok.herşeyi fabrikadan çıktığı gibi.

yani anlatmak istediğim sizinle aynı fikirdeyim ama sadece tofaşa,onu kullananlara yüklenmeniz,biraz yersiz olmuş...

Hocam sana sonuna kadar katılıyorum. bende dogan L kullanıyorum ama dış modifiyem yok ama iç modifiye tabiki var. geri vites kamerası. gögus dreksiyon torpido kaplaması. dijital tv anteni LCD 7 inc tv, mini buzdolabı ve sunruff ve gerek şehir içinde gerek şehirler arasında hiç kimseyi rahatsız etmeden kendim duyacagım kadar müzik açarak 0 cizme kaydırma felan hareketler yapmadan. yok ses sistemidir anfilerdir felan kullanmıyorum.

Araba denilen kavram tofaş da öğrenilir. Yeri gelir kaputu açar kolları sıvarsın, yeri gelir ceketi çıkartır ittirirsin. Hemde onca hatunun içinde bile. Yoksa sen lüks aracı kullanmışsın öyle yapmışsın böyle yapmışsın gözümde değerin sıfırdır, şöför değil anca kullanıcı olursun.

Hocam bu sözede katılıyorum. nice kullanıcılar gördüm daha kaputu açmayı bilmez nice kullanıcı gördüm aracı kullanır belki 10 numara kullanır ama motor nasıl çalışır bilmez.

• Genelde göbeğini kaşıyan kıro adaylarının Ferrarisi olarak karşımıza çıkarlar. Başka açıklaması yok.

Edit: harf yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 3 Aralık 2011; 22:30:33 >
  • Herkes gelmiş bir biz yokuz

Im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 3 Aralık 2011; 22:38:09 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.