Şimdi Ara

Nedir bu winfile dosyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
17.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siliyorum gene çıkıyor ....siliyorum gene çıkıyor....siliyorum gene çıkıyor ....siliyorum gene çıkıyor...siliyorum gene çıkıyor ....siliyorum gene çıkıyor....siliyorum gene çıkıyor ....siliyorum gene çıkıyor.....siliyorum gene çıkıyor ....siliyorum gene çıkıyor....siliyorum gene çıkıyor ....siliyorum gene çıkıyor...siliyorum gene çıkıyor ....siliyorum gene çıkıyor....siliyorum gene çıkıyor ....siliyorum gene çıkıyor.....

disket takıyorum on bulaşıyor flash takıyorum ona bulaşıyor.
    nedir bu win file zararı nedir bir bilen varsa... allahrızası için şundan beni kurtarın...

• winfile çok gıcık ama kurtulması kolay bir virüs,özelliği bildiğim kadarı ile her açtığın dosyaya bulaşıp harddiskinde yer kaplaması,kurtulmanın kesin bir yolu bilgisayarında şu an olan anti virüs programını kaldır onun yerine kaspersky anti virüs programı kur sonra bilgisayarını scan ettir,hepsi sonsuza dek gidecek
  • Benide daralttı bu mevzu :) ..
  • Bende de sürekli SQM dosyaları çıkıyor C ve D sürücüsünde.
  • 4000 bin küsür kişinin bakıp, 3 kişinin yorumda bulunduğu bir konuya ilk defa şahit oluyorum...

relf arkadaş gerekli açıklamayı yapmış... ona katılıyorum...
  • arkadaşların da dediği gibi basit ama sinir bozucu bir virüs. 1 ay önce bana da bulaştı avast halletti sağolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigido06
    4000 bin küsür kişinin bakıp, 3 kişinin yorumda bulunduğu bir konuya ilk defa şahit oluyorum...

Konu 1 yıllık, hortlatılmış. Çok ilginç, o kadar kişi bakıp 1 tane cevap yazmamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mcafee den şaşma ama aynı anda adware proda kur işte o zaman süper olur
  • walla bu bende de vardı okuln bilgisayarına bi disket taktım ondan taa nereler bulaşmış mcafee le halletmiştim
  • BENİMDE BASİMA GELDİYDİ BİDE BENİM FLASHDİSKTEN BUTUN ARKADASLŞARA DAGİLMİSTİ

KASPERSKY LE HALLETTİM
  • avast programı da bunları hallediyor. Dosyayı görünce viyaklıyor ve siliyor.
  • bende bir çok virüs var ama virüslerimle mutluyum ancak bu winfile gıcık bişi.

anti virüs programı kuruyorum. diğer virüslerimide temizliyor. Sadece winfile virüsünü temizlemesini nasıl sağlarım hangi program ile.

(diğer virüslerim genelde programları full yapma virüsleri)
  • Güvenli kipte açıp sil
    Ona aslı sebep olan bir dosya var ama adını hatırlayamadım
    Antivirüssüz halletmiştim 1 seneden fazla oluyor
  • Konu hortlatılmış ama benim işime yaradı. Arada bir konu hortlatmak diğer forum üyelerinin de işine yapıyormuş demek ki
  • way bea 3 senelik konu ha
  • Konuya saygılı olmak lazım beyler.Çoğumuzdan kıdemli.
  • virüs programları geçici olarak temizler bu virüsü benim tavsiyem başıma bir çok kez geldi ve çok ta güzel kurtuldum başlata gir çalıştırı tıkla oraya msconfig yaz ordan başlangıca gel tümünü devre dışı bırak de uygula tamam neyse bilgisayarını baştan başlat ondan sonra nod32 avast yada kaspersky gibi virüs programlarınla çok değil 1 kez tarat o virüsten tamamen kurtulmuş olursun =))
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan626

virüs programları geçici olarak temizler bu virüsü benim tavsiyem başıma bir çok kez geldi ve çok ta güzel kurtuldum başlata gir çalıştırı tıkla oraya msconfig yaz ordan başlangıca gel tümünü devre dışı bırak de uygula tamam neyse bilgisayarını baştan başlat ondan sonra nod32 avast yada kaspersky gibi virüs programlarınla çok değil 1 kez tarat o virüsten tamamen kurtulmuş olursun =))

başlangıçtakileri devre dışı bırakmamızın sebebi ney acabaa winfile bilgisayarınızda varsa bide ctrl-c ctrl-v yaptığınızda hello ! yazıyo:D
  • valla sırf meraktan açtım nedir bu winfile diye,rating süper olmuş,angelina jolie almaz bu reytingi.hiç rastlamadım bu garip dosyalara çünkü kasper var uçanı kaçanı yakalıyo :)
  • Kaspersky yüklemene bile gerek yok . Sitesinden online scan yaptır.

Konu 2005 den kalmaymış ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BGKSLS -- 2 Temmuz 2008; 18:12:31 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.