Şimdi Ara

Nedir bu Vdsl 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar memletteki evimize internet almak istiyoruz. Bazi yerlerde alt yapi sorgulamasi yaptigimizda, vdsl 2 olarak cikiyor ve alabileceginiz max. hiz 83 mbps diyor. Bu vdsl 2 nedir? Bilgisi olan varsa paylasabilir mi?
    Nedir bu Vdsl 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VDSL2 fiber değildir. Bağlı olduğunuz kutuya/santrale olan mesafenize göre 100 mbite kadar hız alabilirsiniz.Sizin teorik hızınız zaten 83 çıkmış.
  • Vdsl modem ile, normal telefon kablosu kullanılarak türk telekom altyapısında yüksek hızda internet alabilirsiniz. Vdsl2 bunu temsil ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen...

• Vdsl denilen şey Adsl in gelişmiş hali gibi düşünülebilir sokaktaki telefon kutusuna fiber kablo bağlanır ve binanıza olan mesafeye baglı olarakta hızınız düşer ve memleketteki evinize internet almak istiyorsanız netspeede öneriririm 75 Mbit 200 GB AKK 65 TL
  • Vdsl denilen şey Adsl in gelişmiş hali gibi düşünülebilir sokaktaki telefon kutusuna fiber kablo bağlanır ve binanıza olan mesafeye baglı olarakta hızınız düşer ve memleketteki evinize internet almak istiyorsanız netspeede öneriririm 75 Mbit 200 GB AKK 65 TL
  • vdsl2 bakır atyapı üzerinden verilen adsl in daha gelişmiş olan teknolojisidir adsl de 16 mbps ye kadar hız verilirken vdsl de 100 mbps ye kadar mesafe durumunuza göre hız verilebiliyor yani şuan ülkemizde bireysel kullanıcılara fiberde bile 100 mbps üzeri hız pek verilmiyor verilse dahi fahiş ücretleri bulunuyor onun için şuan bulunduğunuz konumda vdsl2 hizmeti alabiliyorsanız size fiberi aratmayacak bir hız deneyimine sahip olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydunet'e normal modem olur mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oncelikle cevap yazan herkese tesekkur ederim. erocan27 kardesim evet bulundugumuz yerde vdsl 2 varmis ss ekledim. Simdi servis saglayici bakacagim. Kardeslerim telekom kullanmak istiyoruz sizce nasil olur?

Nedir bu Vdsl 2

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 22:45:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

Oncelikle cevap yazan herkese tesekkur ederim. erocan27 kardesim evet bulundugumuz yerde vdsl 2 varmis ss ekledim. Simdi servis saglayici bakacagim. Kardeslerim telekom kullanmak istiyoruz sizce nasil olur?

vdsl 2 olduğuna emin misiniz, adresimi sorguladım ve 15 mbit max hız diyip vdsl 2 yazıyor, sitede bug var galba

Alt Yapı Var

Alt Yapı Türü Vdsl 2 İnternet

Port Durumu Var

Hız Bilgisi Maksimum 15 Mbps'e kadar

• Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Vdsl vardir ama uzaksinizdir illaha vdsl olunca en az 40 50 olacak degil

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Vdsl vardir ama uzaksinizdir illaha vdsl olunca en az 40 50 olacak degil
    100 metre ötede fiber kutusu var, 2 alt sokaktada yeni bina var, orayı neden göstersin ki, benim bulunduğum yerde adsl var, uzaktaki vdsl yi bana göstermesi mantıklı değil aslında

• Texassm0ke kullanıcısına yanıt
    Bilgieri Türk Telekom giriyor.

• Vdsl2'de ping sorunu gibi şeyler olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgiler türk telekom sisteminden direkt çekiliyor. Türk telekom sisteme yanlış girmiş olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed mantıklı hocam.Ev telefonunuz da olmuyor ne güzel. ayrıca vdsl 56 tl lik pakete kaydınızı yaptırın. f/p açısından en makulü bu. ben de ona kaydımı yaptırıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.