Şimdi Ara

Nedir bu Ultra DMA CRC Error Count

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamdaki laptop'ı kullanıyorum.2 kez servise gitti badsector sebebiyle ve harddisk değişti.En sonuncusu daha yeni pazartesi gönderdim bugün geldi.Harddisk değişimi yapıldı.Hd tune'dan error scan yaptım temiz.Bi sorun gözükmüyordu sonunda kurtuldum diye seviniyordum.Fakat Healt kısmına gelince dişlerimi sıkmaya başladım yine.Görünürdü hiçbir sorun yok.Fakat format çok yavaş olmuştu şüphelenmiştim biraz.Açtığımda da bunu görünce şüphelerim boşa çıkmamış oldu.Daha yeni değişen harddiskte bu nedir ben anlamıyorum.Nasıl iş yapıyo bu servispoint.Resimde de görüldüğü üzre durum bu.İnternette biraz araştırdım bağlantıyla ilgili bir sorunmuş sanırım fakat daha yeni değişti yani.varmıdır bu konu hakkında kapsamlı bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 25 Temmuz 2013; 20:33:21 >

Msi B850 Tomahawk / Ryzen 7 9700X / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 X 2 / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

İmzamdaki laptop'ı kullanıyorum.2 kez servise gitti badsector sebebiyle ve harddisk değişti.En sonuncusu daha yeni pazartesi gönderdim bugün geldi.Harddisk değişimi yapıldı.Hd tune'dan error scan yaptım temiz.Bi sorun gözükmüyordu sonunda kurtuldum diye seviniyordum.Fakat Healt kısmına gelince dişlerimi sıkmaya başladım yine.Görünürdü hiçbir sorun yok.Fakat format çok yavaş olmuştu şüphelenmiştim biraz.Açtığımda da bunu görünce şüphelerim boşa çıkmamış oldu.Daha yeni değişen harddiskte bu nedir ben anlamıyorum.Nasıl iş yapıyo bu servispoint.Resimde de görüldüğü üzre durum bu.İnternette biraz araştırdım bağlantıyla ilgili bir sorunmuş sanırım fakat daha yeni değişti yani.varmıdır bu konu hakkında kapsamlı bilgisi olan ?

laptopunuzdaki veri aktarım kabloları galiba zarar görmüş çıkara taka olmuş olabilir

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB

• Peki bunun ne gibi zararları olabilir ? Servisten yeni geldi laptop tekrar göndermek istemiyorum açıkcası.
    Msi B850 Tomahawk / Ryzen 7 9700X / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 X 2 / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • quote:

Peki bunun ne gibi zararları olabilir ? Servisten yeni geldi laptop tekrar göndermek istemiyorum açıkcası.

veri hızı düşüklüğü bazen hdd gidebilir direk :)

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Peki bunun ne gibi zararları olabilir ? Servisten yeni geldi laptop tekrar göndermek istemiyorum açıkcası.

veri hızı düşüklüğü bazen hdd gidebilir direk :)

Gidene kadar kullanmak mecburitindeyim o zaman.Bıktım yahu artık servise laptop göndermekten.Adamları çabucak hallettiler diye övmüştük fakat bu seferde bu çıktı.Peki bişey sorucam diyelim ki 1 aya kadar sorun çıkardı 3 gidişi olucak harddisk yüzünden.Değişim isteme hakkım varmı laptop için ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    raw read error rate sorunu.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.