Şimdi Ara

Nedir bu trafik magandalarından çektiğimiz!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç uyma kardeşim ortalık manyak dolu,Allaha havele et sen git yoluna. Yol vermeme olayından bu ülkede insan öldürüyorlar.Anla ne halde olduğumuzu.
  • sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Evet Ankara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robomatt

Evet Ankara.

Tahmin etmiştim.

• Trafikte itle uğursuzla asla uğraşmamak en güzeli defi kaza defi bela, köyünde 2 tane keçi güdemicek çirkin tipler trafikte arabayla şekil yapmaya kalkıyolar hengisini dövüceksin hangisiyle uğraşıcaksın bıçak vardır silah vardır trafik polisi bile uğraşmıyor bunlarla...

Bir ara online ihbar sistemi devreye girecekti ne oldu o şikayet hattı bilen varmı ?? yalan oldu herhalde çok işe yarardı aslında
  • Bence yapmanız gereken en mantıklı şey aracınıza bir kamera takmak. Normalde genel ihlallerle ilgili yapacağınız şikayetler yürürlükteki kanun ve yönetmelikler gereği maalesef polis tarafından işleme alınamıyor ama size karşı yapılacak ihlal ve suçlarda bu tür kamera kayıtlarını delil olarak kullanıp direkt olarak şikayetçi olabiliyorsunuz diye biliyorum. Magandanın biri önünüzü mü kesti, inip bağırıp çağırıyor hatta araca vurmaya felan mı başladı? Hemen kamerayı ona doğru tutup "müdür bu, buna konuş" diyeceksin, o görüntülerle kasko firmanı adama musallat edeceksin, haftalar boyunca uğraşsın dursun en güzel eziyet budur. Ötesi diğer arkadaşların da söylediği gibi hayati risk taşır maalesef.
  • Geçen yaz evlendim kendim ankaralıyım eşim bodrumlu , bodrumda kına gecemiz olacak. Eşimle öğle vakti onun kıyafetini almaya gidiyoruz peş peşe iki kırmızı ışık var birinden yeşil yanarken geçtik ikincide trafik sıkışmış kaldık yani arabanın yarısı arkadaki caddenin sol şeridinin yarısını geçecek şekilde kaldı. Gelen kornaya basıyor ama önümüz tıkalı geçip gidiyor. İzmir plakalı bi araç geldi ta yanımızda durdu 50 li yaşlarda bi adam terbiyesizler magandalar yolu kapatmışınız diyerek bağırdı. Bende camı açtım önümüz tıkalı körmüsün diğer ışık yeşil yanarken geçtik bas git işine diye bağırdım. Karşıdaki şahsiyet s....in gidin o zaman diye karşılık verdi , arabadan çıktım ayağımda terlik üzerimde şort koşarak takip ediyorum ama korktu durmuyor eşimde arkamdan bağırıyo nolur gitme diye. Allahın işi işte 100 metre ilerde felan ışıklara takıldı yani kırmızı yansa dahi bence geçerde arabalar komple ışıkta durduğu için yolu kapatmış yanına kadar gittim kapıyı açıp inmeye çalışırken bi tane vurdum buna arabada oğluda var bana tehditler savuruyor küfür ediyor ama inip yanıma gelemiyor. Sonra ne hikmetse adam inmeye çalışıyor kapısını tutuyorum aklıma akşam kına gecesi olacağı geldi bir anda inmesine müsaade etmedim yoksa elimde kalacak o sırada iki tane zabıta geldi beni kollarımdan tutup götürdüler adamda gelemedi zaten zabıtalar felan dedi olayı gördük biz haklısın ama haksız duruma düşme uyma sen başına bela alma kaç git bizde konuşalım haksız o gönderelim dediler arabaya döndüm gittim. Velhasılı kelam burda yaptığım hareketide savunmuyorum ama trafikte haklıda olsan haksızda olsan kimseye uymayacan yanında durmayacan karşına kimin çıkacağı belli olmaz o duran adamlar açısından düşünelim olayı sen özel harekat polisi felan olsan ne yapacaklar , savcı felan olsan ne yapacaklar?

• Bana yapana bende yapıyorum elim ayağım karıncalanıyor böyle tipleri görünce bunları ezdikçe zevke geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Beyler naçizane uyarımı yapayım, trafikte bu tarz arkadaşları gördüğünüzde asla ve asla tartışma kavga vs vs kalkışmayın...Adamın aklı mantığı yerinde olsa emin olun trafikte böylesine saçmalamaz, toplum içinde yaşama bilinci olur.

Neden tartışmayın diyorum, kesici delici silahı olur ve tek bir hamle hayatınızı orada bitirir. Sevdiklerinizi ve evde sizi bekleyenleri düşünün, 2 dakika arabanın içinde sinir krizi geçir fakat o hayvanata karşı harekete geçme...Bırak o belasını bir şekilde bulur zaten...

Karşınızdaki adamı döverim, ben bunu haşlarım kafasıyla iş yapmayın çeker silahı isterse 1 metre olsun...

Dediğim gibi bu tarz elemanlar zaten aranıyor, bırakın başkasından bulsun belasını

Hocam en güzel yorumu siz yapmışsınız.

Ufak bir ekleme yapayım.

Kesici delici alet silah vb olmasa bile, boks karete biliyoruz bilegimiz yüreğimiz güçlü diyelim. Agzina yapistirdik diyelim. Adam "abi affet nolur" diye ayağımıza kapandı diyelim. Iş orda bitecek mi? Adam aksamina olmasa bile sabahına kendi gibi 3, 5 tanesiyle, silahlı sopalı bir şekilde yeniden gelecektir. Plakayi alip, daha sonra Allah korusun araba esinizde olur kardesinizde olur, mutlaka bela sacacaktir . sayısız haber izliyoruz okuyoruz .bunları yapıyorlar, ve ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. En fazla ifade aliyor polis, sonra geri salıyor.

O yuzden la havle deyip, en baştan Allaha havale edip, kornaymis el kol hareketiymis yapmamak lazım. Belli ki onların kaybedecek bir şeyi yok. Kaybedecekleri bir hukuk düzeni düzeni yok. Zaten bu azginliklari da bu yüzden. Ama kendi halinde, ailesi olan düzgün insanların kaybedecek çok değerli şeyleri var...

Sabır sabır dikkat dikkat.

Doblocuyum, magandanın allaayım layn.

Valla bak...

Özellikle ters yöne girenler, bunu bile bile sellektör atıp üstüme üstüme sürenler, kavşaklara geçiş hakkı falan sallamadan öküz gibi dalanlar, esencılıs minibüsleri, bizim mahalle kasabına ders verebilecek yetideki ekmek ambulansları ve konu sahibinin bahsettiği gibi ışıklarda fandazi yapan hödüklere elimden geldiğince çektiriyorum. Bende de doblo olduğu ve tip kayık olduğu için sonrasında pek uğraşmıyorlar.

Cidden binek sürücüleri çekinmekte ticarilerden. Halbuki adam olanın başım üstünde yeri var, yol veriyorum şaşırıyorlar, geç diyorum aval aval bakıyorlar (lan olm geçiş hakkı senin işte yürüsene ) kaptığım yeri park etsinler diye onlara verip girilmeyecek yere sokuyorum arabayı, şok oluyorlar. Bizim buradaki yayalar da hödük, zart diye atarlar kendilerini yola, bakmazlar sağlarına sollarına. Olsun. Yayadır deyip çekerim sineye, yavaşlar gerekirse durur yol veririm. Yine öyle bir durumda (bir de yaşlı teyze) tahmin edip yavaşladım, teyzenin ben yaklaşana kadar kudreti yetmeyince durmak zorunda kaldım. Arkadaki mal asıldı kornaya, karşıdan firuzköy dolmuşu yapıştırmış geliyo, pati çekerek sollamaya kalktı, başarsa teyzeyi biçecek, yapıştırdım ben de, ayazda kaldı hödük. Derdim mi lan, çarp istersen, arabanın cürmü 20kaat etmiyor. hem hatalı solluyorsun hem de artislik yapıyorsun, mobese de 10 metre ötede, gözünün önünde anırmakta

Ha diyeceksiniz ki kesici, delici, silah vs vs. Bir kere bunların çoğu plasiyer, pazarlamacı, b.klu esnaf... Yemez yani. Ki bende de doblo var, ezerim. Mecazı geçtim, elinde bıçak ile inip arabaya koşturanın üstüne geri geri 1400 kiloluk kütleyi sürünce tornistan edip kaçtığını da çok iyi bilirim.

Sonuçta; benim gibi 2 tahtanız eksikse dalaşın, yok değilse ve aracınız binekse alın plakasını şikayet edin hatta abartın biraz. Bu arada her yerde mobese var artık. (En azından benim bulunduğum yerde, bu çomarlıkları yaparken biraz da mobeselere güveniyorum) Dolayısıyla haklıysanız öyle ya da böyle hakkınızı alırsınız. Edit eki: Eğer ekonomik durumunuz müsait ise araç kamerası taktırın mutlaka. İşe yarar

Yarım saat evvel yine tin tin gelen bi bineğe yol verdim gene şaşırdı. Lan niye şaşırıyon, senin hakkın, geç git işte!!!!! E sıkıyosunuz ama, bak arkandan gelen garanti plasiyeri öküz gibi dalıyor (dalamadı tabi)

CSB, troll falan demeyin gerçek hepsi

Tabi lançayı kullandığım günler hariç. Hanım bile diyo "la sen lançayı kullandığın günler pamuk gibi oluyon" diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol börek -- 20 Ocak 2017; 12:41:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lil_tics

Geçen yaz evlendim kendim ankaralıyım eşim bodrumlu , bodrumda kına gecemiz olacak. Eşimle öğle vakti onun kıyafetini almaya gidiyoruz peş peşe iki kırmızı ışık var birinden yeşil yanarken geçtik ikincide trafik sıkışmış kaldık yani arabanın yarısı arkadaki caddenin sol şeridinin yarısını geçecek şekilde kaldı. Gelen kornaya basıyor ama önümüz tıkalı geçip gidiyor. İzmir plakalı bi araç geldi ta yanımızda durdu 50 li yaşlarda bi adam terbiyesizler magandalar yolu kapatmışınız diyerek bağırdı. Bende camı açtım önümüz tıkalı körmüsün diğer ışık yeşil yanarken geçtik bas git işine diye bağırdım. Karşıdaki şahsiyet s....in gidin o zaman diye karşılık verdi , arabadan çıktım ayağımda terlik üzerimde şort koşarak takip ediyorum ama korktu durmuyor eşimde arkamdan bağırıyo nolur gitme diye. Allahın işi işte 100 metre ilerde felan ışıklara takıldı yani kırmızı yansa dahi bence geçerde arabalar komple ışıkta durduğu için yolu kapatmış yanına kadar gittim kapıyı açıp inmeye çalışırken bi tane vurdum buna arabada oğluda var bana tehditler savuruyor küfür ediyor ama inip yanıma gelemiyor. Sonra ne hikmetse adam inmeye çalışıyor kapısını tutuyorum aklıma akşam kına gecesi olacağı geldi bir anda inmesine müsaade etmedim yoksa elimde kalacak o sırada iki tane zabıta geldi beni kollarımdan tutup götürdüler adamda gelemedi zaten zabıtalar felan dedi olayı gördük biz haklısın ama haksız duruma düşme uyma sen başına bela alma kaç git bizde konuşalım haksız o gönderelim dediler arabaya döndüm gittim. Velhasılı kelam burda yaptığım hareketide savunmuyorum ama trafikte haklıda olsan haksızda olsan kimseye uymayacan yanında durmayacan karşına kimin çıkacağı belli olmaz o duran adamlar açısından düşünelim olayı sen özel harekat polisi felan olsan ne yapacaklar , savcı felan olsan ne yapacaklar?

Bravo arabadan inmeye çalışan adama daha inmeden indirdin bi tane. Ondan sonra da inmesine izin vermedin. He anlattığına göre herifin inip sana saldıracak bir hali de yokmuş neticede 50li yaşlarda diyosun.

Sonuç olarak adamın yaptığı ayıp, ama senin yaptığın ne?

Ankara'da yaşıyorum ve trafikte böyle her an kavgaya hazır, barut gibi gezen insanların birinin bacağına sıkacam en sonunda İstanbul'da yaşarken silahımı taşıyordum ama Ankara'da korkuyorum çünkü trafikte katil olurum diye.

• İki erkek trafikte tartışır anlarım. İki erkek sağa çeker kozunu paylaşır anlarım. İki erkek şoförün arasında geçebilecek bütün olayları anlarımda. Kadın şoförlerin haksız oldukları halde küfretmelerine sonrada etrafa "ayyy ben bayan şoförüm ühüüü beni taciz ediyolar bakın bakın diye" yaygara yapmasını anlayamıyorum kafa basmıyor.

Ankara'da kadın şoför görünce kaçıyorum artık yol veriyorum herşeyden vazgeçiyorum arabayı dahi bırakıp gidesim oluyor. Sol kapım daha düzen tutmadı daha düzen tutmadı.
  • Bu adamlara kamerali sistem yayginlasip ceza kesilecek

• n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Ben yaptığımın doğru olmadığını zaten kabul ediyorumda o kadar insan geçerken ta yanımda durup durumu açıklamama rağmen eşimde yanımda iken küfür ediyorsa iyice dayak yemediğine dua etsin , o gün düğünümün olduğuna da ayrıca dua etsin orada 10 yaşında bir çocuk bile benim birinci ışıkta yeşilde geçip ikinci ışıkta trafikten dolayı takıldığımı anlar.
  • Kimse bulaşmasın istiyorsan böyle bir araban olacak.

Nedir bu trafik magandalarından çektiğimiz!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: robomatt

Evet Ankara.

Bakın yıllardır araç kullanırım. Sayısız şehir gezdim aile veya iş sebebiyle...

Ankara'da gördüğüm maganda kadar çok maganda görmedim. Bıktım artık.. Yemin ediyorum daha dün, trafik hafif yoğun, orta şeritte 7-10m civarında bir boşluk var, sinyalimi verdim yavaşça orta şerite geçtim arkadan bir tanesi 80 tane selektör yapıyor, uzatıyor. Orta taraftan elimle ne var işareti yaptım. Herif sağıma geçip ne el kol hareketi yapıyosun lan diye küfürler etti...

Normalde oralı olmama ama dayanamadım. Girdim arka tamponuna kadar sağa çek dedim. Çekti yanında durdum. Sağ camımı indirdim, arabadan çıktı camıma geldi ne el kol hareketi yapıyorsun diye bağırdı durdu... bende bağırdım kaza mı yapalım illaki sinyal vermişim görüyorsun sen nereye gidiyorsun arabanda fren yok mu dedim... Yanındaki düzgün bir arkadaş vardı çıktı geldi oda kardeşim gerek yok sabah sabah boşverin dedi. Yolumuza devam ettik.

Sırf bu adamlar yüzünden genelde çevre yolunu kullanıyorum. O gün işim var diye trafiğe girdim girmez olaydım...

Ha bu arada Ankaralılar yol verme olayına da alışık değiller. Yayalarda şoförlerde. Hele ki yaya yollarındaki kırmızılarda durun hem yaya şaşırıyor geçemiyor karşıya göz göze geliyorsunuz hemde arkadaki maganda geç ne bekliyorsun diye kornaya basıyorlar..

Trafikte saygı diye bir şey yok Ankara'da...

Edit: Geçende ters yola giren araca yol verdim camdan "ters yön burası dikkat" dedim. "Biliyoz la Allalaaa" dedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 20 Ocak 2017; 18:0:0 >

• Yılda yaklaşık 100k kilometre yol yapan biri olarak tavsiye ediyim size.

-Kesinlikle sopa arabaya koyun.

-Fazla kişilerse hiç bulaşmayın Allah'ından bulsun.

-Bir transporter kullanıcısı olarak bu tür araçlardan kaçın.Düzgün kullanan hiç görmedim.

-Kamyon,tır,otobüslerde yüksekte oldukları için hiçbir zaman sizi düşünmezler.

-Araç içi kamera kesinlikle taktırın.Elinizde delil olur en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Beyler naçizane uyarımı yapayım, trafikte bu tarz arkadaşları gördüğünüzde asla ve asla tartışma kavga vs vs kalkışmayın...Adamın aklı mantığı yerinde olsa emin olun trafikte böylesine saçmalamaz, toplum içinde yaşama bilinci olur.

Neden tartışmayın diyorum, kesici delici silahı olur ve tek bir hamle hayatınızı orada bitirir. Sevdiklerinizi ve evde sizi bekleyenleri düşünün, 2 dakika arabanın içinde sinir krizi geçir fakat o hayvanata karşı harekete geçme...Bırak o belasını bir şekilde bulur zaten...

Karşınızdaki adamı döverim, ben bunu haşlarım kafasıyla iş yapmayın çeker silahı isterse 1 metre olsun...

Dediğim gibi bu tarz elemanlar zaten aranıyor, bırakın başkasından bulsun belasını

Hocam en güzel yorumu siz yapmışsınız.

Ufak bir ekleme yapayım.

Kesici delici alet silah vb olmasa bile, boks karete biliyoruz bilegimiz yüreğimiz güçlü diyelim. Agzina yapistirdik diyelim. Adam "abi affet nolur" diye ayağımıza kapandı diyelim. Iş orda bitecek mi? Adam aksamina olmasa bile sabahına kendi gibi 3, 5 tanesiyle, silahlı sopalı bir şekilde yeniden gelecektir. Plakayi alip, daha sonra Allah korusun araba esinizde olur kardesinizde olur, mutlaka bela sacacaktir . sayısız haber izliyoruz okuyoruz .bunları yapıyorlar, ve ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. En fazla ifade aliyor polis, sonra geri salıyor.

O yuzden la havle deyip, en baştan Allaha havale edip, kornaymis el kol hareketiymis yapmamak lazım. Belli ki onların kaybedecek bir şeyi yok. Kaybedecekleri bir hukuk düzeni düzeni yok. Zaten bu azginliklari da bu yüzden. Ama kendi halinde, ailesi olan düzgün insanların kaybedecek çok değerli şeyleri var...

Sabır sabır dikkat dikkat.

Doblocuyum, magandanın allaayım layn.

Valla bak...

Özellikle ters yöne girenler, bunu bile bile sellektör atıp üstüme üstüme sürenler, kavşaklara geçiş hakkı falan sallamadan öküz gibi dalanlar, esencılıs minibüsleri, bizim mahalle kasabına ders verebilecek yetideki ekmek ambulansları ve konu sahibinin bahsettiği gibi ışıklarda fandazi yapan hödüklere elimden geldiğince çektiriyorum. Bende de doblo olduğu ve tip kayık olduğu için sonrasında pek uğraşmıyorlar.

Cidden binek sürücüleri çekinmekte ticarilerden. Halbuki adam olanın başım üstünde yeri var, yol veriyorum şaşırıyorlar, geç diyorum aval aval bakıyorlar (lan olm geçiş hakkı senin işte yürüsene ) kaptığım yeri park etsinler diye onlara verip girilmeyecek yere sokuyorum arabayı, şok oluyorlar. Bizim buradaki yayalar da hödük, zart diye atarlar kendilerini yola, bakmazlar sağlarına sollarına. Olsun. Yayadır deyip çekerim sineye, yavaşlar gerekirse durur yol veririm. Yine öyle bir durumda (bir de yaşlı teyze) tahmin edip yavaşladım, teyzenin ben yaklaşana kadar kudreti yetmeyince durmak zorunda kaldım. Arkadaki mal asıldı kornaya, karşıdan firuzköy dolmuşu yapıştırmış geliyo, pati çekerek sollamaya kalktı, başarsa teyzeyi biçecek, yapıştırdım ben de, ayazda kaldı hödük. Derdim mi lan, çarp istersen, arabanın cürmü 20kaat etmiyor. hem hatalı solluyorsun hem de artislik yapıyorsun, mobese de 10 metre ötede, gözünün önünde anırmakta

Ha diyeceksiniz ki kesici, delici, silah vs vs. Bir kere bunların çoğu plasiyer, pazarlamacı, b.klu esnaf... Yemez yani. Ki bende de doblo var, ezerim. Mecazı geçtim, elinde bıçak ile inip arabaya koşturanın üstüne geri geri 1400 kiloluk kütleyi sürünce tornistan edip kaçtığını da çok iyi bilirim.

Sonuçta; benim gibi 2 tahtanız eksikse dalaşın, yok değilse ve aracınız binekse alın plakasını şikayet edin hatta abartın biraz. Bu arada her yerde mobese var artık. (En azından benim bulunduğum yerde, bu çomarlıkları yaparken biraz da mobeselere güveniyorum) Dolayısıyla haklıysanız öyle ya da böyle hakkınızı alırsınız. Edit eki: Eğer ekonomik durumunuz müsait ise araç kamerası taktırın mutlaka. İşe yarar

Yarım saat evvel yine tin tin gelen bi bineğe yol verdim gene şaşırdı. Lan niye şaşırıyon, senin hakkın, geç git işte!!!!! E sıkıyosunuz ama, bak arkandan gelen garanti plasiyeri öküz gibi dalıyor (dalamadı tabi)

CSB, troll falan demeyin gerçek hepsi

Tabi lançayı kullandığım günler hariç. Hanım bile diyo "la sen lançayı kullandığın günler pamuk gibi oluyon" diye

Hocam magandayim diyerek başladınız ama bildigin Halkman portresi yaptınız :)

Sizin yaptiginiz magandalik değil maganda savarlik.

Yalnız katılmadığım bir nokta var :

Plakasını alın şikayet edin hakliysaniz hakkınızı alırsınız"

Bir gün bir tane araba soldan geçti karşı seride daldı. Arabaların üstüne üstüne gitti sonra sağdaki araçların ustune kirarak kendi seridine geçti. Tam o anda bir tane motosikletli polis arkasında peydah oldu. Iki tane polis vardı. Dedim "aha polis agzina edecek". Gitti biraz arkasından yavaş yavaş , döndü sağ tarafa uzaklaştı.

Inanılır gibi değil. Polisin gözünün önünde cinayete teşebbüs suçu işlendi. Hiç oralı olmadı. Kaldı ki plakayı al ara da işlem yapsınlar...

• BojanBogdanovic B kullanıcısına yanıt
    Magandaya magandalık yaparım insana insanlık.

Rastgele şikayetleri sallamadıkları doğrudur. Eğer araç kamerası varsa ve özküzüm cidden trafiği tehlikeye atıyorsa bir şekilde elde delille sonuç alınacağına inananlardanım ancak ne yazık ki çoğumuzun uğraşmaya zamanı yok.

İşin komik yanı imam cemaat bağıntısını bilirsiniz. Burada girilmez yola giren dönülmez denen yerden öküz gibi dönen değil asayiş, üstünde at gibi trafik yazan ekip otoları görüyorum bazan

E tabi imam böyle yaparsa cemaatin s.cıp batırması normal.
  • "önüme kıranın önüne kırarım" metodunu deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol börek

Magandaya magandalık yaparım insana insanlık.

Rastgele şikayetleri sallamadıkları doğrudur. Eğer araç kamerası varsa ve özküzüm cidden trafiği tehlikeye atıyorsa bir şekilde elde delille sonuç alınacağına inananlardanım ancak ne yazık ki çoğumuzun uğraşmaya zamanı yok.

İşin komik yanı imam cemaat bağıntısını bilirsiniz. Burada girilmez yola giren dönülmez denen yerden öküz gibi dönen değil asayiş, üstünde at gibi trafik yazan ekip otoları görüyorum bazan

E tabi imam böyle yaparsa cemaatin s.cıp batırması normal.

Bir polis arkadasla konusmustum" tabi ki gereği yapılır mutlaka şikayet edin trafiği tehlikeye atan olursa" demişti.

Ama dediğim gibi bırakın arayıp şikayet etmeyi, polis ekiplerinin gözünün önünde neler oluyor , görmemezlikten geliyorlar..

• Geçen yaz TEM'den Kurtköy gişelere doğru geliyorum. Sol şeritte 110 km/sa gibi bir hızla giderken Kurtköy kavşağına 2000 metre kaldığını gösteren tabelayı geçtim. Sağa sinyalimi verip sağ aynamı kontrol ettim, malum döneceğim ve önceden şeridi ayarlayacağım; önce orta şerit sonra sağ şerit. Sağ aynadan baktığımda orta şeridin boş olduğunu görüp sağa doğru kaymaya başladım. O ara kamyonun arkasından sağ şeritten makasla orta şeride atlamaya çalışan Doblo kamyonla benim arabanın arka sağ çaprazı arasında sıkıştı, frene asılıp arka tamponumu yalayıp sol şeride geçti. Şöyle bir şey var ki o Doblo nereden geldi, nasıl geldi bilmiyorum. Ya gökten zembille indi ya da çok iyi bir Sam Fisher taklidi yapıyor bilmiyorum. Sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıktı. Sonra o sol şeritte ben orta şeritte olunca yan yana geldik, baktım arabanın içinde 40-50 yaşlarında 2 tane "emmi" beni de genç hatta çocuk görünce kapalı camlar ardından 100 km/sa hızla giderken bana sövüyorlar. El kol hareketleri ve kızgın bir surat ifadesi ile bağırıp duruyorlar. Şöyle bir sorun var ki ikisi de sadece bana bakıyor, araba Allah'a emanet gidiyor. Hiç ağzımı açmıyorum, suratımda adeta bir pokerface ufak ufak sola doğru kaykılıyorum. Fark ettirmeden böyle gıdım gıdım, fark etmeden onlar da sola kaykılıyorlar Sonra Kurtköy sapağına iyice yaklaştığım için sağa geçmek zorunda kaldım. Yoksa sol tarafta 3 parça boyalı yapacaktım o Doblo'yu ama kısmet.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.