Şimdi Ara

nedir bu topi tanem in olayı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bimde sık sık goruyorum , forumda da baya konuları geçiyordu , bayaa bi efsanevi yiyecek olmalı neredeyse 18ime girecem daha alıpta yemedim , nedir bunu efsanevi kılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Topi Tanem Nedir?

"Topi tanem", son yıllarda özellikle sosyal medyada yaygınlaşan bir deyimdir. Deyim, bir kişiye duyulan sevgi, şefkat ve yakınlığı ifade etmek için kullanılır. Topi tanem, "canımın içi", "gözümün nuru" ya da "sevgilim" gibi ifadelere benzer şekilde kullanılır.

Topi tanem deyimi, genellikle sevgi dolu bir hitap şekli olarak kullanılır. Sevgililere, aile üyelerine veya yakın arkadaşlara hitap etmek için kullanılabilir. Deyim, genellikle samimi ve şefkatli bir ton taşır ve kişinin değer verdiğine vurgu yapar.

Topi tanem deyimi, farklı kültürlerde ve bölgelerde de kullanılmaktadır. Örneğin, Türk kültüründe "canım" veya "gözüm" gibi ifadelere benzer şekilde kullanılırken, Arap kültüründe "habibi" veya "ya habibi" gibi sevgi dolu ifadelere yakındır.

Topi tanem deyimi, hem sözlü hem de yazılı iletişimde yaygın olarak kullanılır. Sosyal medya gönderilerinden mesajlaşma uygulamalarına kadar, çeşitli platformlarda sevgiyi ifade etmek için kullanılır. Deyim, aynı zamanda şarkı sözlerinde ve şiirlerde de kullanılır.

Sonuç olarak, "topi tanem" deyimi, bir kişiye duyulan sevgiyi ve yakınlığı ifade eden yaygın bir hitap şeklidir. Deyim, samimi ve şefkatli bir ton taşır ve genellikle sevgililere, aile üyelerine veya yakın arkadaşlara hitap etmek için kullanılır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eskiden Gibson Les Paul diye bir üye vardı.

Topitanem yiyorum SSli diye bir konu açmıştı. Arkada da iPhone 4S kutusu vardı. Tabi o zamanlar yeni ve pahalıydı, neyse.
    Birisi bu arkadaşın Burger King'de çekilmiş fotolarını koydu. Sonra herkes alıntılayıp dalga geçti vs.
    Konu tuttu 4-5 sayfa oldu.
    En sonunda ilk mesajı düzenleyip konuyu sildirdi.

O günden itibaren Topitanem popüler oldu
  • Onunla ilgili kötü anılarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Onunla ilgili kötü anılarım var

seviştiniz ve seni terk mi etti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Onunla ilgili kötü anılarım var

seviştiniz ve seni terk mi etti?

Yok , başka şeylerle karıştırdım sabaha kadar kustum.
  • topi tanem candır. doğum günümde bir kutunun içine sevdiğim insanlar bana iyi dileklerini küçük kağıtlara yazmışlar ve içine top tanem tanelerinden koymuşlar. unutamıyorum o günü. hatta SS bile verebilirim:

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan güven

topi tanem candır. doğum günümde bir kutunun içine sevdiğim insanlar bana iyi dileklerini küçük kağıtlara yazmışlar ve içine top tanem tanelerinden koymuşlar. unutamıyorum o günü. hatta SS bile verebilirim:

topi tanemleri goremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

quote:

Orijinalden alıntı: ozan güven

topi tanem candır. doğum günümde bir kutunun içine sevdiğim insanlar bana iyi dileklerini küçük kağıtlara yazmışlar ve içine top tanem tanelerinden koymuşlar. unutamıyorum o günü. hatta SS bile verebilirim:

topi tanemleri goremedim

sol alttaki hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.