Şimdi Ara

Nedir Bu 'Low Down Görevleri' ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Level 59'da görev açıldı, önceden olan Ghost Warrior avına ek, Goblin Bouncer, Hop Goblin, Atros&Lyot...

Nedir bunlar böyle yahu, nerede bulacam ben bu yaratıkları? Abyss'de mi? Abyss'e nasıl gidildiğini bile bilmiyorum hala

Tarif edebilecek bir arkadaş var mı?

Ha bi de çok mu zor bunları kesmek paper mage için?

• maradondan gate kapısında delos yazar gir oraya sonra bulundugun kaleden çık öbür kaleye git soldan yukarı çık köprüden geç kapıya sağtıkla gir içeri ghost warrior yukarlarda galiba kat 15deydi 59 lvl paper mageye buffsuz sağlam değilse tek atar
  • Hadi yaa

Yalnız oraya ben gitmiştim sanırım. Gittiğim yer kapalı bir odaydı, içerde worm gibi şeyler vardı, ama aynı zamanda millet birbirini kesiyordu. Hiçbir şey anlamayıp çıkmıştım, tabi bir kaç kere yattıktan sonra :(

Ama üst kat felan görememiştim ya ben orda? Sadece geldiğim geçit vardı, ordan da sadece dışarı çıkılıyordu??? Gözümden kaçan başka bir geçit mi var o odada?
  • hop goblin ve ghost warrior görevi için delosa gitmen lazım atross ve lyton görevleri de andream da 5 tane atross ve 5 tane riote kesicen
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladeofdarkness

Hadi yaa

Yalnız oraya ben gitmiştim sanırım. Gittiğim yer kapalı bir odaydı, içerde worm gibi şeyler vardı, ama aynı zamanda millet birbirini kesiyordu. Hiçbir şey anlamayıp çıkmıştım, tabi bir kaç kere yattıktan sonra :(

Ama üst kat felan görememiştim ya ben orda? Sadece geldiğim geçit vardı, ordan da sadece dışarı çıkılıyordu??? Gözümden kaçan başka bir geçit mi var o odada?

Kardeş onlar daha caave leech senin çıkabilmen için şunu yapman lazım :
    ilk geldiğin yerde bir tane bişey var ne oldugunu unutum taş bööle ona sağ tılacan "go downstairs" tıklıorsun sürekli çıkıorsun tabi anahtarla oluor önce key of the hell sonra abyss 10. kat anahtarı sonra 5. kat falan çıkarman lazım bunlar bu arada oradaki canavarlardan çıar sanırım canavarlar güçlendikçe çıkma ihtimali artıyor ??
    sana kolay gels,n kardeş hob goblin daha aşağıda sanırsam hade kolay gele ben yapmadım o görevleri

• quote:

Level 59'da görev açıldı, önceden olan Ghost Warrior avına ek, Goblin Bouncer, Hop Goblin, Atros&Lyot...

Nedir bunlar böyle yahu, nerede bulacam ben bu yaratıkları? Abyss'de mi? Abyss'e nasıl gidildiğini bile bilmiyorum hala

Tarif edebilecek bir arkadaş var mı?

Ha bi de çok mu zor bunları kesmek paper mage için?

Ghost warrior tam emin deilim ama delos un 14. katında,hop goblin hell abes te,atros&riyote ardream da,Goblin bouncher el morad(luferson) da kalluga da.
  • Doğru anlamış mıyım:

Önce o kurtları kesip anahtar bulacam? Sonra ortadaki dikilitaştan bir yere geçecem. Diğer katlara geçmek için de her kattan bir anahtar bulacam?

Peki bu arada, diğer katlarda da millet birbirine girebiliyor mu? Eğer öyleyse bu Abyss baya bi tehlikeli bir yerdir yahu Yaratıklarla cebelleşip görevimi mi yapayım, kendimi raptorlardan mı koruyayım.. Ohoooo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • giriyor
  • BAK HOPGOBLİN İÇİN AKREPLER VAR KAÇINCI KATTA UNUTTUM İŞTE ONLARDAN KEY OF HELL ANAHTARINI ÇIKARTACAKSIN BAŞKA BİR CANAVARDAN ÇIKMIYOR.onu alıp direk hell abbys'e ışınlancaksın
  • quote:

Doğru anlamış mıyım:

Önce o kurtları kesip anahtar bulacam? Sonra ortadaki dikilitaştan bir yere geçecem. Diğer katlara geçmek için de her kattan bir anahtar bulacam?

Peki bu arada, diğer katlarda da millet birbirine girebiliyor mu? Eğer öyleyse bu Abyss baya bi tehlikeli bir yerdir yahu Yaratıklarla cebelleşip görevimi mi yapayım, kendimi raptorlardan mı koruyayım.. Ohoooo..

Abyss de karşı ırk tarafından öldürülürsen ne np ne de para kaybetmezsin. Sadece son vuruşu abyys teki canavarlardan birinin yapmamasına dikkat et. Aksi takdirde exp kaybedersin.
    Sürekli gelip kesiyorsa görevi yapıp gideceğim dersin.

• atros lyon görevini ardreamdan alcaksın...
  • Çok teşekkürler dostlar, baya bilgilendim sayenizde.

Peki toplam kaç kat var böyle?

Bir de katlar, o wormların olduğu yer gibi tek bir odadan mı oluşuyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.