Şimdi Ara

Nedir bu korku?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet dert yaniyor "Seni seviyorum" diyemedim diye, neden bu kadar zor bunu söylemek? Alt tarafi söyleyeceksiniz? Cidden merak ettiğim için soruyorum, neden söyleyemiyorsunuz? Reddedilme korkusu mu? Nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reddedilme korkusu.Reddedilince her şey bitecek zannediyorlar o yüzden.
  • Onu söylemek büyük bir yeminin arkasında durmaya bedeldir. Yoksa herkes yalandan "Seni seviyorum" diyebilir. Bunda ne var ki?

İnsan gerçek aşkı arıyor, içindeki o anlık aşk kıpraşmalarını değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayerious

Reddedilme korkusu.Reddedilince her şey bitecek zannediyorlar o yüzden.

Söylemeyince ne oluyor ki? Reddedilse bile belki gelecekte değişebilir bu durum. Ama söylemezlerse hiçbir şey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Onu söylemek büyük bir yeminin arkasında durmaya bedeldir. Yoksa herkes yalandan "Seni seviyorum" diyebilir. Bunda ne var ki?

İnsan gerçek aşkı arıyor, içindeki o anlık aşk kıpraşmalarını değil.

Sevdim bu yorumu Sadece iki kez söyledim bunu. Bu sözü söyledikten sonra arkasinda durmayan adam değil demektir.

• Soyledim bir sene benimle konusmadi sonra o benimle konusmak istedi ve mutlu son...Kisaca soyleyin gitsin...

• Dersin, red edilirsen de elbet öyle böyle yayılır, bir başkasına derken değeri azalır. Diyeceğim o ki tek olsun tam olsun, değerini kaybetmeden sadece hayatının kadınını bulduğuna inandığında ona söyle ki altı üstü iki kelime denmesin o sözcüklere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu piskoloji nedir ?
    10 yıl önce açıldı
    bu nasıl bir guzelliktir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

karşılaştığımız insanlar bu sözden sonra değişik bir şey oluyor.
    bütün samimiyet gidiyor. konuşmalar değişiyor. falan filan.
    söylemesine söylüyoruz fakat karşımızdaki genelde eşek çıkıyor

Bu sözü söyleyeceğiniz kişiye olan güveninizin olmasi gerekir. Şimdi felsefi bir konuşma olacak ama;

Bu söz bir anahtardir. Senin dünya kadar gücün de olsa, bu anahtar doğru yöne çevrildiğinde seni durdurabilir. Anahtari teslim edeceğin kişi çok özel olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

Millet dert yaniyor "Seni seviyorum" diyemedim diye, neden bu kadar zor bunu söylemek? Alt tarafi söyleyeceksiniz? Cidden merak ettiğim için soruyorum, neden söyleyemiyorsunuz? Reddedilme korkusu mu? Nedir?

Ya baba daha önce cok yaşadım bunu..

kız 3 yıldır kankam canım ciğerim dediğim kız oda beni öle görüyor.. bi ara acılır gibi oldumda ilerisini söylememi istedi..

normal olarak kıza zaten günde 100 kere seni seviyorum diyorum artık normal bişe haline geldi bebem diye konusuyorum günlük hitapda

şimdi gidip ben bu kıza teklifi basarsam nolacak kabul etmicek aramız sogur heralde 3 4ay..

eski sevgilim faceme girip tüm kızlarlı sildiydi buda dahil barışana kadar 3 4ay uraştım..

aslında korku değil hani bir nevi onu kaybetmeme duygusu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ateşşiz Adam -- 20 Aralık 2012; 1:46:35 >

• İnsan seni seviyorum demekten değil karşılık alamamaktan korkar (şu an bulunduğum hal)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam

quote:

Millet dert yaniyor "Seni seviyorum" diyemedim diye, neden bu kadar zor bunu söylemek? Alt tarafi söyleyeceksiniz? Cidden merak ettiğim için soruyorum, neden söyleyemiyorsunuz? Reddedilme korkusu mu? Nedir?

Ya baba daha önce cok yaşadım bunu..

kız 3 yıldır kankam canım ciğerim dediğim kız oda beni öle görüyor.. bi ara acılır gibi oldumda ilerisini söylememi istedi..

normal olarak kıza zaten günde 100 kere seni seviyorum diyorum artık normal bişe haline geldi bebem diye konusuyorum günlük hitapda

şimdi gidip ben bu kıza teklifi basarsam nolacak kabul etmicek aramız sogur heralde 3 4ay..

eski sevgilim faceme girip tüm kızlarlı sildiydi buda dahil barışana kadar 3 4ay uraştım..

aslında korku değil hani bir nevi onu kaybetmeme duygusu ..

İyi de ben özel olmali diyorum, sen günlük rutinin haline getirmişsin

• quote:

O kıza özel sadece

şimdi gidip bu kıza acılsan nolucakki hocam.. kızla aran sogucak zaten.. hani bu arandaki samimiyet gidicek.. nekadar olmaz desede 2gün görmese 3cü gün deli dana oluyor bildiğin telefon face heryerden arıyor..

hani kızdan soguma değilde bi ara hoşlanıyor gibi oldum şimdi geçti..

ama cok sevdiğim bi kız normal yönden.. hani bana aşırı güveni var.. anlatır olayları vb..

• quote:

quote:

quote:

karşılaştığımız insanlar bu sözden sonra değişik bir şey oluyor.
    bütün samimiyet gidiyor. konuşmalar değişiyor. falan filan.
    söylemesine söylüyoruz fakat karşımızdaki genelde eşek çıkıyor

Bu sözü söyleyeceğiniz kişiye olan güveninizin olmasi gerekir. Şimdi felsefi bir konuşma olacak ama;

Bu söz bir anahtardir. Senin dünya kadar gücün de olsa, bu anahtar doğru yöne çevrildiğinde seni durdurabilir. Anahtari teslim edeceğin kişi çok özel olmali.

citizene buradan selamlar. ben buraya satırlarca yazıyorum. gönder dediğimde boş bir mesaj atıyor. saygılar.

tenvefeknoloji hocam sende haklısın. ama anlamıyorum yıllar geçmiş. öyle kısa sürede gelişmiş bir duygu değil. zamanla oluşmuş her parçası zamanla oluşmuş şeyler. bir söylüyorsun herşey bitiyor. herşey çöp oluyor.

O zaman bunlarin çöpe atilmayacak kadar değerli duygular olduğunu anlamasini sağla :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.