Şimdi Ara

NEDİR BU HDMI DVI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nedir bu hdmi dvi bi monitör var elimde chimei CMV 22A bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrterk -- 15 Şubat 2008; 18:56:20 >

• hdmi en kaliteli görüntüyü sunar
  • Ben de bir şey sormak istiyorum. Bugün Philips hdmi dvd player almaya gittim. Hep bana yardımcı olacak bir satış görevlisi isterdim. Bu seferki fazla yardımcı oldu ve bana bunu aldırmadı. O kaliteli görüntüyü alabilmem için onu destekleyen hd dvdler almam gerektiğini, onların çok pahalı olduğunu falan söyledi. Trkiyede de bu teknoloji en az 5 yılda oturur dedi. Zaten 106 ekran lcdye logitech z5500 yerine z2300 hop. satmışlar bana moralim bozuk, yeni bir şeylerle desteklemeye çalışıyordum böyle sonuçlandı. Bu yeni edindiğim bilgiler doğru mudur? Yoksa izlediğim divx, dvd nasıl olursa olsun görüntüyü daha mı iyi verir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

hdmi en kaliteli görüntüyü sunar

çok güzel açıklamışsın
  • benim soruma bir cevabı olan yok mu? bunun cevabını bilip de vermiyenin sorduğu sorular cevapsız kala
  • hdmi teknolojisi ses ve görüntüyü aynı anda aktarır ayrıca ses kablosuna gerek duyyulmaz yanii

ama

DVI'da sadece görüntü aktarılır

aralarında kalite farkı ollmaz ikiside digital cıkıslıdır cünkü
  • arkadaşlar ses ve görüntü aynı anda aktarılır derken, tam olarak ne kastediliyor acaba? yani bu ses ve görüntünün aynı anda aktarımını monitör mü sağlıyor bunu nasıl anlayabiliyoruz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMİ mı ? Component HDTV mi ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ses ve görüntü aynı anda yani tek kablo üstündenn yani ses için ayrı görüntü için yarı bi kablo yada girişe ihtiyac yok. eğer monitörde hdmi girişi ve hoparlçr varsa alacagın tek hdmi kablo aynı anda hem sesi hem görüntüyü verecek

• quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

ses ve görüntü aynı anda yani tek kablo üstündenn yani ses için ayrı görüntü için yarı bi kablo yada girişe ihtiyac yok. eğer monitörde hdmi girişi ve hoparlçr varsa alacagın tek hdmi kablo aynı anda hem sesi hem görüntüyü verecek

ben de hp w22007h var. bu monitör de hdmi girişi var ve ben şuan hdmi girişinden bağlamış durumdayım monitörü.. bu bahsettiğiniz olay tv olarak felan kullandığımızda mı geçerli acaba? monitörün arkasında hoparlör var gerçi ama pek bi işe yaramıyor sesi iyi değil. bu sesi almak istesem de arkasında ses çıkışına ve kasaya kablosuyla bağlamam gerekiyor zaten.

• hdmi ile bagladıgında- ps3'ten ses ayarlarınıda hdmi olarak gösterirsin seside monitörden alman gerekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.