milli takım çeyrek finalde ilk maç hariç fatih inanılmaz kötü oynayan bi takımı sonradan şaha kaldırıp maçları çevirdi yerinde değişikliklerle takım kazandı gruptan çıktık...doğal olarak futbolcular ve fatih hoca övülüyor bu çok normal ama bakıyorum hemen hemen tüm fenerbahçeliler sürekli aleyhine yorumlar yapıyor nerdeyse milli takım çeyrek finalde diye üzülücekler...sırf g.saraylı hoca diye bu saçma yorumlar..
arkadaşım ne alakası var ya
nedir sizdeki b fener takıntısı ? öncelikle onu açıklarmısın?
terim yarın fener ile anlaştım derse (allah göstermesin) ne diyceksiniz çok merak ediyorum.
yanlış gördüklerimizi eleştırmek suçmu sayılıyor? ilk yarı berbat bir futbol oynatan da bendim zaten. ilk yarı ne bir atak nede ceza sahasına bir orta yaptırtamayan da bendim zatan
gece açtı silindi şimdi yine açıyor.birader sen öğretmenlerin sorunlu dediklerinden misin?
Ben fenerliyim ve senin düşündüğün gibi düşünmüyorum nolcak simdi hadi bakalım ? Asıl sen milli maçta bile FB -GS rekabetini karıştırarak saçmalıyorsun. Bu bizim milli takımımız kimse senin düşündüğün gibi düşünmüyor . yeri geldiğinde çok destekliyoruz yeri geldiğinde eleştiriyoruz. Asıl eleştirilmesi gerekekn yerde eleştirilmezse sorun olur!