Şimdi Ara

Nedir bu dota?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu dota tam olarak ne ve nerden indirebilirim? frozen thoren gerekli mi? gerekliyse nerden indiririm?

• Dota bir Warcraft haritası bu yüzden oynamak için frozen throne gerekli haritayıwww.getdota.com dan indirebilirsin
  • frozen throne'u nerden indirebilirim
  • işte o yasak bu forumda ama internette bulunmayacak şey yok ara bulursun
  • dota oynayan çok fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: chackal

frozen throne'u nerden indirebilirim

Koptum ya.

Oldu olacak evine gelelim de oyunu kuralım bari

Warcraft Reign of Chaos+Frozen Throne+ gerekli patchleri yükleyip dota'yı maps altına atacaksın. Tek kişilik oynamak istiyorsan haritaların isimlerinin yanında ai yazanları indireceksin.
  • yaw bana da bi yardım etseniz oyun tamam patchler tamam 1.21a yüklü eurobattle için hesap da aldım bir kere oynadım sonra girmeye çalıştığımda açmıyo hep uyarı veriyor ya serverda bişiy var diyor ya da internete bağlı değil madeiniz varsa manuel olarak bağlanın sonra deneyin diyor ama internete de bağlıyım serverda da sorun yok ama hep bu uyarı çıkıyor ve açmıyor lütfen yardım
  • WBNet oynayacaksan 1.20c patch lazım sanırım.Ama nerden bulursun bilmiyorum.Diger dota forumuna bak orda yazıyor. serverın adresiwww.wepla.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coleyenema -- 15 Ağustos 2007; 17:55:41 >
  • baslama abicim ben baslıyım dedim neyse zar zor kurduk kullanıcı aldık falan derken herkes bi artis kufur falan ediyolar oyunda bilmeyenlere

sanki analarından dotacı cıktı p....
    neyse
  • dota en gıcık kaptığım ve en sevdiim haritalardan. SEvmem ne zaman arasam oynayacak birini bulmamadan. Gıcık oluşum ise ne zaman oynamak istemesem hep bu harita var :D Oysa ne güzel GreenTD var, Mafa var ohoo... :D
  • Arkadaşım ben sana analtıyım herşeyi;

3-4 senedir dota oynuyorum prof. dan daha profumdur diyebilirim...

Dota bir zamanlar corridorun yerine çok daha kapsamlı sofistike bir harita .3koridor var fakat herolar çok fazla ve her heronun ayrı gücü bulunmakta.Oncelikle takım oyunu şart ..
    Ayrıca 10larca item var ve itemları birleştirerek item da yapabiliyorsun...
    Altın kazanmak için ya karşı takımın herolarını yada karşı tarafın gelen yartıklarını kesmen lazım birde sanırım 10 snde bir 4-8 altın geliyordu unuttum :)

WEPLA 'da aradığın herşeyi bulabilirsin iyice siteyi araştır herşeyi analrsın bu türk serverı ben hep orda oynuyordum ama cdmı kaybettım format da atınca gıremıorum:D

Bu sana biraz fikir verir sanırım

• ya abiler patch lazım bana wepla da kapalı deli oldum ya lütfen yardım edin
  • yah bu battle-net icin hangi patch lazım
    1.12 yeterli mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.