Şimdi Ara

Nedir Bu Devlet Hastanelerinin Hali?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süreli ilaç kullandığım için her ay kontrole gitmem gerekiyor. Eskiden Numune Hastanesi randevularını 2 günde bir açıyordu ve rahatça alabiliyordum. İlaçlarım bitti randevu alayım dedim merkezi randevu sistemine geçildikten sonra ileri tarihe randevu alınabiliyormuş. Buyrun durum aşağıda:

Nedir Bu Devlet Hastanelerinin Hali?

Napıcam şimdi ben? Eğer 27 sine alsam randevuyu 10 gün ilaca ara vermiş olucam uzun bir süre buda

• sen bir de gece acillerin durumunu gör... rezalet..
  • sağlık ocağına gidip doktora rica et, tabi önce ki raporunu reçeteni falan varsa onu da götür. yazıyorlar hastaneye gitmek zorunda değilsin her defasnda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

sağlık ocağına gidip doktora rica et, tabi önce ki raporunu reçeteni falan varsa onu da götür. yazıyorlar hastaneye gitmek zorunda değilsin her defasnda

Hocam ilaçların dozunu ayarlamak için kan tahlili yapılması gerek her ay. Birde imzalı bi kağıt lazım eczaneden almak için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufat

sen bir de gece acillerin durumunu gör... rezalet..

Geçen gittik yemin ederim birinin durumu kritik olsa ölür.
  • Bende hiç olmadı bu durum entersan İstanbula özgü birşeymi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Türkiye'de sağlık sistemi :) güldüğüm bir alıntıdır. Sistem ne ararla bizim memlekette. Ama devlet iyiye gideyye , kastamonuluyuz biz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Türkiye'de sağlık sistemi :) güldüğüm bir alıntıdır. Sistem ne ararla bizim memlekette. Ama devlet iyiye gideyye , kastamonuluyuz biz.

Sorma hocam ya bir de taksici vardı arabayı 2 dk park edecez hasta var arabanın içinde yol vermiyor git ileride park yeri var dedi arabasına müşteri binmese gidip dövecektim adamı insanlar çok pislik olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 15 Nisan 2012; 13:44:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

Bende hiç olmadı bu durum entersan İstanbula özgü birşeymi

Sanırım sadece İstanbula özel bu durum.

Geçen bi yerde okumuştum. Bi kaç ülke söylüyor atıyorum 7.000 ibadet yeri 70.000 sağlık kuruluşu. Türkiyede ise 70.000 ibadet yeri 7.000 sağluk kuruluşu
  • İstanbuldayın stresten dolayı migrenim azıyordu sağlam serum yemem lazım adama derdimi anlatıyorum acilde ki dağılmışım yüzümün sağ tarafı uyuşur dr. hiç umrunda olmaz iğne verir gönderirir kavga ettim yeri geldi zorla yaptırdım. Aydın Nazilli'ye gittim iş için orda yine kriz tuttu adamlar bir ilgileniyor serum kesmedi bırakmadılar dr.geldi konuştu iğne yaptılar üstüne ulan dedim ben uyurken serum esnasınsa böbrek felan mı aldılar ? İğneden sonrada bırakmadılar ağırdır yatın dinlenin dedi hemşire. İstanbulda dr.kafayı yedi artık hastahane yaparlar malzeme olmaz dr.eksik olur bizim burda ki hastahane öyle sabaha kadar acilde bir dr.var oda neyle uğraşacağını şaşırıyor. Ufak yerler daha rahat geliyor bana artık bem Nazilli'deki ilgiyi İstanbulda gittiğim yerlerde görmedim.
  • Erzurum bu konuda en şanslı şehir, koskocaman bir hastane yaptılar. Taşındık geldik İzmire burada ki Ege Üniversitenin hastanesine gittim, aman yarabbi o nasıl tuvalettir ne rezalettir off, koskoca hastane inanın bana o manzara karşısında şok oldum hemen koşarak kaçtım hastaneden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Yankee.

quote:

Geçen bi yerde okumuştum. Bi kaç ülke söylüyor atıyorum 7.000 ibadet yeri 70.000 sağlık kuruluşu. Türkiyede ise 70.000 ibadet yeri 7.000 sağluk kuruluşu

Bari bu işe ibadeti karıştırmayın.O 7 binin içinde Allah bilir kaçtane mescit vardır.Hayır niye şimdi şu örneği verdin çok merak ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

Bari bu işe ibadeti karıştırmayın.O 7 binin içinde Allah bilir kaçtane mescit vardır.Hayır niye şimdi şu örneği verdin çok merak ediyorum

Ne kadar az hastane o kadar çok doluluk oranı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

quote:

quote:

şair orda biz anca cami yapalım herkes koştur koştur camiye gidiyor cami olmadan ibadet edilmiyor demek istemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

değil ege bölgesinde her ildeki hastanelerde böyle...hayvan damı gibi üst üste millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgben

yazık

derdin ne birader sağlıkla alakalı başlıkları hortlatıp duruyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.