Bildirim
Nedir Bu - Destiny Multiplayer ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çok sıkıcı konuşmuşsun.5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi yavaş yavaş tane tane anlatmışsın.Bazı konularda gereksiz detaylara girip,üstünde fazla konuşmuşsun. -
Gayet güzel kelimeler kullanmışsın. Umarım başarılı olursun bu yolda. -
Gayet beğendim. Biraz daha canlı bir ses tonuyla konuşabilirmişsin bir de mesela "adam" yerine "rakip" kelimesini kullansan daha profesyonel dururdu. Bu tarz kelime seçimleri önemli.
Oyun hakkında soru işaretlerim vardı, belli konularda cevabımı aldım.
Tebrik ederim, takipteyim. -
Betadan sonra oynayamadım daha. Güzel bilgiler vermişsin. -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler arkadaşlar, boş vakit oldukça bir şeyler yapmaya çalışıyorum. asıl text elektrikler yüzünden gitmemiş olsaydı daha iyi olacaktı ama aynı konu üzerine 3-4 kere yazınca biraz afallıyor insan :D -
güzel anlatım olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kötü değil güzel olmuş ama tavsiyem şu olur, edebi roman gibi değil çalışmış şekilde yapmayın biraz daha random ve daha rahat kelimeler kullanarak seçin kitlenizde artar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X