Şimdi Ara

Nedir bu başarı ? Neden hep başarısızım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir bu başarı ? Ben daha hiç elde edemedim. Neden diye sorgulamak yerine nasıl diye mi sormak ?
    18 Yaşındayım. İlkokulda her zaman benden daha zeki olduğunu düşünen insanlar oldu. Daha o zamanlar en yakın arkadaşlarımla rekabet içindeydim. Matematik turnuvaları için özel ders alan insanlarla ailemin desteği olmadan yarıştım. Ailemin gözünde tembel bir insandım ben. Her zaman sen yapamazsın derlerdi. Haklılardı hiçbir zaman yapamadım. 18 Yaşıma geldim. 8. Sınıftan beri çaresizlik , mutsuzluk , gereksiz bir insan olarak zaman geçirdim. Saçlarımı yoldum , akşamın geç saatlerine kadar çalıştım. Ama hiçbir zaman başarılı olamadığım için her şeyi yarıda bıraktım. Futbolu iyi oynardım. Onu da bıraktım. Basket iyi oynardım. Onu da bıraktım. Yüzmeyi severdim onu da bıraktım. Hiçbir zaman ders çalışmazdım. Ama onda da iyiydim. Peki ne oldu bana ? Ben neden bu kadar tembel oldum. Benim elimden neden hiçbir şey gelmiyor ? Benim neden yeteneğim yok ?
    Şimdi ise anne ve babamın yönlendirmeleri sayesinde NEFRET ettiğim bir bölüm de ve üniversitede okuyorum. 2 aydır okula gitmiyorum ve dersler hakkında en ufak bir fikrim bile kalmadı. Eskiden bilgiliydim. İnsanlar gelir bana soru sorarlardı. Siyasette , bilgisayar konusunda , yazılım konusunda. Ne mi oldu ? berbat bir liseye gittim. Berbat bir sınav puanı yaptım. Çalışmak için o kadar gayret ve güç gösterdim ki yine de yapamadım. (Üniversiteye gitmemi sevgilim sağlamıştı..)

Evet işte tam olarak 8. sınıftan beri bu sorularla yaşıyorum. Arkadaş ortamımı kaybettim. Sıgaraya başladım. Vücut geliştirme sporu yapmama rağmen tamamen ümitsiz şekilde yaşıyorum. Akşamları 4de yatıp 8de kalkıyorum. Alkol alıyorum. 3 Yıllık mükemmel ilişkimi aldatılarak bitirdim. Annem ve babam birbirlerinden ayrıldılar benim sayemde. Peki ben bunlarla neden ve nasıl yaşıyorum ? Buna yaşamak mı deniyor ? O kadar acınası durumdayım ki instagramdan eski arkadaşlarıma baktığımda Parise gidenler hergün gezenler var. Herkes o kadar mutlu ki benim saçlarımı yolmadığım gün yok. Uyuyamıyorum , mutlu olamıyorum , başarılı olamıyorum. O kadar acizim ki hayatımı bile sonlandıracak gücüm yok. Bu bir başarısızlık hikayesidir. Kimseden tavsiye istemiyorum. Sadece rahatlamak istediğim için bunları yazıyorum.

• Sana tavsiyem cay ic bi kendine gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay da olmasa içicek bir şey kalmazdı zaten. Akşamları kendim demleyip içiyorum.
  • Futbolu basketbolu yüzmeyi neden bıraktın

• Bende antidepresan niyetine goturuyorum valla

• Benden her zaman iyileri vardı. Denedikçe daha kötüye gittim. Bazen ufak hastalıklar geçirerek programlarımı aksattım. En sonunda bahaneler ardı ardını bırakmadı. Sınavlar ve başarısızlık ve aile olayları üst üste gelince her şeyi bıraktım.
  • Beni de çevremdeki meymenetsizler kızdırıyor

Gelip yanıma sen işte ne kadar rahatsın hayat sana güzel diye laf edinip kendi egolarını yükseltip bana da kötü diye bana ve çevremdeki insanlara kabullendiriyorlar ya ben buna çok sinirleniyorum hocalara bile çok kötü diye kabullendi artık umursamaz oldu hep diyorum dersler iyileşsin gösteriyim bunlara gününü diyorum bir türlü beceremiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroid

Beni de çevremdeki meymenetsizler kızdırıyor

Gelip yanıma sen işte ne kadar rahatsın hayat sana güzel diye laf edinip kendi egolarını yükseltip bana da kötü diye bana ve çevremdeki insanlara kabullendiriyorlar ya ben buna çok sinirleniyorum hocalara bile çok kötü diye kabullendi artık umursamaz oldu hep diyorum dersler iyileşsin gösteriyim bunlara gününü diyorum bir türlü beceremiyorum

Hayattan.sogutur oylesi uzak dur hic takma

• Sonuç nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.