Şimdi Ara

Neden Yüzme Kursuna Gitmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir bireyin yüzme kursuna gitmesi için 3 temel neden vardır;

    1. Güvenlik
    2. Formda kalma ve Sağlık
    3. Özel uğraş olarak yüzme ve Eğlence

    Yüzme öğrenmek için neden oluşturan bu 3 unsuru yakından inceleyelim;

    1. Güvenlik : Her insanın hayatında en az 1 kere öyle veya böyle yüzme yeteneği gerektirecek bir durumda suyla teması olmuştur. Yüzme yeteneği kişisel güvenlik tedbirleri arasında önemli olanıdır. Unutulmamalıdır ki ne zaman yüzme yeteneğine ihtiyacınız olabileceğini asla tahmin edemezsiniz.
    2. Formda Kalma ve Sağlık : Her yaştan insan, hayatlarının bir döneminde yaşam kalitelerini yükseltmek ive yaşam sürelerini uzatabilmek için çeşitli fiziksel aktivitelere katılarak sağlıklı kalmaya teşvik edilmiştir. Yüzme şimdiye kadar en verimli egzersiz olarak tanımlanmıştır. Kalp, kan dolaşımı, iskelet ve kas sistemlerinin tamamını geliştirir.
    3. Özel Uğraş Olarak Yüzme ve Eğlence : Yüzme yarışları, uzun mesafe yüzme, triatlon, tramplen atlama, kule atlama, su topu, ritmik yüzme gibi yarış sporları hem yetişkin izleyicilere hem de çocuk izleyicilere hitap etmektedir. Rekabet içermeyen tüplü dalış, aletsiz dalma, kürek çekme, su kayağı, sörf, yelken, kano ve balık avı gibi diğer su sporları ise katılımcılar kendilerini herhangi bir tehlike anında kurtarabilecek kapasitede olmalıdırlar.

    Yukarıda saydığımız bu temel unsurların dışında da bireyler yüzme öğrenmek için kendi sebeplerini yaratırlar. Sosyalleşmek, yaz tatillerinde rahatça yüzmek, ailesi veya arkadaşları ile tatil beldelerinde daha keyifli vakit geçirebilme gibi sebeplerden dolayı yüzme kursuna kayıt olma gereksinimi duymaktadırlar.

    Yüzme, can güvenliği açısından kendi başınıza öğrenmeye çalışmanın yada amatör bir şekilde çocuğunuza, kardeşinize, eşinize yada arkadaşınıza öğretmeye çalışmanın geri dönüşü olmayan, üzücü ve dramatik bir şekilde kötü sonuçlara neden olabilir.

    Ataşehirde yüzme eğitimi gerçekleştirdiğimiz yüzme havuzunda, sağlıklı bir ortamda, kaliteli bir eğitim anlayışıyla ve ‘Türkiye Yüzme Federasyonu’ndan belgeli ve ASCA — American Swimming Coaches Association (Amerika Yüzme Antrenörleri Birliği) tarafından onaylı yüzme eğitimi sistemine sahip profesyonel yüzme antrenörü kadromuzla her yaşa uygun. Ataşehirde özel yüzme dersi veya grup yüzme dersi vermekteyiz.

    Ataşehirde Çocuklar için yüzme eğitimi yada yetişkinler için yüzme eğitimi veren havuz arıyorsanız Yüzme eğitimi kalitemize güveniyor ve sizi ücretsiz deneme yüzme dersi imkanından yararlanmanız için İstanbul Yıldızları Spor Kulübü olarak Ataşehir Yüzme Kursu davet ediyoruz. Ücretsiz deneme yüzme dersi için randevu almak için tıklayın.

    Kaynak : İstanbul ve Yıldızları Spor Kulübü - Neden Yüzme Kursuna Gitmeliyim?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.