Şimdi Ara

neden yeni nesil oyunlar için yeni ekran kartı alıyorsunuki lütfen bakınız

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba bugün sizlerle bir şeyi paylaşmak istiyorum
    Şimdi herkes şu sırala yeni nesil kartlara yöneldi nvıdıa 9800 ati 4800 gibi ama neden bu kadar yüksek kart alıyorsunuzki şimdi evimde bir test yaptım

sistemim

İNTEL PENTİUM D 935 3.20GHZ 800 FSB
    512 MB ATİ RADEON X1650
    200GB HDD
    ASUS P5LD2-SE ANKART
    400W EVEREST PSU

ŞİMDİ BU SİSTEM İLE OYUNLAR TEST ETTİM

CRYSİS 1024X768 MEDİUM 24 FPS
    COD 4 1024X768 FULL 28 FPS
    LOST PLANET 800X600 MEDİUM 20FPS
    FAR CRY 1280X1024 FULL 30 FPS
    COMPANY OF HEROES 1024X768 MEDIUM 26FPS....(şimdiye kadar test ettiklerim bunlar)

GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE HEPSİ OYNANABİLİR DEĞERLER EĞER 17' VE 19' MONİTÖRÜNÜZ VARSA BU SİSTEM İDEAL ZATEN 17 VE 19'MONİTÖR VARSA 1024X768 İYİ BİR ÇÖZÜNÜRLÜKTÜR.

NOT:TESTLER WİNDOWS XP SP2 DX9 TABANLI YAPILMIŞTIR TEST MONİTÖRÜ 17'
    GÜNCEL DRİVERLER YÜKLÜ OLUP SON DX 9.0C VERSİYON KULLANILMIŞTIR

YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR

bilmiyorsan öğren biliyorsan paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 25 Ağustos 2008; 18:52:42 >

• Neden o kadar güçlü kart alıyoruz??

Neden olacak insanlar şimdiden güçlü,iyi kart alıyorki ilerde zorluk çekmiyeyim,yüksek performans görüyüm diye düşünerek alıyor...Şahsi bir dert yok yani.Sadece insanlardaki performans açgözlülüğü ve tekrar tekrar sistemle uğraşmama kaygısı.
  • yeni çıkacak oyunları bu kartla oynayamassın ama alanlar o kartlarla oynayabilirler
  • ilginç bir soru.

bir cevap denemesi de benden, hemde soru şeklinde.

sen bu test ettiğin oyunları hiç 1440x900 tüm ayarlar fullde oynadın mı???
    oynayınca neden yeni kartlar aldığımızı anlar imkanın varsa sende alırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 25 Ağustos 2008; 19:45:25 >
  • Bir de benden yorum.High da oynamak,yüksek fps de oynamak varken,neden öyle oynayayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortland Andrus -- 25 Ağustos 2008; 19:40:44 >
  • Aşağıdaki oyunları da test et bakalım aynı performansı alabiliyor musun?
    -Assassin's Creed
    -Strangelhold
    -Conflict:Deniod Ops
    -Area 51
    -Need For Speed:Pro Street
    -Devil May Cry 4
  • aslında yüksek ekran kartı almaları iyi oluo bu sayede ekran kartı sektoru hızlı bi sekilde gelişiyor mesela crysis cıkmadan 8800 pek kimsede yoqtu crysis cıkınca herkes 8800 ayarında kartlar almaya baslandi ekran kartı üreticileride dahada gelişmiş kartlar cıkardılar yani aslında onların almaları iyi oluo bizim için 1-2 seneye konsol kalitesinde pc ler cok ucuz olur sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FlatOut Ultimate Carnage dene bakalım aynı şeyleri diyebilecek misin? Bu oyun 8800 aşağısı ekran kartlarıyla hiç de iyi çalışmıyor. Ayrıca bu oyuna çözünürlük düşürme numarası sökmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 25 Ağustos 2008; 20:21:03 >
  • En iyisi konsol
  • arkadaşlar ben orada özellikle belirttim 17' kullanıyorum diye yani yüksek çözünürlüğe ihtiyacım yok
    tek sorun detay şu anda detay olarak medium altına inmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

En iyisi konsol

Aynen öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

Arkadaşlar herkese merhaba bugün sizlerle bir şeyi paylaşmak istiyorum
    Şimdi herkes şu sırala yeni nesil kartlara yöneldi nvıdıa 9800 ati 4800 gibi ama neden bu kadar yüksek kart alıyorsunuzki şimdi evimde bir test yaptım

sistemim

İNTEL PENTİUM D 935 3.20GHZ 800 FSB
    512 MB ATİ RADEON X1650
    200GB HDD
    ASUS P5LD2-SE ANKART
    400W EVEREST PSU

ŞİMDİ BU SİSTEM İLE OYUNLAR TEST ETTİM

CRYSİS 1024X768 MEDİUM 24 FPS
    COD 4 1024X768 FULL 28 FPS
    LOST PLANET 800X600 MEDİUM 20FPS
    FAR CRY 1280X1024 FULL 30 FPS
    COMPANY OF HEROES 1024X768 MEDIUM 26FPS....(şimdiye kadar test ettiklerim bunlar)

GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE HEPSİ OYNANABİLİR DEĞERLER EĞER 17' VE 19' MONİTÖRÜNÜZ VARSA BU SİSTEM İDEAL ZATEN 17 VE 19'MONİTÖR VARSA 1024X768 İYİ BİR ÇÖZÜNÜRLÜKTÜR.

NOT:TESTLER WİNDOWS XP SP2 DX9 TABANLI YAPILMIŞTIR TEST MONİTÖRÜ 17'
    GÜNCEL DRİVERLER YÜKLÜ OLUP SON DX 9.0C VERSİYON KULLANILMIŞTIR

YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR

bilmiyorsan öğren biliyorsan paylaş

Çözünürlüklere bak grafik detaylarına bak !!!

Sence herkes bu ayarlarda mı oynuyor ?

Sen bunlarla tatmin oluyorsan o ayrı mesela ama herkes böyle oynamak istemez tabiki

LOST PLANET 800X600 MEDİUM 20FPS'de oynamışsın

Daha yüksek ayarlarda aradaki graifk farkını görebildin mi ?

• Oyunlarda zellikle de araba yarışlarında düşük ayarlarla yüksek ayarlar arasında büyük fark var. İnsanlar bu farkı gördüğü zaman ben neden en yüksek ayarlarda oynamayaım diye alıyordur heralde...
  • seni sorsun diye
  • Yav arkadaş,imkanı olan adam az ile yetinir mi ?

İyi bir kart alma imkanın varsa alırsın yani olay bu
  • narşizm
  • quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

quote:

Orjinalden alıntı: Ygal

En iyisi konsol

Aynen öyle

Valla ben konsolla yapamam ya O ne öyle hep oyun. Bence PC daha güzel, internet'te sörf, msn, ekran kartın da güzelse mükemmel oyunlar.. Konsolları kötülemiyorum yanlış anlamayın ama.. Kısacası Bilgisayarımı Seviyorum

• Dostum yeni kartlarda senin kartında olmayan birçok özellik var ve ayrıca yüksek çözünürlükte oynadığında grafik farkını görürsün. Yoksa ben de biliyorum grafiği biraz kısıp oynamayı. Ha paran varsa alırsın yoksa almazsın ama en iyi ekran kartı her zaman daha iyi görüntü ve performans verir
  • 8 yılda bi değiştiriyorum mutluyum
  • ekran kartı gerekli agalar.ekran kartın iyi olmazlı hem şimdi için hem ilerisi için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.