dil öğrencisiyim. sürekli test çözüyoruz. testlerde bilmediğim hiçbir şey yok ama çok yanlışım çıkıyor.
ama bakıyorum o yanlışların hiçbiri bilmediğimden kaynaklanmıyor. yani kesinlikle bilmediğim birşey yok. ama sadece dikkatsizlikten kaybediyorum. e böyle olunca da kafayı yiyorum ama.
ne yapmam gerekiyor sizce neden böyle oluyor? ama her sınavda dikkat edeceğim, yavaş yavaş yapacağım diyorum, sonra cevaplara bakıyorum hep dikkat etmediğim için yanlış.
yorum ve önerilerinizi bekliyorum....
sabırla çalış son zamanlarda o dikkat eksikliği kaybolacak sen de şaşıracaksın..puanların bir anda artacak.. bana güven..
işte günde ortalama 200 soru çözüyorum. az diyeceksiniz ama lise 2. sınıfım. diğer zamanlarda ing kitap okuyorum. ama bu 200 soruda 20 yanlış falan olmasını istiyorum en fazla ki o bile çok. ama olmuyor işte.
neyse yine devam edeceğiz mecbur ama böyle olunca gerçekten insanın hevesi kırılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: trader85
sabırla çalış son zamanlarda o dikkat eksikliği kaybolacak sen de şaşıracaksın..puanların bir anda artacak.. bana güven..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme