Şimdi Ara

Neden Yabancı Dizi İzliyoruz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü TV yok evde(iyi ki yok), çünkü saçma Türk dizilerine(istisnalar var) ayıracak zamanım yok. Çünkü biraz olsun blgisayarda daha faydalı zaman geçirdiğimi düşnüyorum. Vs vs..
  • Ygs sınavından sonra eve gelip HIMYM izlediğimi hatırlıyorum.
  • Yabancı dizilerde süre 40 dk bizde 120 dk 110 dk sı kimin eli kimin cebinde salak salak seylerle geciyo.yabanci dizilerde bicok sey ogreniyosun ufkun genisliyo.ilk spartacusle bu dunyaya adim attim.prison break,dexter,supernatural,fringe,twd,arrow,stargate (15 sezon , 1 sezon fix 20 bolumden olusur iki ay uykusuz kalmistim ah ulenn ) ile devam ettim.stargate eski ama yarattigi atmosfer ve evren bana gore hepsinden iyi karakterleri olsun vaktim olsa tekrar baslarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite,orjinal,ozgur,sanat,hayatın saçmalıklardan bir nebze de olsa kurtulma isteği,oyuncular

• quote:

Orijinalden alıntı: orkuncand

Yaşayamadığımız hayatları bu tarz dizilerde görerek kendimizi tatmin ediyoruz bence izlememizin asıl sebebi bu.
    İlk dizim 2007 de TV de gördüğüm PB idi, bu sebeple yeri bende hep ayrıdır.40a yakın diziyi elden geçirip arşivciliğe dadandıysam tetikleyen dizi budur.Bu hobiyi edindiğimden beri birçok alanda katkısını görmekteyim gerek dil, gerek kültür anlamında.Müzik ile birlikte ,hayatımın vazgeçilmez bir parçası durumunda şuanda.

abi o zaman ben sorunluyum. 10 yıldır altyazılı film dizi izlerim gram gelişme yok ingilizcemde hatta belki gerilme vardır.

bu arada ilk dizim lost'du. Çok emin değilim ama. Hatırlamakta zorlanıyorum biraz eskileri.

Not: Yaşım büyük değil. Hafızam çok zayıftır.

@Mr.Pacino

House Of Cards ve Sherlock hakkatten güzel filmler. İkisinin de tadı birbirinden çok farklı. Ama genel baktığımız da House Of Cards daha iyi Sherlock'dan. Yani en azından ''bence'' .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 19 Ocak 2015; 20:42:44 >

• Kevin Spacey'nin oldugu dizi kotu olmaz zaten İzleyince gorecez bakalim hangisinin daha kaliteli oldugunu ama polisiyedense politik dizi daha cok ilgimi cekiyor zaten. House of Cards'dan beklentim daha yuksek yani.

• Mr.Pacino kullanıcısına yanıt
    Bende Kevin'den ötürü izledim. Yoksa bu film dikkatimi çekmezdi. Kevin Spacey bildiğin döktürüyor. 1.sezonda en iyi oyuncu ödülünü alamaması benim kalbimi kırdı. Gerçi Walter White'ı oynayan adamın performansı izlemedim(Sevmiyorum BB'yi). Ama Kevin cidden çok çok iyi oynamıştı. Nasıl daha iyi oynayabilir ki aklım almıyor ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 19 Ocak 2015; 21:25:13 >
  • 2008'in başlarında sağolsun kuzenimin tavsiyesiyle prison break'e başlamıştım, dizide o zamanlar 3 veya 4.sezondaydı sanırım hatırladığım kadarıyla.O zamandan beridir yabancı dizileri izliyorum düzenli olarak.Fakat her ne olursa olsun Prison Break'ten daha iyisi gelmez sanırım benim için.2012'de 4 sezonu da tekrar izlememe rağmen , 3 sene sonra tekrar ilk günkü tadı almıştım.Filmlerde LOTR nasıl benim için 1 numaraysa PB'de diziler için öyledir , efsanedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wallcroft -- 19 Ocak 2015; 22:15:45 >
  • Yav benim sonum nereye gidiyor piyasada izlemediğim dizi kalmadı, watchlistte 2000 küsür film hardiskde 2tb pc oyunu 200gb android oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Yav benim sonum nereye gidiyor piyasada izlemediğim dizi kalmadı, watchlistte 2000 küsür film hardiskde 2tb pc oyunu 200gb android oyun

200 gb android oyunu mu ? Şaka mı ?
  • Ezel efsaneydi be
  • izliyoruz ama bi sor neden izliyoruz
    aslında yerli dizi de izlerim
  • Her şey ingilizce hocasının dersde PRİSON BREAK den bir sahne izletmesiyle başladı .
  • İlk izlediğim dizi PB idi bende star da görmüştüm sonra yıllar geçti bir izliyim dedim bağımlısı oldum. Süreleri kısa olması, konu genişliği ve sansürsüz olması sayesinde yabancı dizileri izliyorum.

• Kısa olması bizim diziler gibi 2-3 saat dolsun diye saçma şeyler olmuyor genelde ideal en fazla dizi saati 40-60gerisi yalan,Bide yabancı dizilerin güzel konuları oluyor bizim konular hep aynı aşk v.s

• Dizi hayatıma 2004 The O.C. ile başladım. Geçen zaman içinde 100 e yakın dizi takip etmişliğim vardır.. Amma da zaman geçmiş be!
  • Bizim diziler hep aynı arkadaş ortada bir bebek babası kim belli değil babasını bulana kadar 2 sezon geçiyor rahat zaten avrupa yakası gibi diziler yok artık hayat bilgisi, ikinci bahar Vb... Birde sadece özet 1 saat neredeyse birde diziyi ekleyince reklamlarla birlikte oluyor sana en az 3 saat nasıl izleyelim bunu ( gençlerin adına konuşuyorum tabi )
  • dizinin süresini 40 dk olması ve konu çeşitliliğin fazla olması , türk dizilerinde dizi 3 saat konu ise kim kimin babası , onun babası yok dedesi çıkmış , dedesi teyzesiymiş meğersem şeklinde ilerleyen konular
  • 2007 yılında Lost ile başladım. Büyük ihtimalle ölene kadar izlemeye devam edeceğim
  • ilk Chuck'ı izlemiştim, gerçi şimdi bakınca o da çerez gibi geliyor ama arada hala bazı sahnelerini açar izlerim.sonra prison break,spartacus,merlin...
    Yabancı diziler hem orijinal hem de tekrar etmiyor ve kısa olması gerçekten de en büyük etken.
    bir breaking bad'i de bizimkiler yaptı da biz mi izlemedik? :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.