Şimdi Ara

Neden Xbox One X almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Bu soru çok klişe görünebilir. Ama bir de Xbox sahiplerinden duymak istedim.

    Sağlam bir PC sahibiyim. Nintendo Switch’im var. Ps4 sahibiydim ama ufaklıktan dolayı çok vakit olmuyor diye onu satmıştım. Pro almadım ama düşünmedim değil. Ps4’te Exclusive olarak beni cezbeden Uncharted serisi ve The Last Of Us var. Onun dışındakiler genellikle her platformda olan oyunlar.

    Birkaç arkadaşım Xbox aldı. Çok kanıma girdiler ama kendimi durdurup araştırmak istedim. Ps4’te en çok online Destiny, bir zamanlar BF3 vs oynardım ve bunlardan çok keyif alırdım. Onun dışında yine birçok oyun alsam da genellikle hepsiyle adam akıllı oynamam.

    Birkaç gün önce bir Nintendo grubunda sordum. Özellikle orada sordum belki obkektif cevaplar alırım diye. %90 PS4 almamı söyledi. Bazıları PC, bazıları da Xbox. Hatta bazı Xbox sahipleri dahi PS4 al demedi değil.

    Donanım olarak Xbox One X çok hoş geliyor kulağa. Ama bu ara modeller anladığım kadarıyla para tuzağıymış. Bilmiyorum doğru mu ama sonuçta sistemin gücü daha iyi dolayısıyla daha pahalı olması normal.

    Şimdi bir de Xbox sahiplerine sormak istiyorum. Yani bu işten vazgeçeyim mi yoksa kanıma girenlerin kazanmasına izin mi vereyim bilemedim :))

    Umarım birkaç yorum sizden de duyabilirim.

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 16 Aralık 2017; 23:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Milleti "Sony'nin paralı yalakası" ilan ediyorsun ama kendin Microsoft'a çalışıyorsun. Nasıl bir iştir bu?

    Sır Maxismus efendi defalarca foruma geldin, akabinde üslubun nedeniyle yollandın ama sende hiç bir şey değişmeden aynen devam ediyor. Önce insanlara saygı duymayı öğreneceksin, sonra fikrini beyan edeceksin...
  • Zaten sorunuzun içinde cevap var iyi bir pc sahibi iseniz xbox bence gereksiz onun yerine ps4 alıp en azından Exc oyunları oynarsınız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brigand35 kullanıcısına yanıt
    dedi ps4 sahibi. acaba xbox ın varmı? neden sadece ps4 sahibi olanların cevabı xbox almayın oluyor. bırakında xbox ı ve sağlam pc si olan biri cevaplasın, desin ki bende aynı durumdayım gerek yok alamana.



    benim şahsi fikrim arkadaşların aldıysa xbox bu cihazın online dünyasına katılmak için en iyi sebebe sahipsin. beraber çok güzel online oyun forza pubg yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir pc ye sahip bir insanın xbox one x almasının hiçbir mantığı yok. Boş yere para verirsin.
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Hocam ps4 pro ve xbox one x sahibi biri olarak yazdım yazıyı iki konsola da sahibim az çok neyin ne oldugunu biliyorum...Şahsen iyi bir pc sahibi olsam niye xbox alayım single oyunları bir çok kişi torrent ile oynuyor sadece coop ve multi için orjinal oyun alınır...Arkadaş ortamı varsa xbox da ona biley demem alır beraber oynarlar ama hem pc hemde xbox da oynanmayacak oyunlarda ps4 de mevcut...Fanboyluk yapcak yaşta değilim iki konsolun yeri ayrı ama xbox da oynuyacagı oyunları daha üst düzey grafik ve performansta açacak pc sahibi ise ps4 daha cazip olur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler. Nedense Ps4’ün konsolu çok kaba geliyor. Xbox X gibi güzel yapsalardı keşke. Pc çok güçlü ama tek sıkıntı karşısına oturup bir şey başlatmak zor geliyor. O yüzden konsol istiyorum yine de. Biraz düşüneyim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    PC yi sat elinde tutma. İş amaçlıda kullanıyorsan notebook kullan ya da tablet. Elinde sadece One X ve PS Pro olsun başka hiçbir cihaz alma.

    Satacakların; PC, PS4 varsa Switch
    Alacakların, Xbox One X ve PS4 Pro.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    PC yi sat elinde tutma. İş amaçlıda kullanıyorsan notebook kullan ya da tablet. Elinde sadece One X ve PS Pro olsun başka hiçbir cihaz alma.

    Satacakların; PC, PS4 varsa Switch
    Alacakların, Xbox One X ve PS4 Pro.

    Her şeyi satarım ama switch i satmam :) PC’yi satma konusunu düşüneceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarım söz konusu ise alırdım hocam senin yerinde olsam. Biz öyle yaptık arkadaşlarımız ile. Pc’yi de vakit ayıramayacağım için satardım muhtemelen.





    Neden almalı-almamalı sorusuna cevap için bu videonun özellikle 48nci dakikasından sonrasını izlemeni tavsiye ederim. Objektif olarak değerlendiriyorlar. Türkiye’de bence yapılmış en kapsamlı inceleme videosu budur



    https://youtu.be/7g_jtKhCWhs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani iki seçenek geliyor aklıma. Bir 4K TV alabilirsem öncesinde Xbox One X ve belki yanına bir de PS4 slim special edition lardan bir tane eklemek. İkisinde de Pro almaya gerek yok tabi. Ama bir tane olacaksa hangisi olsun diyeceksek sanırım PS4 daha mantıklı. Sağlam bir PC'ye sahibim çünkü. Ama PC'yi satarsam ikisini de alırım :)
  • dwain D kullanıcısına yanıt
    Ben sizde 4K TV var sanıyorum... Sizin ilk önceliğiniz TV yı değiştirmek olmalı yoksa ne One X ne de PS Proyu boşuna hakkını vererek kullanmamış olursunuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asabopp

    sony nin paralı yalakalarına bakmayın,XBOX ONE X her türlü ezer.

    Milleti "Sony'nin paralı yalakası" ilan ediyorsun ama kendin Microsoft'a çalışıyorsun. Nasıl bir iştir bu?

    Sır Maxismus efendi defalarca foruma geldin, akabinde üslubun nedeniyle yollandın ama sende hiç bir şey değişmeden aynen devam ediyor. Önce insanlara saygı duymayı öğreneceksin, sonra fikrini beyan edeceksin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 18 Aralık 2017; 13:6:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteminiz gayet sağlam ve güzel bir sistem.4k tv de elinizde yokmuş.Bu yıl dünya kupası olacağı için tv firmları güzel ürünlerini bahar/yaz ayları gibi getirir diye tahmin ediyorum.O zamana kadar bekleyin.Uygun kampanyalar olur hem o zaman,eğer düşünüyorsanız, bir tane düzgün tv alırsınız denk gelince.Hem o zamana kadar bu Microsoft sadece xboxa özel oyun duyurusu vs yapar mı onu görürsünüz.Eğer hakkaten bu konsolun hakkını verecek ve pc ye de gelmeyecek oyunlar duyururlarsa,konsolu almayı düşünün.Ama MS'in şu anki politikları gibi pc ye de oyunlarını getirmeye devam ederlerse elinizdeki sistemle o oyunları oynarsınız zaten.Ps4 exc oyunları da o zamana kadar gelmiş olur.Pro almaya değecek bir fark olur mu onu da görmüş olursunuz.Acele etmeyin.Zaten 3 tane sisteminiz varmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Poison

    Sisteminiz gayet sağlam ve güzel bir sistem.4k tv de elinizde yokmuş.Bu yıl dünya kupası olacağı için tv firmları güzel ürünlerini bahar/yaz ayları gibi getirir diye tahmin ediyorum.O zamana kadar bekleyin.Uygun kampanyalar olur hem o zaman,eğer düşünüyorsanız, bir tane düzgün tv alırsınız denk gelince.Hem o zamana kadar bu Microsoft sadece xboxa özel oyun duyurusu vs yapar mı onu görürsünüz.Eğer hakkaten bu konsolun hakkını verecek ve pc ye de gelmeyecek oyunlar duyururlarsa,konsolu almayı düşünün.Ama MS'in şu anki politikları gibi pc ye de oyunlarını getirmeye devam ederlerse elinizdeki sistemle o oyunları oynarsınız zaten.Ps4 exc oyunları da o zamana kadar gelmiş olur.Pro almaya değecek bir fark olur mu onu da görmüş olursunuz.Acele etmeyin.Zaten 3 tane sisteminiz varmış.

    Çok mantıklı teşekkürler. TV kampanyalarını takip edeceğim :) Elimde sadece Switch ve PC var. PS4'ü satmıştım. Ama şu anda sorun değil. Ayrıca Nintendo 3DS ve Sony Vita da var el konsolu olarak ama onlar şu anda ikinci planda. TV konusunda Sony veya Samsung'un 4K TV'leri var yaklaşık 5.500 TL'ye yakın fiyatlarda. Bu fiyatlar baharda daha da aşağılara gelir mi gerçekten?




  • Onemli degil Dedigim gibi bu yil dunya kupasi oldugu icin uretici firmalar 2017 ye gore bir tık daha iyi urunlerini bu yila cikarabilir hem de birbirleriyle rekabet halinde olacaklari icin fiyatlarda da kampanyalar artacaktir.Ozellikle alacaginiz tv de hz degerine dikkat edin.50 hz tv almayin butceniz uygunsa bu saatten sonra.Kafanizda belirlediginiz urunun fiyat hareketini belli bir sure tum sitelerde ve gittigidiyor vb sitelerde takip edin.Bazi elektronik magzalarin gg vb dukkanlarinda daha uygun fiyatli kampanyalar olabiliyor.Yok yere fazla para vermeyin kan emicilere.Olsun Pc switch de yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam denilebilecek bir PC(16 gb ram gtx 970) ve Xbox One S sahibi olarak Xbox ın zevki başka pc yi kullanmıyorum bile neredeyse. Ayda ver 29 lira hatta ara ara 1 lira yapıyolar al gamepass keyfine bak yapıyorum. PC de ki gibi hileciler yok yakında klavye mouse desteği de gelecekmiş mis. Ama alacaksanız One S değil de One X alın bana göre performans olarak bi kaç sene sonra one s yetmeyebilir. Biraz ucuzlasa bende geçeceğim one X e. Exclusive oyun adına pek bişey olmaması kötü yanı sadece, Halo ve sunset overdrive var exc olarak. Baya yetersiz yani. Seçim sizin aynı oyunları PC de de oynarsınız tabii ki ama ben xbox ımı daha çok seviyorum ve kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4'e zaman olmamışsa xbox'a da olmayabilir, onu unutmamak lazım... onun dışında ps4'ten ps4pro'ya geçtiğimde kandırılmış gibi hissettim... one'dan one s'e geçerken zaten büyük bir beklentim yoktu, değişim de olmadı... pro hayal kırıklığından sonra X'e geçerken beklentimi minimum tuttum ama sonuç beklediğimden çok daha iyi oldu... o yüzden imkan varsa one x alınmalı derim... imkan yoksa S gayet yeterli...

    diğer konularda iki sistemin de uç noktasına sahip biri olarak yorumlarsam xbox'ın arayüz kullanımı kesinlikle daha kolay... online insan kalitesinde de bir kaç gömlek üstte xbox tarafı(çemkirmeyi düşünenler lütfen dişi isimle hesap açıp taciz miktarına baksın iki platformda da)... oyun fiyatlandırmasında xbox aşırı dengesiz, 30 dolarlık oyun 65TL de olabiliyor, 150TL de... ps o konuda biraz daha düzenli...
  • İndirim bekliyorum. Ucuzlasa da alsak
  • Arkadaşlar bende de sony 55 xd8505 model 4K tv var. Arkadaşımdan uygun fiyata one s aldım(700tl) sizce one x e geçsem çok fark olur mu? Değer mi açıkçası. Her iki konsoluda kullanan arkadaşların fikrine ihtiyacım var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crash_35

    Arkadaşlar bende de sony 55 xd8505 model 4K tv var. Arkadaşımdan uygun fiyata one s aldım(700tl) sizce one x e geçsem çok fark olur mu? Değer mi açıkçası. Her iki konsoluda kullanan arkadaşların fikrine ihtiyacım var.

    4k 55'' tv ile kullanıyorum, her ikisi de(S ve X) elimin altında, kişisel görüşüm 2000 liralık bir fark yok :) ama tabi ki görüşüm bu olsa bile ben aldım imkan varsa alınabilir ama one s ile oynamak da insanı kör etmiyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.