Şimdi Ara

neden upload 1024 değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İş yerinde sözleşmemiz 8mbit sınırsız 8192 1024 modeme gir 797 tanımlı.. Arayıp şikayet etsen yine düzeltmezler. Anca mahkemeye vereceksin 2011 sırf bu nedenden superonline a gectim. Halbuki 16 mbit de akn uygulanmıyor. Online oyun oynadıgımız için allah belanı versin senin gibi firmanın dedik iptal ettik aboneliği. Tr sol da 20 mbit fiber 5 mbit upload yazıyo pratikte 10 12 mbit lerde geziyo. İşte bu sebebten sol u öneriyorum. Belki senin bölgemde vdsl vardır 2 mbit alabiliyosun uploadı ama diğer abone 0.67mbit de sürünüyo. Böyle adaletsizlik olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0,64 uplad bu firmalar yıl olmuş 2013 ne doğru düzgün uplad verebiyorlar ne de ping sorununu çözebiliyorlar sansürü hiç hesaba katmıyorum işleri ğüçleri kulanıcı verisi toplayıp satmak çakma fiber de durum nasıl yakında anlarız gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

1mbit up tanımlanıyor ve bakırda kayıp olduğundan dolayı o şekilde ulaşıyor size. Yapabileceğiniz bişey yok , zaten sözleşmede yazıyor hızın tam olarak verilemeyeceğini. Teknik açıdan bu böyle , 8 tanımlanır ancak 7 gelir gibi.

Örnek verdim.

Arkadaş "tarife hızı olarak biz neden 797 kbps (yani 800 etiket hızı) alıyoruzda gerçek 8 mbps'dekiler gibi 1024 tanımlanmıyor" demek istemiş kanımca.
  • quote:

1mbit up tanımlanıyor ve bakırda kayıp olduğundan dolayı o şekilde ulaşıyor size. Yapabileceğiniz bişey yok , zaten sözleşmede yazıyor hızın tam olarak verilemeyeceğini. Teknik açıdan bu böyle , 8 tanımlanır ancak 7 gelir gibi.

Örnek verdim.

1024 gibi bir tanımlama maalesef tok, tanımlama default olarak X/800 ya da X/795 vb olarak yapılıyor. Müşteri hizmetlerini skıştırmanız halinde X/1024 profil tanımlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arefim

quote:

Örnek verdim.

1024 gibi bir tanımlama maalesef tok, tanımlama default olarak X/800 ya da X/795 vb olarak yapılıyor. Müşteri hizmetlerini skıştırmanız halinde X/1024 profil tanımlanabilir.

1024 Tanımlansa bile tekrar düşüreceklerdir. Sonuç olarak eski haline geri dönecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

quote:

quote:

Örnek verdim.

1024 Tanımlansa bile tekrar düşüreceklerdir. Sonuç olarak eski haline geri dönecek.

Tekrar arayıp NMS profilinizin değil tt sistemlerindeki profilinizin 1024 olarak set edilmesini talep edersiniz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

quote:

quote:

Örnek verdim.

Tekrar arayıp NMS profilinizin değil tt sistemlerindeki profilinizin 1024 olarak set edilmesini talep edersiniz :)

Haklısınız.

• Yarın 1 Mayıs giden varsa Uplaod hızı pankartı açsın belki görürler :D
  • Uploadları hat kaldırmaz. Air fiber teknolojisi lazım bize. Saha dolaplarıyla olucak iş değil.
  • SNR Marjı:
    16.3 16.4 db
    Hat Zayıflaması:
    23.4 11.6 db
    Veri Oranı:
    8192 797 kbps
    Max Oranı:
    16088 1133 kbps
  • 1 mayısta uplad pankartları asın istanbuldakiler
  • quote:

Örnek verdim.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/sss/Sayfalar/Baglanti-Cesitleri-TTNET-ADSL.aspx

Teknik değil yahu direkt olarak 800 Kbps tanımlıyorlar, kayıpla 795'e düşer mi düşer; 1024 Kbps tanımlayıp nasıl kayıpla 800 Kbps'e düşer? Akıl var, mantık var...
     neden upload 1024 değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sitede upload Hızlarının yazdığını bilmiyordum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.