Şimdi Ara

Neden ücretsiz reselleriniz olmasın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuma şu şekilde başlayayım. Linkini vereceğim site ücretsiz reseller hizmeti sağlamaktadır. Bayi işi yapacak arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum..

Youhosting

İyi günlerde kullanın...

• Ucuz olan iyi, diğer paketler çok pahalı. Ucuzda ticket atamıyosun bide High risk olan yerlere vermiyomuş sen kullanıyormusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Ucuz olan iyi, diğer paketler çok pahalı. Ucuzda ticket atamıyosun bide High risk olan yerlere vermiyomuş sen kullanıyormusun.
    buradan site mi açıyoruz reseller ne demek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkanq

buradan site mi açıyoruz reseller ne demek ?

Alıntıları Göster
    Site açtim script nasıl atiyoruz
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Canlı Chatten destek aldım ben ama ücretsiz olduğu için kısıtlı fakat kullanışlı aktif olarak kullanıyorum
  • Resellerin anlamı hosting bayidir. Sistem üzerinden ücretli veya ücretsiz hosting dağıtabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynar10 -- 27 Şubat 2014; 1:36:37 >
  • Gurkanq G kullanıcısına yanıt
    cpanel.siteninadı.com adresinden giriş yaptıktan sonra autoinstaller diye bir yer var oradan hazır script kurabilirsin
  • Usta tsk ederim .
  • Simdi ben magazin sitesi açacagim unlulerin resimlerini felan koyacagim.ama nasil yapiliyor bilmiyorum. sence domaini para ile mi almaliyim yoksa bu siteden mi almaliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkanq

Simdi ben magazin sitesi açacagim unlulerin resimlerini felan koyacagim.ama nasil yapiliyor bilmiyorum. sence domaini para ile mi almaliyim yoksa bu siteden mi almaliyim.
    Arkadaşlar ucuz olan etin bilmem neyi zararlı olur :D
  • Gurkanq G kullanıcısına yanıt
    Ücretli bir domain alman yeterli. Bu domaini aldıktan sonra üyelik açabilirsin
  • arekamint kullanıcısına yanıt
    ucuz et değil bu kardeş beleş et
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynar10

Zaten beleş veya ucuza alanlar genelde hep bir sorunla karşılaşıyor en komiğide şu replik

"
    +Ya mükemmel bir projem var tutucak süper hiç yapılmamış."
    - Aaa süpermiş tamam siteyi yapalım o zaman
    (Forumlarda ucuz hostingçi görürler alırlar.sonra güzelim proje hep yavaşlar projede yanar biter kül olur. olan emeklerine ve ucuz gördükleri hosting paralarına olur. )
  • quote:

ne kadar süre ile ücretsiz acaba birde kaç domain sınırı var onu yazmamışlar.

hesabı açdım ama ilave domain eklemeyi bulamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 28 Şubat 2014; 11:04:40 >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Sisteme giriş yaptıktan sonra Configuration sekmesini tıkla açılan sekmeden Master domains e gir. Add New domain dersen sorunun çözülecektir kardeş. Dnsleri yönlendirmeyi unutma
  • bynar10 B kullanıcısına yanıt
    +++ güncel
  • bynar10 B kullanıcısına yanıt
    ++++ güncel
  • quote:

++++ güncel
    güncel++++
  • sıte adı . Com : 2086
  • Bedava hizmet mi olurmuş...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.