Şimdi Ara

NEDEN TÜRKÇE İLE BAŞLANMAMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben türkçe-mat-fen-sos gidiyorum türkçe ile baslamassam kötü hissediyorum forumda çoğu kişi önermiyor neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de o şekilde çözüyorum hep ve sınavda da öyle çözerim
  • Herkesin tarzı kendine göredir. 150 net yapan 2-3 tane arkadaşım var türkçeden başlayıp fene kadar durmadan gidiyor birisi diğeride 20 türkçe sonra matın tamamı 20 türkçe fen sosyal yapıyor.

• Tr ile başlıyodum ama mata döndüm deneme çözmek eglenceli bişey degil zaten bi de edebi paragraflı sıkıcı tr çözmek zor geliyo önce mat-fen-tr-sos-mat(2.tur) yapıp bitiriyom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs de turkceden baslamistim -2014, zor degildi- heyecandan 32. Soruya kadar hicbir sey anlamadan gelmistim uyum saglayamamistim bir turlu baya kotuydu yani. Matematikle baslayinca pat diye uyum saglayabiliyorum

• Matematikten başlayınca aklım hep türkçede kalıyo benim mesela. O paragraflar gözümde büyüdükçe büyüyo, daha çok strese giriyorum bu sefer. İlk türkçe çözerim ama anlamamaya başladığım yerde direkt mata geçerim herhalde

• sınava başlayınca alışamıyosun önceden türkçe ile başlıyodum artık mat ile başlıyom daha verimli oluyo benim açımdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçeyle başlıyorum 20den sonra sos bitiyor sonra son 20 en son mat

• En iyi olan dersinizden başlayın. Ve baktınız yapamıyosunuz üst üste o zaman geçin diğer derse. Ben mat-tr-fen-sos gidiyorum. Geçen sene TR den başladım. Sonuç... Sadegallahülazim.
  • Ben türkçe sosyali hizli çözdüğümden matematik başlıyorum son denemede Türkçem 32 Sosyal 28 dakikaya bitti matematik ise 1saat 10 dakika sjshshhs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En cok vakit alan bolum turkce. (Matin tum sorularini cozmek icin ugrasanlari haric tutuyorum)
    Gecen sene turkceyle baslayip 30. Sorulardayken sinav suresini bitiren tanidiklarim var.
    Ayrica turkceden ciktiktan sonra insanda kafa kalmiyo tabiri caizse balon gibi oluyo kafanin ici.
    Turkceden cikip ya bu soru bumuydu acaba diye ikilemde kalacagin cok soru olacagindan onu dusunurken o an sosyal cozmeye calisiyosan o soruya odaklanamazsin.

Bunlar benim dusuncelerim.

• Ben mat-fen-türkçe-sosyal olarak gidiyorum. Türkçeden başlarsan heyecandan dolayı paragrafları anlayamayabilirsin ve türkçenin dar bir vakte sıkıltırılması, 160 dk vsrken başlanmaması daha doğru geliyor.

• Bugün deneme vardı matematik ile başladım 1.20dk gitti matematiğe türkçe iyi geçti fende batirdim ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.