Şimdi Ara

Neden sitede kırmızı rengi yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu ürünühttp://store.apple.com/tr/product/MF045ZM/A/iphone-5s-case-siyah?fnode=141ec6ce8771ed2d54309be2aa528df7c0799c7a26fb7ac27381234b4fe6dc67940114ec25f3dc708c9e3507a728acc2f3593805506b52b3f295f5db3a474271e3b0c73df6b9a27b162f80cc2dfc895886b5183b91a7ef80cb2190380c1bdd458f1c48475f78c9403a5dc97fe94fcd76 almak istiyorum.Eskiden 5-6 adet renk secenegi vardı simdi sadece siyah var.Nedeni nedir,bendemi gözükmüyor acaba yoksa siteden kaldırıldımı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet renk seçenekleri kalkmış hocam bende göremedim.

• Adocat kullanıcısına yanıt
    Neden acaba hocam aylardır duruyor tam sipariş vereceğim yok.

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Siyah dişinda çok
    Çabuk kirlenip deforme oluyormuş herkes şikayetçi bidaha düşünün derim

• Yarın mesai saatlerinde online chat bölümünden yazın bilgi alırsınız.
  • iPhone 6'nın çıkışıyla beraber siyah dışındaki renkler üretimden kaldırıldı. Elinde kalan mağazalarda ya da bir ihtimal apple store'larda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

iPhone 6'nın çıkışıyla beraber siyah dışındaki renkler üretimden kaldırıldı. Elinde kalan mağazalarda ya da bir ihtimal apple store'larda olabilir.

Goldda web e özel son 1 adet diyor ama kuskulandım acaba kusurlu falan olabilir mi?Gold seviyor bunu yapmayı.:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu beyaz şey nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

iPhone 6'nın çıkışıyla beraber siyah dışındaki renkler üretimden kaldırıldı. Elinde kalan mağazalarda ya da bir ihtimal apple store'larda olabilir.

Goldda web e özel son 1 adet diyor ama kuskulandım acaba kusurlu falan olabilir mi?Gold seviyor bunu yapmayı.:)

Kılıfta nasıl bir sorun olur bilemedim ama aldıktan 3-4 gün sonra bile kılıf simsiyah olacak haberiniz olsun. Çok çabuk deforme oluyor anilin boyama olduğu için.

• soulmate kullanıcısına yanıt
    Almayayım o zaman da ancak Baska da güzel kılıfda bulamıyorum ki.Bi bumper almıstım,elımle az bükeyim dedimde kırıldı.Bulamıyorım güzel kılıf ya.:)

• Yabancı forumlarda deri koruma spreyi uygulayarak 5s deri kılıflarını 1 ay sonra bile yeni gibi tutmayı başaranlar var ben de büyük ihtimal d&r'dan falan alıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokooo G kullanıcısına yanıt
    Telefonu korumak icin 100 tlye kilif al sonra kilif 1 haftada deforme olmasin diye ona boya yap kilifi korumaya al hic mantikli gelmiyor hocam 😕

Hocam cevap basit. Apple'ın bu kılıflardan çok başı ağrıdı. Anilin türünde bir deri kullanıldığından dolayı çok çabuk kir tutuyor ve çabuk deforme oluyor. Siyah dışındaki renklerde hemen kendisini belli ediyor. Fakat ben 1 sene önce siyah rengini aldım ve hala kullanıyorum. Siyah renkte bir sıkıntı yok. Tavsiye edermisin diye sorarsanız siyah rengini evet ederim. Tutuş hissi çok hoşuma gidiyor, ayrıca kenarları telefondan yüksek olduğu için telefonu iyi koruyor. Daha önce Incase Snap Case kullanıyordum açıkçası onun tutuş hissini beğenmiyordum.

Şu an benim kılıfımın durumu şöyle;

Neden sitede kırmızı rengi yok? Neden sitede kırmızı rengi yok? Neden sitede kırmızı rengi yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCNerd -- 3 Aralık 2014; 0:42:47 >

• PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgiler icin teşekkür ederim ancak siyah rengi hic sevmiyorum inanın :D

Siyah dışında almayın bir kaç ayda deforme olur, kenarları falan siyaha döner.
  • PCNerd P kullanıcısına yanıt
    Koskoca appleya yakıstıramadım 5 yıldır apple kullanan birisi olarak.100 liraya sat,1 haftalık ömrü olsun.Baska kılıfta arastrıyorum arastırıyorum yok.Sizin tavsiyeniz varmı internet üzerinden alacağım.

Speck, Spiegen ve Incase ürünleri güzeldir. Bugünlerde n11 ve D&R'da kılıf için çok uygun fiyatlar var, bakmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Koskoca appleya yakıstıramadım 5 yıldır apple kullanan birisi olarak.100 liraya sat,1 haftalık ömrü olsun.Baska kılıfta arastrıyorum arastırıyorum yok.Sizin tavsiyeniz varmı internet üzerinden alacağım.

http://www.elmasepeti.com/Apple-Deri-iPhone-5S-Kilifi-Kirmizi-_22435.html
  • Kahverengini kullandım.Pantolonumun cebine sokup çıkaran biri değilim,genelde geniş ceplere koyarım.O kadar özenle kullanmama rağmen simsiyah oldu.Bu kadar basit bir kılıf görmedim.
  • Eninde sonunda ürün rengi Siyaha dönüşeceği için diğer renkleri satmaya gerek yok zaten.
    Geçen sene aldığım Product RED ürün 3 ay içinde BLACK Edition oluverdi 😃
    Bu sene siyah aldım, kalan ömrüne siyah olarak devam edecektir diye düşünüyorum.
    Bu sene de alt kenarın Açıkta kalması can sıkıcı olabilir belki.

• Yapmayın lütfen deri yıpranır gayet doğal, derinin bakımı özeldir, ilgi ister ayrıca ben eskimiz deriyi daha değerli görüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.