çünkü sosyalfobim var :// hiç bir kız sümüğünü bile atmaz benim gibi bi tipe |
Neden sevgiliniz yok?

-
-
Güzel kızların bakması için ön plana çıkmak,havalı olmak lazım benim öyle bir isteğim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 9 Nisan 2021; 14:31:2 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne yalan söyleyim flört aşamasını daha çok seviyorum, sevgili muhabbetine girince saçmalıklar ortaya çıkıyor
-Neden aramadın,
-neden günaydın demedin,
gibi durumlarla uğraşmak istemiyorum bu sıralar, hatta kadının ilgisini tatmin etmek için harcayacağım vakte acırım.
Şunu da ekleyim
Şu tipinden şikayetçi olup, bana kimse bakmaz diyen arkadaşlar sizin psikolojik problemleriniz var.
Bu konuda detaya girmiyorum isim bırakıp gidiyorum Amir Amgad şu ismi araştırın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 9 Nisan 2021; 14:46:52 > -
Çünkü vermiyorlar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
covid var tanışamıyoz ki kızlarla
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisicovid var tanışamıyoz ki kızlarla
tanısşan da götürücen yani he?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avanguardiatanısşan da götürücen yani he?
Alıntıları Göstergötürecem
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisigötürecem
Alıntıları Gösterhadi bakalım ;)
-
Daha önce pek yanaşmıyordum ancak şu aralar biraz yanlız hissettiğim için bazı girişimlerde bulundum o konuda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: adanavalısi
Daha önce pek yanaşmıyordum ancak şu aralar biraz yanlız hissettiğim için bazı girişimlerde bulundum o konuda.bende de aynı durum, sonuç ne oldu
-
Daha kendime bakamıyorum bir kıza nasıl bakayım
Ayak bağı gibi geliyor
Zengin olmak dünyayı gezmek gibi hayallerim var
İnanilmaz vakit ve efor alan bir sey ona odaklanirsam bu hedefler taklaya gelir
quote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Daha kendime bakamıyorum bir kıza nasıl bakayımkızlara bakmak zorunda değilsin reis, olaya böyle bakarsan hep sen veren konumda kalırsın ilişkilerinde
-
Sevgili bulmak için zengin olmak şart -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-42A59A911
Sevgili bulmak için zengin olmak şartyok be oğluuummm
-
Zengin olsam sadece cinsellik amaçlı kadınlarla beraber olurdum aşkım şuan napıyosun ıvır zıvır şeylerle uğraşmak istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekşi sözlüktekiler: sevgili aramıyorum , yalnızlık daha iyi, kızları çekemem, istediğim tipte kız yok
dhdekiler: yıkığım, bitiğim, suç bende, istesemde olmaz
işte bu yüzden dh
-
Sosyal fobi deyince gözümden yaş geliyo
Nasıl kurtulacam bundan yavv bıhtımm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ayak bağı gibi geliyor
Zengin olmak dünyayı gezmek gibi hayallerim var İnanilmaz vakit ve efor alan bir sey ona odaklanirsam bu hedefler taklaya gelir |
Güzel kızların bakması için ön plana çıkmak,havalı olmak lazım benim öyle bir isteğim yok.
|
ne yalan söyleyim flört aşamasını daha çok seviyorum, sevgili muhabbetine girince saçmalıklar ortaya çıkıyor -Neden aramadın, -neden günaydın demedin, gibi durumlarla uğraşmak istemiyorum bu sıralar, hatta kadının ilgisini tatmin etmek için harcayacağım vakte acırım. Şunu da ekleyim Şu tipinden şikayetçi olup, bana kimse bakmaz diyen arkadaşlar sizin psikolojik problemleriniz var. Bu konuda detaya girmiyorum isim bırakıp gidiyorum Amir Amgad şu ismi araştırın |
ekşi sözlüktekiler: sevgili aramıyorum , yalnızlık daha iyi, kızları çekemem, istediğim tipte kız yok dhdekiler: yıkığım, bitiğim, suç bende, istesemde olmaz işte bu yüzden dh |
Benzer içerikler
- bu gala daşlı gala ne demek
- hesap cüzdan fotokopisi nedir
- neurontin 600 mg kullanıcı yorumları
- yeni kimlik fotokopisi vermek tehlikelimi
- yüksek lisans maaşa etkisi
- discord açıldı mı
- çay bardağı emojisi
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- black friday ne zaman 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X