Şimdi Ara

NEDEN SATILMIYOR ANLAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen günlerde bana AKG K-940 AFC KABLOSUZ HI-FI KULAKLIK hediye geldi,hepsiburada fiyatı 546 lira. ben 400 liraya satmak istiyorum ama alıcı bulamıyorum,sebebi nedir?fiyatı mı düşürmeliyim.Sıfır jelatinli kutusunda halbuki ürün

• 150 canlı veririm
  • Bi kulaklığa o kadar para verecek kişi olmadığı için olabilir mi?
  • olaya bak yaa
  • harbi ha yazık 560 liraya 2. el z5500 alırdın ki onu kat kat katlar
  • 400 adam gider ona ses sistemi alır be hacı Wifi o kadarda yaygın değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Bi kulaklığa o kadar para verecek kişi olmadığı için olabilir mi?

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    piyasada neden hiç eşek yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Bi kulaklığa o kadar para verecek kişi olmadığı için olabilir mi?

+1

bence de o yuzden ama napsam bilemedim 350 ye veriim o zaman birine ,alan olursa tabi
  • 400 değilde 40 liraya satabilirsin. adamı döverler 400 liraya alınacak kulaklık evde adamın yemeğini de önüne koymalı. Temizliğini yapmalı ve geektiğinde uçan halı olmalı. 400 tl boru mu bu be !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertayd

400 değilde 40 liraya satabilirsin. adamı döverler 400 liraya alınacak kulaklık evde adamın yemeğini de önüne koymalı. Temizliğini yapmalı ve geektiğinde uçan halı olmalı. 400 tl boru mu bu be !

TMM
  • Bende şu zamanda kimsenin bir kulaklığa o kadar para vereceğini sanmıyorum.Ama kısmet belki bir zengin çıkar alıcak.

• hediyeyi veren kişi satmak istediğini biliyormu
  • Sanırım stüdyo kulaklığı vs.olması fiyatını yükseltiyor...ürün linkteki ürün..

http://www.hepsiburada.com/akg-k-940-afc-kablosuz-hi-fi-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evakgk940

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Bende şu zamanda kimsenin bir kulaklığa o kadar para vereceğini sanmıyorum.Ama kısmet belki bir zengin çıkar alıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakkaron -- 13 Ekim 2009; 13:23:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

hediyeyi veren kişi satmak istediğini biliyormu

hayır
  • Merhaba arkadaşım.. Bende samsung e-250 marka cep telefonu var. Kaliteli müzik dinlemek istiyorum kulaklığa talibim acaba iyi ses verir mi merak ediyorum..

• Bu forumda kulaklıktan anlayan pek fazla bir kitle yok.Çok az rağbet görüyor.Elindeki kulaklık çok kaliteli bir ürün sakın komik fiyatlara satma.Müziktek diye google da arattır orda satmayı dene.
  • Beyazıta tezgah aç kesin satarsın
  • birisinin bir kulaklığa 525 tl vermesi için aklını peynir ekmekle yemesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

birisinin bir kulaklığa 525 tl vermesi için aklını peynir ekmekle yemesi lazım.

Benim b.k gibi param olsa veririm.
  • Param olsa alırdım. AKG profesyonel ürünler üretir aşırı derecede kalitelidir kulaklıkları. Ama 400 lira normal biri için çok fazla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.