Şimdi Ara

Neden samsung degilde iphone? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu an bende meizu m2 note var ve o da tek tuşlu, tuşa dokunursan geri gidiyor, basarsan uygulamadan çıkıyor. İphone 6 yı elime alıp incelemediğim için tuşun mantığı aynımı diye merak ettim. m2 note da flyme ara yüzü var zaten ve ios u andırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 18 Temmuz 2016; 0:53:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsede yazmamış bence en en önemli fark uygulama kaliteleri bir androiddeki uygulama kalitesine bakın birde iosda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır android kullanıyordum,iOS'a geçeli 2-3 hafta olmuştur. Kesinlikle aldığıma çok memnunum. Telefonda kasma denen birşey yok,kamerası,bataryası gerçekten iyi (6s plus için konuşuyorum) İkinci el piyasası yüksek, güncelleme yıllar yılı çıkmış olan 4s'e hala veriliyor. Kesinlikle memnunum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence en büyük fark ortamlarda çıkarıp masaya koyma hissi
  • iphone benzinli diğerleri dizel.
  • Ben şahsen güvenlik için iphone kullanıyorum en başta. Yani her türlü işlemi sürekli internet bankacılıgından yaptıgımdan dolayı ve güvenlik benim kafa yapıma göre baya ön planda. Ayrıca store güzel ve kaliteli. Onun dışında android bir zaaman sonra kasıyor illaki yani kurtuluşu yok. Yani birde her sene telefon değiştirebilecek bir rahatlığa sahip değilim. Ancak iphone 'u yıllarca hep aynı performansla kullanabiliyorum.
  • 1 yıl değilde 2-3 yıl kullanabilseydin eğer anlardın neden
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Abicim 3 senelik android kullanıcısı olarak size sonsuz hak veriyorum. Bi abi daha vardı. Senin gibi uzun uzun anlattı bana. Ama anlattıkları okadar mantıklıydı ki senin gibi dikkatle dinledim ve hak verdim. Gerçekten iPhone kullanmadan kötülemek çok saçma ve gereksiz.

    Bütün kullanıcıları iPhone kullandıktan sonra android telefon mu dedim diyor. Her özelliği ile. Halâ android kullanıyorum çünkü iPhone'a ayıracak bütçem yok. Pahalı bir aygıt takdir edersiniz ki. Ama ben yinede kızmıyorum Apple a çünkü o denli kalitenin bir bedeli olacaktır. İlk fırsatta iPhone'a geçeceğim.

    -Android kullanıcılarına da birşey söyliyim. Gerçekten telefon kullanmak istiyorsanız iPhone iyi bir tercih olacaktır. Kullanmadan yorum yapmayın.. İyi Forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cedric...

    6 yıl iphone 1 yılda android kullanmış biri olarak neden iphone ;

    -iphona asıl geri dönme sebebim androidde sosyal medya uygulamarında emojilerin çıkmamasıydı kutu kutu gözüküyodu o zamanlar note 3 e 2000 liraya yakın para vermiştim ve basit bir gülen surat emojisini bile gösteremiyodu öyle teknolojimi olur 5-6 ay içinde zaten kasmalar çökmeler başlamıştı bende androide tövbe ettim. Halada s7 ler note 5 ler emoji göstermiyo.

    -İkinci en büyük etken ekrandı amoled ekran çok abartılı sarımsı kırmızımsı sıcak renkler beni boğuyodu çok kalitesiz uyduruk geliyodu iphonun ips ekranı daha mat soğuk renkler ama gerçekçi olduğu için tercih sebebi. Kaldıki mesleğimde görsellik üzerine olduğu için amoled ekranda renkler başka , baskıda renkler başka tonları tutmuyodu falan çok sıkıntılı.

    -Servis kalitesi

    -Aksesuar desteği (şuan heryerde iphone 4 kılıfı bulabilirsin ama s2,s3 kılıfı bulamazsın)

    -4 yıl güncelleme (samsungda 2 yıl)

    -iphone malzeme olarakda daha kaliteli samsungların bataryası 1,5 yılda ölürken iphonu 2,5 yıl kullanabiliyosun rahatça evde 4-5 yıllık bir iphone 4 var bitek bataryası değişti hala taş gibi çalışıyo.

    -samsungun yedekleme sistemi kötü demicem belki sevenler vardır ama ben icould a alışık olduğum için tek geçerim hem çok pratik hem çok garanti.

    -androidde push mail için kaç takla attım bilmiyorum ama zarzor internet araştırmalarıyla başarmıştım. İphone da ise kendi mail uygulamasına giriş yapınca mailler tak diye geliyo uğraştırmıyo aksatmıyo.

    -Haaa androide tövbe etmemin en büyük üçüncü sebebini unutmayalım saçma sapan rehber sistemi ! Simi ayrı , telefon hafızası ayrı , whatsapı ayrı , viber ayrı , facesi ayrı , osu ayrı busu ayrı gözüküyo bi bakmışsın aynı kişiden listede 5 tane var başka bi kişiden 4 tane var öbüründen 3 birinden 6 derken rehber veresiye defterine dönüyo. Bunları kapatabiliyosunuz biliyorum ama neden uğraşıyım ki rehber düzenlemekle dicem ama mecburen uğraşmıştım ve düzene sokamadım çünkü facesini simini bilmem nesini kapatınca bu seferde eksik kalıyo rehberde bazı kişiler bu sefer baştan numarayı kaydetmek gerekiyoki örneğin sadece telefon hafızasını açıp ordakileri görüceksin ama ahmet abi simde kayıtlı hobaaaa işin yoksa telefon hafızasına kaydet. İphoneda herkes tek isim basıyosun üstüne o zaman görüyosun zaten mailini facesini cartını curtunu üstelik icouldda yedekli telefona formatta atsan rehberin her daim yerli yerinde.

    -son olarak androidin arayüzü gereksiz kalabalık ben yoruluyodum telefonu kullanırken bi fotoğraf açıcam iki saat hangi uygulamayla açılsın falan diye soruyo boş boş. Ayarlarda bişey bulmak zulüm zaten çok karışık o menüleri alt başlıkları çok alakasız yerlerden alakasız şeyler çıkıyo çoğu zaman. Telefon klavyesi bile işletim sisteminden kaynaklı çok kararsız çalışıyo sanki tuşa dokunmamışsında o hasbel kader neye dokunucağını iman gücüyle buluyo gibi bi tuhaf mesaj yazarken güvensiz hissediyosun.

    -İphone hakkaten kalite akıyo heryerinden klavyesinin renginin grisi bile çok güzel seçilmiş , androidin cırt turuncuları ve mavinin özenle en aptal tonlarını seçmeleri sinirimi bozuyodu bir tasarımcı olarak.


    içimdekileri nasıl kağıda dökeyim derken sizin yazınızı okudum tebrik ederim. çok güzel açıklamışsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • asla ve de hiç kimseye iPhone tavsiye etmem her şeyi ama her şeyi dert ve strestir..Reklamlara aldanmayın
  • İphone 6 ilk çıktığı zamanlarda aldığımda bir arkadaşım da yeni çıkan hatırlamıyorum kaç Note aldı gene aynı zamanlarda cihazlarımızda arıza oldu KVK ya gittiğimde bayan sadece İphone cihazları alıyordu Samsungları başka bir yere yönlendiriyordu 1 hafta sonra yeni cihaz verdiler. Arkadaşımında ana kartı yanmış kullanıcı hatası dediler 500 lira para verdi cebinden. Şu an yeni yağılan destek app fena olmuş yazılımda sorun yaşadığımda bir arıza vs olduğunda telefonla irtibat talebi oluşturuyorum tuş kilidini kapatmadan müşteri temsilcisi beni arıyor.
  • hcnkr H kullanıcısına yanıt
    Biraz örnekler verebilirmisiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dört sene android kullandım (sony xperia Z)devamlı root room yükledim donma kasma hiçbir zaman yaşamadım.Geçen gün kızıma iphone 7 plus aldım ve kızımın kullandığı iphone 6 telefonuda kendime aldım.İlk başlarda androidten iosa geçince bocaladım ikinci gün telefona alıştım ve kullanmaya başladım şimdilik memnunum.Andoidte aradığım tek şey cracli apk.ler oldu.Bir çok uyğulamayı ilegal yollardan kullanıyordum.
  • Samsung iyi firma ama mesela Samsung yada diğer firmalar değil , iOS ve Android

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    iPhone kurulumu dert sıkıntı ,telefon eşitleme müzik yükleme ses alması çok kısık ,iClaud dert herşeyi sıkıntı ve dert .Ben iPhone 4 kullanıyordum 5 sene önce sattım kurtuldum Samsungu tek geçerim
  • hcnkr H kullanıcısına yanıt
    Yahu nereden buldunuz konuyu da hortlatmayi becerdiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.