Şimdi Ara

Neden Rvp ye Ofke Bu Kadar Cok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tmm rvp ciyim kabul savunuyorumda hala daha savunurum cunku ligin ilk yarisi adam oynatılmadı koskoca ilk yarı . Neyse maca gelelim neden Rvp ye bu kadar ofke var hepsinden cok ona rvp ne yaptiki onlardan daha fazla ofke bu kadar buyuk bu nasıl tribunculuk arkadas bu adam ne yapti bu kadar ? Sucu ne vardir elbet te bu kadar suclu olmasını gerektiren ne ? Biz den bir sey olmaz soleyim evet arkasındayım savunuyorumda hata da yapti kacirdida yani, simdi bu adam perreira'dan da mı kotu ? Ahhhh takımdaslarım ahhhh neyin protestosu bu boyle anlamak mumkun degil tum ihale Rvp ye kalmıs :D Sadece guluyorum .

• Aziz'in paralilari futboldan falan cakmadiklari icin. Rvp'nin vurusundan once topa gelisine vurmasi gereken Volkan topu bir de duzeltip vurdu. Gidip onu da kocaman alanda adamin ustune vurdu. Rvp dar alanda duzeltip sut vuruyor ama islikliyorlar. Hepsine guizalar mustahak. Insallah kalicak Rvp. Kalmaz ise de kendini kurtarmis olur. Bu kadar pas ozurlusu bir takimda 20 golu gecti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Aziz'in paralilari futboldan falan cakmadiklari icin. Rvp'nin vurusundan once topa gelisine vurmasi gereken Volkan topu bir de duzeltip vurdu. Gidip onu da kocaman alanda adamin ustune vurdu. Rvp dar alanda duzeltip sut vuruyor ama islikliyorlar. Hepsine guizalar mustahak. Insallah kalicak Rvp. Kalmaz ise de kendini kurtarmis olur. Bu kadar pas ozurlusu bir takimda 20 golu gecti.

Ya anlamak mumkun degil anlamıyorum beyin ozurlumuyum acaba diyorum kendime . Neyin protestosu bu adama bunu bir turlu cozemiyorum . Tum sorumlu Rvp gibi gosteriliyor dedigin gibi bu adamlara Rvp cok fazla ;)
  • bende rvpyi cok seviyorum fakat sampiyonlugun gitmesiyle vitorla arasindaki iliski falan adami fena halde itici yapti. Vitor kanseri yayiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

bende rvpyi cok seviyorum fakat sampiyonlugun gitmesiyle vitorla arasindaki iliski falan adami fena halde itici yapti. Vitor kanseri yayiliyor.

Tmm da burda Rvp nin sucu nerde ? Neden Rvp en cok protestoyu goruyor . Bu tribundeki adamlari sokaktan toplayıpmı stada alıyorlar arkadas Rvp suc cekiyor yuh pas atıyor yuh gol atıyor yuh :D Rbin Van Persie yide ıslıkladık simdi sirada Messi Ronaldo var . Gelsinler 10 uncu haftadan sonra ıslıklayalım :D
  • Cunku onlara calim atip artistik hareket yapan adamlar lazim. 2-0 kazandigimiz bjk macinda nani'ye tek top yapti. Cogu " nereye beee " diyen tiplerden olusuyor.

• Bizim seyirci tümü olmasada enteresandır, vaktinde Alex'te ıslıklanmıştı ilk geldiği zamanlar. RVP yi ıslıklamak bayağı bir güzel kafa istiyor, şampiyonluk kaçtıysa enson fatura çıkarılacak adam RVP'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RVP'nin eleştrilecek yanı yok. Her konuda yapması gerekeni yaptı. Vitor'a tepkisi de haklı ve ölçülüydü. İnşallah seneye de sahaya onsuz çıkmayacağız. Ama çift forvetli tek ön liberolu yapıyı kurmamız lazım. Bir de Kjaer yanına kaliteli top-class bir futbolcu alalım.
  • supernova034 kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cop cunku.

• o tribünler pereira tezahuratı yapmış tribünler hepsi aziz yıldırımcı skor kötü olunca o anın verdiği sinir ile yönetim istifa diye tezahurat yaparlar sadece
  • rvp yerine fernandao oynasaydi sampiyon fenerbahceydi. fernandao daha iyi is yapti rvpden.
  • Fenerbahçe kötü değildi, RVP de aynı şekilde. Sadece onlardan iyi bir Beşiktaş ve Gomez vardı.
  • Seneye emenike yi bağırlarına basarlar artık

• Maç eksiği var az daha ısınsın sezon sonu kendini gösterecektir
  • Ozellikle gs lilerden super cevaplar gelmis :D Tek dilegim giderse bile size su finalde bir guzellik yapip gitsin .
  • Adam fiziken bitmiş.

Ligimizde iyi santrafor olabilmek için hayvan gibi güçlü olman her kafa topunu indirebilmen vs. gerekiyor.

Rvp'yi besleyecek ince paslar atacak orta sahamızında olmayışıyla sahada olduğu her maç takıma zarar verdi.

Bu bilinip görüldüğü için fernandao oynatıldı. Ama rvp paşamız sahada olması fenerbahçenin çıkarlarından daha önemliydi.

nitekim kavga gürültü huzursuzlukla sahaya çıktı.

Şampiyonlukta gitti.

Alın van pörsüğünüzü başınıza çalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

Adam fiziken bitmiş.

Ligimizde iyi santrafor olabilmek için hayvan gibi güçlü olman her kafa topunu indirebilmen vs. gerekiyor.

Rvp'yi besleyecek ince paslar atacak orta sahamızında olmayışıyla sahada olduğu her maç takıma zarar verdi.

Bu bilinip görüldüğü için fernandao oynatıldı. Ama rvp paşamız sahada olması fenerbahçenin çıkarlarından daha önemliydi.

Şampiyonlukta gitti.

' Rvp'yi besleyecek ince paslar atacak orta sahamızında olmayışıyla sahada olduğu her maç takıma zarar verdi. ' Sen bu cumleyi aklım basındaykenmi yazdın ? yada madde falan mı kullanıyorsun ? Yada yasın -12 mi ? Paslara kadar okeyde sahada oldugu her mac zarar verdi kelimesini anlayamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: scription

quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

Adam fiziken bitmiş.

Şampiyonlukta gitti.

' Rvp'yi besleyecek ince paslar atacak orta sahamızında olmayışıyla sahada olduğu her maç takıma zarar verdi. ' Sen bu cumleyi aklım basındaykenmi yazdın ? yada madde falan mı kullanıyorsun ? Yada yasın -12 mi ? Paslara kadar okeyde sahada oldugu her mac zarar verdi kelimesini anlayamadım ?

ortasahının hali buysa sahada fernandao olur güzel kardeşim. rvp oynamaz oynayamaz. oynayamadı da. fernandao daha faydalıydı. fayda edemediği her maç zarar vermiş olur. yaştan baştan maddeden bahsetme bana insan gibi yazıcaksan yaz. fikrin varsa söyle fikrin yoksa sus.

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

RVP'nin eleştrilecek yanı yok. Her konuda yapması gerekeni yaptı. Vitor'a tepkisi de haklı ve ölçülüydü. İnşallah seneye de sahaya onsuz çıkmayacağız. Ama çift forvetli tek ön liberolu yapıyı kurmamız lazım. Bir de Kjaer yanına kaliteli top-class bir futbolcu alalım.

Hocam rvpnin eleştirilcek yanı yok deme gözünü seveyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.