Şimdi Ara

Neden Rus rublesi Türk lirası karşısında değersiz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
61.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    biz yoldaki çukurlardan kaçmak için ne manevralar yaparız herüflerün umrunda deel
    lüküs veya dandik araba farketmeksizin boş yolda tam çukurun içinden geçmeyi becerebiliyorlar
  • Yediği ambargolar sscbnin yıkılması sonucu oluşan buhran tabi kolay mı bak sen bir savaştan çıktın hala düzelemedin belin doğrulamadı 100 yıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parsbey

Biz liradan 6sıfır attık. 6 sıfır atınca paramız değer kazandı mı sanıyorsunuz.

Ben Rusyada normal bir şehirde yaşıyorum. Ahçılık yapıyorum. 12 saatten 4gün çalışıp 3 gün izin yapıyorum. Aylığım 30.000ruble. Yani 3k Türk lirası şuan. Ki okadar ambargo altında Rusya. By olaylardan önce maaşım 900 dolara denk geliyordu.

Burada vergiler çok düşük. Elektrik, doğalgaz, sıcak su türkiye'den çok ucuz. Benzini söylemeye gerek yok. Et fiyatları ucuz. Muzun kilosu yarım saat önce kilosunu 3.5tl ye aldım.
    kaç yaşına gelirsen gel, hangi ülkede yaşarsan yaşa, ne iş yaparsan yap asosyallik baki galiba bir insan sosyal hayatta kazandığı paraya bile '' 3k '' kazanıyorum der mi arkadaş
  • 10 rubleye 100 km yol gidiyosun otobusle.burda 1 liraya otobusun icine bakip cikamazsin bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu neredeyse tamamen okudum gerçekten bu konuyu hortlatmak gerek ve güncel değerleri merak ediyorum açıkcası :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimyldrm

konuyu neredeyse tamamen okudum gerçekten bu konuyu hortlatmak gerek ve güncel değerleri merak ediyorum açıkcası :D

Ben de aynı düşüncedeyim :D

• rus bir kızlar evlenmeyi düşünmeye başladım :D

• Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yakın zamanlarda rublenin lira karşısında değersiz kalması sorunu tarih olacak.

• Ambargo.Rus rublesine karşı yapılan ambargo TL'ye yapılsa TL, zimbabwe dolarına dönerdi.Ekmek almak için markete el arabası ile giderdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 28 Aralık 2022; 20:24:14 >
  • St.Petersburg'da Moskova'da yaşayıp burada hünharca rusya övenlerin mesajlarını Rus arkadaşlara göstersem bi ağız dolusu söverler he...

• Yıllar sonra hortlayan bir konu daha. XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 28 Aralık 2022; 22:10:5 >
  • rusların para birimi bile böyleyse çok işimiz var...

• Rusya'nın ekonomisi İtalya'dan daha kötü durumda kim demiş güçlü olduğunu  

• Rusya'da birim parayı 1 ruble değil 100 ruble olarak değerlendirin. 100 ruble=1 TL gibi düşünün. Onlar sıfır atmadığı için öyle.

• Çünkü paramızdan 6 sıfır atıldı 1 tl 1 tl deil öyle düşün :)

• uwutaki U kullanıcısına yanıt

Pardon da Ruslar,Bulgarlar neden size sizden aşağıda bir ülkeymiş gibi geliyor? TR’nin hangi anlamda üstünlüğü var özellikle Rusya’ya karşı 😂

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.