Şimdi Ara

Neden Mediaplayer Oynatıcı şart !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir mediaplayer alma düşüncesindeyim.

Ama aklıma birşey takıldı. Bilgisayardan filmleri kablosu ile tv ye aktarmanın yolları yokmu.

Basit bir ayarla istediğiniz formatta filmleri iso ları bilgisayarda oynatıp tv ye aktarabiliriz.Format derdi yok falan yok filan yok.Burdaki tek dert herhalde 5.1 sesi atmak olur

Böyle bir seçenek yokmu.Yani ağla bunu yapmak mümkün değilmi.Neden mediaplayer alınması gerekir

• yok malesef ağ destekli media player şart
  • Selam ben merak ettiğimden bi tane media oynatıcı aldım blu-ray oynatıcım da var ayriyeten ikisini kıyasladığım da medya oynatıcı blu-ray in yanında sönük kalıyor en iyi görüntü ve ses sağlayan bi medya oynatıcı tavsiye edermisiniz...
  • yokmıudur bir bilen blu-ray e en yakın hatta daha iyisi varmidur medya oynaticinin...
  • Bende hem BD player hem WD TV LIVE var,ikisi arasındaki farkı ben anlamıyorum mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

Bende hem BD player hem WD TV LIVE var,ikisi arasındaki farkı ben anlamıyorum mesela.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Sancak_Bilgisayar/tanitim/medya-oynatici-nedir-11204
  • Genelde popcorn , dune hd ve oppo üzerinde duruluyor ama bilgim tam yok yardım ederseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VLC player altyazı ileri almak?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu soruyu ben de merak ediorum pc/laptop varken neden media player alinir ki..

Neise tv yeni gelecek önce laptop ile birkaç film izlerim takılma falan olmazsa devam yoksa R6s ya da R160s artik..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc ve laptop oppo kadar profesional ses ve görüntü kartlarına sahip değiller.Extra media oynatıcı şart yani
  • Laptop'u bağlayıp bir de Windows'la uğraşmaya gerek yok. Ayrıca format sorunu falan diye birşey de mevcut değil. Kırk yılın başı bir tane oynamayacak video denk gelirse onu da dönüştürüp yine oynatırız.
  • @ seko
    Benim laptop da hdmı çıkşı mevcut ve blu-ray okuyucu var.Bende bir müddet laptop la idare ederim diye düşündüm ama ne çare
    sesleri 2.0 gönderiyor görüntüler blu-ray oynatıcı kadar net değil ve hemen media oynatıcı aldım ve çok rahat.
    Laptop tam bir işkenceymiş ...
  • laptop varsa hdmı la bağlayın lcd ye, splash pro programını kurun cok güzel görüntü veriyor,ben şuan böyle kullanıyorum ,ilerde alırsam androd bir media oynatıcı alırım ,devir android devri artık kuru kuru media playerlar ne kadar performanslıda olsa sönük kalıyor
  • medya player görüntü kalitesini normal bir bluray player arasinda fark varmidir
    mesela himedia 900b ile bluray player karsilatirmasi sizce cok fark varmidir normal bir bluray player performansi vere blirmi görüntü kalitesi acisindan.
  • Blu-ray illaki daha kalite olur ama himedia 900 de iyi alet.
  • drobbox lar iyi o konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

laptop varsa hdmı la bağlayın lcd ye, splash pro programını kurun cok güzel görüntü veriyor,ben şuan böyle kullanıyorum ,ilerde alırsam androd bir media oynatıcı alırım ,devir android devri artık kuru kuru media playerlar ne kadar performanslıda olsa sönük kalıyor

Sesleri ne yapacağız peki 2.0 giyor sesler hdmı üzerinden birde ses kartı mı alacağız media oynatıcı daha ucuz ve kullanışlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalsolak

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

laptop varsa hdmı la bağlayın lcd ye, splash pro programını kurun cok güzel görüntü veriyor,ben şuan böyle kullanıyorum ,ilerde alırsam androd bir media oynatıcı alırım ,devir android devri artık kuru kuru media playerlar ne kadar performanslıda olsa sönük kalıyor

Sesleri ne yapacağız peki 2.0 giyor sesler hdmı üzerinden birde ses kartı mı alacağız media oynatıcı daha ucuz ve kullanışlı.

valla bende 4+1 ses sistem var son ses açınca gayet güzel ses cıkıyor hiçte öle 5.1 2.0 olmasın gerek kalmıyor, zaten 5.1 e bakarsan hoporlorleri odaya dağıtman lazım, hepsini lcd nin altına dizersen gene 5.1 den bişe anlamassın

edit: bu arada nvidia ekran kartlı laptoplar için bilmiyorum ama ati kullanıcıları catalyst control centerdaki video kalite ve renk ayarlarını kapatıp oynatıcı ayarlarını kullanırlarsa filmler dahada kaliteli hale geliyor deneyebilirsiniz, atinin 12.4 son driverı kurullu belirteyim ve video oynatıcı olarakta splash pro yu tavsiye ediyorum, ondada oynatma ayarlarından renk ve kaliteyi artırabilirsiniz, yada daum pot playerda alternatif olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 20 Haziran 2012; 4:20:48 >

• Hepsi fıs benim ses sistemi pro nasıl olacak.

Neden Mediaplayer Oynatıcı şart !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.