Şimdi Ara

neden mavi kordonlu ve kadranlı saatleri bulmak zor veya pahalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mavi kordonlu veya kadranlı bir saat almak istiyorum bence mavi saatler çok sık fakat 350-400 liraya kadar adam gibi bir mavi kordonlu saat bulamadım.
    sayıları çok az veya olanlarda çok büyük. ben en fazla 44mm ye kadar falan bir saat bakıyorum. swiss military nin saatleri hoşuma gitti onlarda 500 den başlıyor.
    casio da falan hiç yok mesela hep beyaz siyah ve kahverengi.
    neden böyle bir durum var mavi saatler tercih edilmiyor mu? kötü mü duruyor ? rengi mi aşınıyor nedir sebebi almamalımıyım sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizinde belirttiğiniz gibi mavi ve lacivert renklere sahip saatler çok az üretiliyor. Aslında görünüş olarak çok şık modelleri var tabiki. Aşağıdaki linkte belirttiğiniz renklere ait bir kaç model bulabilirsiniz. Açılan sayfada soldaki kriterlerden seçim yaparak inceleyebilirsiniz

http://www.elifsaat.com/Erkek-Saatleri,LA_12954-2.html#labels=12954-2
  • mavi renk genelde siyah renk içinde çok belli olmadığından fazla seçenek yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

mavi kordonlu veya kadranlı bir saat almak istiyorum bence mavi saatler çok sık fakat 350-400 liraya kadar adam gibi bir mavi kordonlu saat bulamadım.
    sayıları çok az veya olanlarda çok büyük. ben en fazla 44mm ye kadar falan bir saat bakıyorum. swiss military nin saatleri hoşuma gitti onlarda 500 den başlıyor.
    casio da falan hiç yok mesela hep beyaz siyah ve kahverengi.
    neden böyle bir durum var mavi saatler tercih edilmiyor mu? kötü mü duruyor ? rengi mi aşınıyor nedir sebebi almamalımıyım sizce

seiko satan bir arkadaş var ondan almayı dene
    seiko military alacaksın mavi renk :)
    ben almıştım gayet şık
    200-250 olmuştur dolar yüzünden
  • Polo saatlere baktınız mı ? Polo Country Lacivert gayet güzel gelmişti bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.