Şimdi Ara

Neden lolün sistemi böyle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elom düşük daha önceleri tam bir noobtum bu 2. sezonum oyunda ilk sezon 3 zafer almama rağmen silver 4 atmıştı bu sezon 7 zafer aldım bronz 3 e attı çıkmaya çalısıyorum 21/3 7/2 1/1/18
    15/4 gibi skorlarla sürekli oyun kaybediyorum nerdeyse her el afk oluyor çıldırıcam en son oyunu bırakıcam takım yüzünden kaybetmekten bıktım premle botu domine ediyoruz mide çıkıyoruz o bot oyun sonuna kadar hiçbişey yapamıyor ama diğerleri oyunu kazandırıyor hayır tflerde de elimden geleni yapıyorum 2-3 kişiyi çıkarıyorum fayda etmiyor tek tek gidip ölüyorlar karşı takım üstünken ve 5 kişiyken baorn almaya çalışıyorlar bu oyunda neden tekli sıra yok neden 1vs1 ile ligimizi belirleyemiyoruz neden başkalarının aptallığı yüzünden ben lp kaybediyorum

• Demek ki tek başına taşıma potansiyelin yok öyle olduğu sürece cıkamazsın zaten benim önerim normal oyunda kendini geliştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek başına taşıyacak seviyeye ulaşana kadar normal game de antreman yap ve maininr göre prof yayıncıları izle

• Takım oyunu bu

• Orta seviye botlardan farkı olmaması gerek o elonun.
  • Çıkamıyom falan hikaye aldım bronz hesabı 1 haftada gold yaptım demekki yeteneğiniz yok kendi oyununa bak sürekli başkalarının hatsını görme zatne tek başına oyunu taşırsın %90 arada kaybedebilirsin elbette ama agırlıklı olarak kazanırsın
  • Yanına iyi bir pre bulun. Birlikten kuvvet doğar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlar neden bu hale geldi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.