Şimdi Ara

Neden LEON ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elini çabuk tutan için son iki gün daha 58 bin. Pazartesiden itibaren 60 lira olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FR 1.4 EcoTSI 150 HP S&S ACT ne kadar hocam bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

quote:

tek sebep maddi olmalı yoksa yakın bütçelerde LEON FR ile 150 ACT Golf olsa LEON çok az satardı diye düşünüyorum ama bu tabi LEON'un suçu değil içini bilerek kaliteli yapmayan VW'nin suçu .

Skoda ya binin Seat'a binin sonra GOLF' e binin algı operasyonunu göreceksiniz .

Skoda bir nebze belki ama Seat ile VW arasında gözle görülecek bir fark yok. Leon ile Golf'ün alıcı kitlesi farklı, basıklık ve kasa tipi itibariyle Leon daha sportif Golf ise aileye yönelik bir araç izlenimi veriyor. Leon alacak adam 5 bin lira koyup Golf'de alabilir. Veya en kötü ihtimal 10-15 bin kilometrede Golf bulup sıfır Leon fiyatına alabilir.

Leon ile Golf kullanıp Skoda'yı da bayide incelemiş biri olarak katılmıyorum . Leon ile Golf'ün arasındaki kalite farkı oldukça net . İbiza , Polo , Rapid arasındaki fark da oldukça net .

Leon ve İbiza daki o ekran bile sanki abi sağa çek ben emanet olarak bindim der gibi bakıyor insana .

Kendim İbiza Cupra kullanıcısıyım Yeni İbiza'yı da test ettim iyi ki o ekran için 1 sene beklememişim .

Leon ile Golfün 6.5 medya sistemi aynı.

Keşke bekleseymişsin 1 yıl yumurta Accentlerin bile radyo ekranı senin arabanın radyo ekranından daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemBerk7 -- 10 Ağustos 2016; 21:48:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

quote:

quote:

quote:

tek sebep maddi olmalı yoksa yakın bütçelerde LEON FR ile 150 ACT Golf olsa LEON çok az satardı diye düşünüyorum ama bu tabi LEON'un suçu değil içini bilerek kaliteli yapmayan VW'nin suçu .

Skoda ya binin Seat'a binin sonra GOLF' e binin algı operasyonunu göreceksiniz .

Skoda bir nebze belki ama Seat ile VW arasında gözle görülecek bir fark yok. Leon ile Golf'ün alıcı kitlesi farklı, basıklık ve kasa tipi itibariyle Leon daha sportif Golf ise aileye yönelik bir araç izlenimi veriyor. Leon alacak adam 5 bin lira koyup Golf'de alabilir. Veya en kötü ihtimal 10-15 bin kilometrede Golf bulup sıfır Leon fiyatına alabilir.

Leon ile Golf kullanıp Skoda'yı da bayide incelemiş biri olarak katılmıyorum . Leon ile Golf'ün arasındaki kalite farkı oldukça net . İbiza , Polo , Rapid arasındaki fark da oldukça net .

Leon ve İbiza daki o ekran bile sanki abi sağa çek ben emanet olarak bindim der gibi bakıyor insana .

Kendim İbiza Cupra kullanıcısıyım Yeni İbiza'yı da test ettim iyi ki o ekran için 1 sene beklememişim .

Keşke bekleseymişsin 1 yıl yumurta Accentlerin bile radyo ekranı senin arabanın radyo ekranından daha güzel.

0-180 i 23 saniye mi peki ? Eger oyleyse yazik etmisiz accente

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

quote:

quote:

quote:

0-180 i 23 saniye mi peki ? Eger oyleyse yazik etmisiz accente

Polo gti ile Cupra arasında olsam 1 sn düşünmeden Cupra alırım isterse Polo Gti 12 inç ekrana sahip olsun.

İbiza ile Polo arasında kalsam 1sn düşünmem Polo alırım.

Style paket Leon alacağıma trendline Golf alırım ama Fr yada Cupra donanım karşısında Vw araçları gözümde 0.

5.0 inc ekran icin diyorsan o emanet duruyor .

• dreameren kullanıcısına yanıt
    En akıllıca yorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_

Siz sorunca düşündüm ama benim açımdan çok önemli bir eksisi yok. Zaten olsa memnun olmazdım araçtan. Ama genel kullanıcılar en çok trim sesinden bahsediyor. Ki çoğu modelde olan bir durum bu malesef. Golf'lerde de oluyor. Bu arada dediğim gibi 2013 sonrası yeni kasalar için geçerli bunlar. Önceki kasa Leon'ları bilmiyorum.

golfte leondakinin %10 u bile trim sesi yoktur golflerde de oluyo demek doğru bir tabir değil. Aracı öyle övmüşsünüz ki sanırsın golften daha iyi araç biraz taraflı yorum olmuş. Tarafsız yorum yaparsak leonun dış görünüş ve fiyat harici golften iyi olduğu bir taraf yok. fiyat performans olduğuna bende katılıyorum ama golfe parası yetmeyen adam için ilaç gibi
  • fiyatının uygun olması ve aynı teknolojiyi kullanması bir yana, leon un tercih edilmesinin en önemli nedeni tasarımı, golf malzeme kalitesi olarak daha önde olabilir trim sesleri konusunda da başarılı olabilir ama tasarımı eski ve geçmişte yarattığı etkisi kalmadı, leon da ise gerçekten ilgi çekici bir tasarım var

tabi her insan için arabadan beklenti farklı olabilir, bazısı konfor odaklıdır ki bunu yollarda bazen görebildiğimiz ucube araçlardan anlayabiliyoruz, bazısı da aracının görünümüne önem veriyordur ki bu ülkemizde çok fazla, e bu durumda vw manyaklığı yaşayanlar dışında gidip de aynı paraya daha dolu leon u alanlara şaşırmamak lazım, hatta bence vw markasının en alınmayası aracı golf, jetta nın polo nun passat ın da tasarımı muadili skoda ve seat lara göre başarılı kabul edilebilecek seviyedeyken bence golf hiç de öyle değil
  • Golf ün kalite konusundaki ezici üstünlüğü bir tek leon için değil kendi sınıfındaki bütün araçlardan tartışmasız daha üstün leon nedense her zaman kalite konusunda golf le kıyaslanıyor ve bir nevi haksızlık yapılıyor leon kendi sınıfındaki bir çok araçtan yalıtım ve malzeme konusunda çok üstün böyle bakıldığı zaman olaya leon tam bir F/P aracıdır ve nedenide budur

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    Golf'e paramın yettiğini belirtmiştim okumadınız sanırım mesajı. Ve sonraki kendi içinde FR'ı neden tercih ettim ve neden bu tercihimden dolayı gayet memnunum onu belirttim. Golf'e veya başka bir modele karşı üstünlüklerini yazmadım. Kalite olarak Golf tabiki daha kaliteli. VAG'da Leon<Golf<A3 olarak gider kalite sıralaması. Zaten muhteşem kalitesi, kalite hissi vs. de yazmadım artılarına, FR donanım ile iç mekanın güzelleştiğinden bahsettim. Golf'un trimleri ise internetten görüyorum ve Golf'te de oluyor dedim. Gayet tarafsız, açık, net, altı dolu şeyler yazdım. Ayrıca hiçbir markaya, modele bağımlılığım yok. Biraz daha para toparladıktan sonra 3 serisine geçeceğim. Onda da arka kapılardan kronik ses gelme sorunu var mesela. Her markada olabiliyor böyle şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

Rakiplerine göre daha mantıklı fiyatları var, ama fiyatları olaki yükseltirlerse kimse yüzüne bakmaz golf alır fanları hariç.

Performans beklentisi olmayana ibiza 1.0 75 hp alınacak en iyi araba 2. elede bulaşılmamış olunur

Neymiş mantıklı olan puntomu

• Özellikle polis amcaların gözdesi olduğu için
  • herkese kardeşim deyip sürekli nargile içen genç arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevser27

Golf ün kalite konusundaki ezici üstünlüğü bir tek leon için değil kendi sınıfındaki bütün araçlardan tartışmasız daha üstün leon nedense her zaman kalite konusunda golf le kıyaslanıyor ve bir nevi haksızlık yapılıyor leon kendi sınıfındaki bir çok araçtan yalıtım ve malzeme konusunda çok üstün böyle bakıldığı zaman olaya leon tam bir F/P aracıdır ve nedenide budur

• quote:

Golf ün kalite konusundaki ezici üstünlüğü bir tek leon için değil kendi sınıfındaki bütün araçlardan tartışmasız daha üstün leon nedense her zaman kalite konusunda golf le kıyaslanıyor ve bir nevi haksızlık yapılıyor leon kendi sınıfındaki bir çok araçtan yalıtım ve malzeme konusunda çok üstün böyle bakıldığı zaman olaya leon tam bir F/P aracıdır ve nedenide budur

Golfun rakiplerine hangi konularda ezici ustunlugi var?

Yol tutus?
    Motor gucu?
    sorunsuzluk?
    Az yakit?
    Konfor?
    Donanim?

Lutfen dogru soyleyin. Hangi sorularin karsisina golf yazabilirsiniz?

• Şuanda bir golf sahibi olarak daha öncede focus megane astra bu sınıftaki araçlar diğer segment deki kullandıklarımı saymıcam

Yol tutuş - focus
    Motor gucu - golf
    sorunsuzluk - golf
    Az yakit - golf
    Konfor - tartışmasız golf bu segmentte rakibi yok
    Donanim - golf bu kavram aslında aldığınız paketle değişir mesela golf midline ile astra excellence kıyaslanmaz veya tam tersi

Yeni astrayı sürüş etkinliklerinde test etmiştim 2012 de üretilmiş olan golf ile konfor konusunda aralarındaki farkı bizzat gördüm her konuda kendisinden daha yaşlı olan golf astradan üstün bu bir gerçek

• quote:

Şuanda bir golf sahibi olarak daha öncede focus megane astra bu sınıftaki araçlar diğer segment deki kullandıklarımı saymıcam

Yol tutuş - focus
    Motor gucu - golf
    sorunsuzluk - golf
    Az yakit - golf
    Konfor - tartışmasız golf bu segmentte rakibi yok
    Donanim - golf bu kavram aslında aldığınız paketle değişir mesela golf midline ile astra excellence kıyaslanmaz veya tam tersi

Yeni astrayı sürüş etkinliklerinde test etmiştim 2012 de üretilmiş olan golf ile konfor konusunda aralarındaki farkı bizzat gördüm her konuda kendisinden daha yaşlı olan golf astradan üstün bu bir gerçek

Yukardaki arkadas gibi mesajlariniza gulup gecmek lazimmis.

• quote:

Loon tom bor F/P Orocodor vi nodonodo bodorr..

Nedene bak neden olarak verdiklerine bak Leon'un yalıtım ve malzeme konusunda Çok üstün olduğu araçlar hangileriymiş bizde öğrenelim.

Yoksa leon'u b sınıfı sanıp Sandero ile felan mı kıyaslıyorsunuzÇünkü bu cümlelerin mantıklı olması için o gerekli..

• eski kasa leondan buram buram leş plastik akıyor
  • kevser27 kullanıcısına yanıt
    Golf sahibi olduğunuz çok belli. Yazdığınız hiçbir konuda golfun ezici üstünlüğü yok. Hele hele motor gücü ve donanıma golf yazmanız çok komik. Golfün yeni astradan daha iyi olduğunu söylemenizle komiklik zirveye çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Ağustos 2016; 20:59:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.