|
Bildirim
|
Düşsün arkadaş, düşsün yerin dibine girsin, sanki bana faydası var. Sanki şu an Türk futbolu mükemmel seviyede. Bi' boka yaradıkları yok zararı var. Ben eşşek yüküyle vergi ödeyeceğim ama milyonlar kaldıran adamlar ödemeyecek. Ne güzel memleket.
|
Milli takımı soyduğu falan yok. Milli takımı soyan onunla o sözleşmeyi yapan kişilerdir. Sözleşmede varsa o parayı almak hakkı.
|
Vergi cenneti olmasin sikiysa.
Turkiyedeki tum takimlar, kuzey kore kalitesine duser. Adam salak mi verginin verginin vergisini odesin, oynar topunu fransada, olmadi cine gider. Yedigi ekmekten, kullanmadigi kopruye, icmedigi ickiye, kullanmadigi yata, kullanmadigi elektrige vergi verenler sadece turkiye'de yasar dunyada. yabanci futbolcuyu turkiye gibi bir ulkeye getirmenin tek yolu da sifir vergi koymaktir. |
Ben mumkun oldugunca dile getiriyorum. Hatta futbolcu transfer edilirken odenen bonservislere de otv gelmeli diye dusunuyorum.
Ama boyle birsey olursa ilk olarak kicinda donu olmayan ama futbol takimi icin olmeyi goze alan adamlar sokaklara iner. |
Ülkede vergi vermeyen 3-5 bölüm var biri İş adamları diğeri inşaat şirketi ötekide spor camiası yani futbolcular git bakalım İngiltereye İspanyaya öyle mi ??
Brn rahatsızım adam sakat oynamıyor 2 sene 5 M Euro indiriyor cebe vergisinide kulüp ödüyor rezillik. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SkippeR -- 2 Ocak 2018; 17:11:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|