Şimdi Ara

neden kimse teslaları geliştirmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kimi görsem teslası seviye 1 ya da 2. geliştiren çok az kişi var. köy binam seviye 8 olunca sihirbaz kuleleri ve havanları son seviye yaptım, daha sonra teslaları 4. seviyeye çıkardım arkadaşlarım dalga geçti teslalar gereksiz ne diye yükseltiyon diyorlar. tek hedefli saldırı tiplerinden en iyisi tesla olduğunu savunuyorum. maaliyeti yüksek olabilir ama değerini veriyor diyorum ama yok dinlemiyorlar. hepsinin köyleri köy binalarına göre full, sadece teslalar 1. seviye.
    birisine saldırıyorum mesela, adamın köyü full çok iyi duvarları bile full ama bi tesla çıkıyor seviyesi 1

• Tek hedefli savunmalarda en iyisidir işini hızlı yapar. Ama savunma alanı okçu kulesi ve topa göre daha düşüktür. Yükseltme süreleri uzun olduğu için çoğu kişi en sona bırakır teslaları geliştirmeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslaları ben de yükseltiyorum. Max ladım şu an. Bence iyi oluyor ya.

Hatta bi ara yükseltirken duvarların dışına koymuştum, oyuna da girmemiştim baya. Yükselme tamamlanıp düşmana görünmez olmuş ve dışarda kalmış. Adam devleri duvarlara doğru salarken tesla bir çıkıyor, bütün devler onunla oyalanıyordu. Baya iyi savunmam olmuştu onun yüzünden

severim teslaları
  • cok uzun sürüyor
  • 4 e yükseltiyorum bende ama Pekkaya 2x vuruyor ilerleyen seviyelerde faydasını görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.