Şimdi Ara

Neden kas yapıyorsunuz? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
12
Favori
11.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kas yapmaktan ziyade sağlıklı yaşamak için fitness öneriyorum yeteri kadar kası sağlıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mala vurmak için..

• Fazla kilom olduğu için 29 yaşındayken spor salonuna yazıldım, fazla kiloları 6 ayda verdim, sonrasında aletlerle çalışmak hoşuma gitmeye başladığı için bağımlılık yarattı, bugün 34 yaşındayım ve düzenli olarak ağırlık çalışıyorum. Hiçbir supplement kullanmadan sadece idman yapıyorum. haliyle pek bir kas yapımı da olmuyor, ama mevut kasların daha görünür hale gelmesi, daha önceden kaldıramadığım ağırlıkları kaldırabilir hale gelmem, yağ oranımı düşürme konusunda daha iyisini elde etmek için çalışmak vs. Bir nevi kendi kendimle bir yarışa girdim. Zaten pek bir sosyal hayatım yok, boyum kısa olduğu için, ağzım da laf yapmadığı için hiç kız arkadaşım da olmadı, bu saatten sonra bana önerilen mantık evliliği önerileri de cazip gelmiyor. Hayata bağlayan ender aktiviitelerden birisi oldu anlayacağınız ağırlık çalışmak...
  • 1- saglikli yaşam
    2- kari kiz
    3- güzel görüntü

Bu ucunun yanina genelde bir dorduncu olmaz. Onemli olan önceliğin hangisi oldugu

• magneticbed kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yapmalsıın. ben geçen yıl mezun oldum ve geçen yıl bir sure gittim hem moral oluyor hemde dediğin gibi insanı düzene sokuyor
  • momenty kullanıcısına yanıt
    hahaha cevaba bak. Bi git işine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Erkekler nasıl guzel kız arzularsa guzel vücutlu kız arzularsa kızlarda yağlı dombili keşkül kıvamlı erkek arzulamaz kaslı erkek arzular. Ayrıca aynaya bakınca kendini iyi hissetme mevzusu var. Spor salonunun stres attırma olayı var. Kas yapmak için dengeli beslenme ve hayat gerektiği için sağlıklı yaşama mevzusu var. Ayrıca çok kaslı bir adam kassız bir adamı döver. Bir de bu var.

Kasım yok ama sizin o badici abilerinizi her seferinde tokatlıyorum. Ağır kasıntılar. Kasları sağolsun yumruk dahi atamıyorlar

Not: Boksör değilim boks ile uğraşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Erkekler nasıl guzel kız arzularsa guzel vücutlu kız arzularsa kızlarda yağlı dombili keşkül kıvamlı erkek arzulamaz kaslı erkek arzular. Ayrıca aynaya bakınca kendini iyi hissetme mevzusu var. Spor salonunun stres attırma olayı var. Kas yapmak için dengeli beslenme ve hayat gerektiği için sağlıklı yaşama mevzusu var. Ayrıca çok kaslı bir adam kassız bir adamı döver. Bir de bu var.

Kasım yok ama sizin o badici abilerinizi her seferinde tokatlıyorum. Ağır kasıntılar. Kasları sağolsun yumruk dahi atamıyorlar

Hll qnq.

• 4 yıldır sırf daha dayanıklı olmak için evde kendimce vücut çalışıyorum. Artık arkadaşım spor salonundakilere taş çıkartırsın diyor fakat ben amaç edindiğim dayanıklılığa ulaştığım için mutluyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Kas yapmak ana hedef olmamalı. Zaten her spor en az bir kas grubunu çalıştırır ve ister istemez gelişim sağlar. Bence sorun lise orta okulda zamanından gidilmeye başlanan spor salonlarında. Çoğunun amacı protein tozu ,supplement gibi şeyleri satmak. Bunları çıkıp savunan insanlar var. Herkes kalp krizi geçirip spor salonunda ölenleri unutuyor. Sevenlere lafım yok ancak kendini salona kapatıp şişeceğim diye bunları bilinçsizce tüketen adamlar gelip burada dengeli besleniyor deli gibi tavuk yiyorum , 10 tane yumurta yiyorum diyen adam dengeli besleniyorum demesin. Her şeyin fazlası zaten zararlı ayrıca o hormonlu tavukların zararlarından bir haberler. Dengeli beslenme sadece bir iki tane ucuz protein kaynağı tüketmekle olmaz. Her şeyden yemek gerekir. İlgiye göre spor yapmak en iyisi bana göre. Yüzme , tenis , basketbol vs ne olduğu önemli değil en son çare olarak ticarethaneye dönmüş bu bodybuilding denen :) salonlar tercih edilmeli.

Protein Tozunu steroid sanmak...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Hll qnq.

Eyv.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: Lenna

Yüzüyorum ve squat yapıyorum :D

Sen niye squat yapıyorsun

Sağlıklı bir şekilde zayıflamak için. Zayıflık takıntım var hedef 37 kilo. Spor salonuna gidemiyorum bu yüzden evde spor yapmak zorundayım. Dışarı çıkmayı sevmiyorum bu yüzden koşamam. Evde yapabileceğim en kolay şey squat.

37 mi, ruzgarda ucmayasin

• Kas yapmaya saçma demişsinde sanırım çok zor bi şey sanıyorsun bu sporu yapan herkesin hayvan gibi kas kütlesi olduğunu sanıyosun heralde kardeşim FIT dediğimiz insan grubuda var açıkçası bende çok hırslı insanları gereksiz buluyorum işte böyle vücudum olsun kızlar beni beğensin diyenleri hemen olcağını sanıyolar ben bu sporu kimseye kendimi beğendirmek için yapmıyorum kendim zevk aldığım için yapıyorum ayrıca 10 yaşımdan beri basketbol oynuyorum bıraktıktan sonra vücut geliştirmek istedim zayıftım çünkü ve hoşuma gitmiyodu vücudum calisthenics e başladım çok zevklidir tavsiye ederim iyi beslenirsen çokta güzel kas yaparsın ve şu anda hala yapıyorum ağırlık çalışması daha fazla olsada ama şu işi severek yapan ve salondan çıktığında mutlu olan bütün sinirlerini atmış bi halde salondan çıkan insanlara saygı göster ve gereksiz deme genel olarak konuşmak yerine bi parantez açmanı tavsiye ederim.

• berkozino kullanıcısına yanıt
    yazdığımı tam okumamış olabilirsin kardeşim. zaten kendinizi mutlu sağlıklı hissediyorsanız yapın diye yazdım. çünkü bunun da yaşamına bir katkısı vardır. beni yanlış anlamışsın ya da biraz daha dikkatli okumalısın. iyi sporlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazminat fermanı

Karıkız tavlamak için.

İşin özeti budur gençler. Hiçte karşı cins için bu işi yapmıyorum diyenden korkun o daha kötü. (eşcinseldir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 13 Temmuz 2015; 23:41:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EGO açık net spor amaclı gıdıyorum dıyenler etraf saha kaynıyor kosun sadece kosun emın olun daha saglıklı olur agırlık kaldırmakta ne ? dusunsenıze bunu amelleler parayla yapıyor ama kapitalist sistem bunu size parayla satıyor .
  • Öncelikle zayıf biriyim kilo almam gerek. Diyeceksiniz ye iç yat ama öyle de yağ olacak ardından kötü bir görüntü olacak. Spor yaparak yavaş yavaş kilo almak daha mantıklı.
    Sonra özgüveni arttırdığı göz ardı edilemez. Şöyle giydiğin kıyafetin içini doldurmak, etraftakilerin dikkatini çekmek her zaman özgüven arttırır tabi bana göre.
    Tabi bir kız arkadaş edinirken de avantaj sağladığını düşünüyorum. Ne de olsa seninle ilgili ilk izlenim dış görünüşten oluşuyor.
  • Her zaman guzel gorunumlu, fazla kas kitleli biri olmak istemistim. Is hayatina yeni baslamis olmam hayatimda cok seyi degistirdi. Unide cok sosyal bir hayatim varken ise baslayinca aksam 6 dan sonra yatisa dondu. Kabullenemedim bu hayati. Spora basladim, direk vucut gelistirmeye yogunlastim, 5 ay bayagi duzenli gittim, son 1 ay sikildigimdan biraz ara verdim ama tekrar gitmeye basladim. Gitme nedenim kendi istedigim vucuda ulasmak olsa da tamamen kizlara yonelik duygularla gidiyorum. 3 ayin sonunda gozle gorulur bir gelisme olduktan sonra(onceden de yag tulumu degildim, siradan bir erkege gore kasli sayilabilirdim) kizlarin da ilgisi onemli olcude artti. Su sira artik sogudum, kizlar kisiligim, karakterim icin degil de sadece vucudum icin hareket ediyora donustu. Artik online basladigim her muhabbet yavastan foto atmalara falan donuyor. Su an aman aman sayilacak gibi degilim ama bu bile yetti. Yapin spor gencler, kas onemli.
  • fazla kilolarımdan rahatsız olduğum için, spordan sonra kendimi mutlu hissettiğim için. istediğim kıyafetin vücuduma yakışması için spor yapıyorum. en önemlisi kendimi iyi hissettiğim için spor yapıyorum. laktik asitlerden büyük zevk alıyorum
  • 2.5 ay haftada 4 gun gittim. Gayet duzenli bir sekilde gittim. Fakat gobegi eritmek icin gitsemde sonradan vucut calismaya gectim. Elbette etkisi oluyor ama pekte gozle gorulur durum olmadi. Aslinda dinlenme kisminda problem yasadim. Yoksa ek supplementrr tarzi vs aldik. Suan tatildeyim dondugumde araliksiz yaza kadar devam

Kuluplerde top kosturduktan sonra birakinca baya kotu olmustu. Simdi spora gittigimden beri migrenim dahi tutmuyor :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.