Şimdi Ara

Neden Jailbreak? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • JB'deki asıl niyetten emin olmak lazım bence.
    Eger, mevzu ucretsiz uygulama indirmek ise karsıyım.
    Niyet, cihazın donanımını ve yazılım ozelliiklerini sınırsız kullanmaksa, kullanım tercihidir. android'li cihazlara da custom romlar yükleyip cok memnun olanlar var.
    Ben bir android cihazdan, iphone5'e gectim. JB yapan arkadaslarım var. gorsel ve ozellik acısından farklı seyler katıyorlar. Fakat beni cekmiyor. Onceleri elestirsem de Apple'ın verdigi sınırlı kullanım alanın takdir etmeye basladım. Milyon dolarlık yatırımlar yapan ve üreten mühendislerden de iyi bilecek degilim. Su anki halinden memnunum JB yapana da saygım sonsuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Jb yapanlarin %98 i uygulamaya para vermemek icin yapiyor. Aksini dusunenin aklindan suphe ederim

Cydia'ya para ile birseylerde satin aldim. Jailbreak'in anlaminin parasiz uygulama yuklemek oldugunu zannediyorsunuz ama oyle degil. Para ile giderim app storedan alirim cydia'dan almam. Jailbreak amaci telefonu kisisellestirebilmektir. Telefonum suan o kadar guzel olduki, bir gun kullansan hemen banada jailbreak yapalim dersin. Jailbreak ne demek bilmiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staeber41

Üslubunu düzelt önce kıçımın mühendisi seni, mühendismiş. Babanın parasıyla mühendis olmuşundur eminim.
    Çok merak ediyosan insanlar: Ana menü tuşunu bozmamak için ve apple' a kredi kartı numarası vermemek için JB yapıyorlar.
    Tatmin oldun mu ?

Kimlerden bahsediyorsunuz siz?

• Açık açık söylüyorum. JB'yi tweakler için yapıyorum. Uygulamaları bedava indirmiyor muyum? Evet indiriyorum. Burda ister kınayın beni ister kınamayın ama, JB çıktığı zaman evasi0n sitesinde 250k+ kişi vardı. Bunların çoğu bedava indirirken ben mal mıyım? 1-2 dolar olan şeyleri kendim alıyorum zaten. Bi zahmet alalım o kadarını da 1 dolardan kim ölmüş.

Ama bırakın free indirmeyi, en çok ta uygulama içi alımlar için yapıyorum. Git infinity blade'e 10 TL ver, uygulama içinde sana hala birşeyler satsın. Harlem shake programı indir kaydetmen için para ödetsin.

İster bloklayın ister küfür edin bana ama, (uygulama içi alım konusunda) iyi ki yapıyorum..

Sana gelirsek Egon yüksek baya. Belki haklısın o kadar okumuşsun vs. ama burda bunları hemen 2. mesajında söylersen biz de sana kızmakta haklı oluruz.

• İstediğin kadar oku her okuyan adam olaydı dünya bu halde
    Olur muydu ....

• ıphone 5sim var zenginim baba yeaa diye hava atanların bi mekana gittiginde telefonu direk masaya koyan telefonu statü göstergesi haline getirmiş dışı zengin ruhu fakir arkadaşların uygulamalara para vermemek için yaptıgı şeydir işte en azından %98i öyle şasdfkjlas
  • Görende sanar bilgisayar mühendisliğinde cydia dersi veriyorlar 10 günlük üyeler başımıza kevin mitnik kesilmiş

• jailbreak o kadar farklı, faydalı bir dünya ki anlatamam. touch id için geliştirilen tweakler bile yeter gerisini sen düşun

• Your ego is my Lego bebeğim sakin ol...

• bende yurtdisinda egitim gormus bilgisayar teknikeriyim, basindan beri JB li iPhone kullandim, isi yazilimla hasir nesir olan biri kapali kutu bir aleti istemez ona kolaylik lazimdir. JB sayesinde basindan beri iPhoneu kablosuz PC ye bagla dan kullanabilme sansina onu harddisk gibi kullanabilme ve pc ile istedigim dosyayi paylasabilme imkanim oldu. widgetler yokken ios3 zamani widget kullandim. JB icin neden cok bir cok yazilim var test etmek istedigim onlari test etme imkanim oldu. JB demek benim icin wi dosstaki gostdrilmeyen gizli dosyalari goster demekten farkli birsdy degil, simdi siz windowsta gizli sistem dosyalarini goster deyince kotu birseymi yapmis oluyorsunuz?

• Orjinallikten yanayım . Jb ile yapılan eklentiler bazı şeyleri kolaylaştırabilecekte olsa , nedense ilgimi çekmiyor .
  • Jb nin tadı bambaşka

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Jb yapanlarin %98 i uygulamaya para vermemek icin yapiyor. Aksini dusunenin aklindan suphe ederim

%98 biraz uçuk olmuş ama %70-80 sırf ücretsiz uygulama için yapıyor. Gerçi bunun için JB'de gerekli değil artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.