Şimdi Ara

Neden insanların tek başına oynarken zevk alabileceği oyunlar yaratmıyorlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc de fifa11 oynuyorum. Arkadaşla oynarken inanılmaz zevkli bir oyun çok akıcı ve güzel. Fakat mesela lig oynarken adamı çıldırtıyor adeta. Pcye karşı birer maç yapınca fazla ortaya çıkmayan şeyler, uzun turnuvalarda kafayı yedirtiyor adama. Örneğin seri paslarla çıkıyorken rakip oyuncuların gözle dahi zor seçtiğim bir hızla topa müdehaleleri ve araya girmeler, c. ronaldoyla topu almış kanattan yardırırken ondan en az %30-40 yavaş olan rakibin sanki hüseyin bolt gibi ona yetişmesi(ben düzenli olarak madridin maçlarını takip ederim gerçek hayatta bile ronaldo topla bi açılmaya başladımı bırakın arada mesafe olmasını yanındaki adamlarla bile aradaki farkı açtığını gördüm) vs vs. Tüm bunlar arkadaşla oynarken böyle olmuyor ve legendary modda oynuyorum. Ha arada sırada yenilsemde genelde cpuyu yeniyorum fakat bu gerçek dışı olaylar o kadar güzel hareketler yaparken ve güzel paslaşırken olunca insan çıldırıyor. wc a alınca tamam istediğim oyunu oynuyorum ama bu seferde her maç 5-6 sıkılıp bırakıyor insan. Ayrıca aslında cpu istedi mi zaten o hilelere hiç başvurmadan baya güzel organize olarak harika goller atabiliyor amenna, afiyetle yeriz o golleri fakat oyunun genelinde gerçek dışı şeyler oluyor(garip falsolu ortaları ve freekickleri saymıyorum bile:). İnsanda soruyor doğla olarak. Be adam madem bu kadar güzel oynayabiliyor bu meret ne diye hep oyle oynamak dururken hileye başvuruyor. Sonuçta sürekli oynayacak birilerini bulmak her zaman kolay olmuyor, pingim yerde süründüğü için online da oynayamaıyoruz. Bence çaresi bulunması gereken önemli konulardan biri de bu...

• Arkdaşım. EA oyunu yapmış. Bir sürü çözümü var.Eğer şikayetçiysen L' de oynarken,sende hep maç yapacağın bir takım belirle,o takımdaki oyuncuların hızını düşür.Napalım yani.Bunu bu forumda yazman hiçbirşeyide değiştirmez.Ya bunu gidip EA yetkililerine söyleyeceksin yada EA forumuna yazacaksın(hani oda kötü tercihte neyse )

Sonuç olarak bunu bizlerle paylaşabilirsin ama burda isyan etmeninde bir anlamı yok bence...
  • Yaratmak Allah'a mahsustur....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Arkdaşım. EA oyunu yapmış. Bir sürü çözümü var.Eğer şikayetçiysen L' de oynarken,sende hep maç yapacağın bir takım belirle,o takımdaki oyuncuların hızını düşür.Napalım yani.Bunu bu forumda yazman hiçbirşeyide değiştirmez.Ya bunu gidip EA yetkililerine söyleyeceksin yada EA forumuna yazacaksın(hani oda kötü tercihte neyse )

Sonuç olarak bunu bizlerle paylaşabilirsin ama burda isyan etmeninde bir anlamı yok bence...

O konuda haklısın ama forumların da amacı, paylaşım ve tartışmadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

Arkdaşım. EA oyunu yapmış. Bir sürü çözümü var.Eğer şikayetçiysen L' de oynarken,sende hep maç yapacağın bir takım belirle,o takımdaki oyuncuların hızını düşür.Napalım yani.Bunu bu forumda yazman hiçbirşeyide değiştirmez.Ya bunu gidip EA yetkililerine söyleyeceksin yada EA forumuna yazacaksın(hani oda kötü tercihte neyse )

O konuda haklısın ama forumların da amacı, paylaşım ve tartışmadır

Tabiki doğru ama anlatım biçiminde öyle bir cümleler varki sanki bana çözüm bulun der gibi

• Valla arkadaş haklı. Oyunu güzel yapmışlar helal olsun ama CPU 'ya karşı oynarken resmen saçmalıklar diz boyu çıldırıyorum çoğu zaman Pc 'ye kafa göz girecem o derece.. Birisiyle oynarken müthiş maçlar büyük bir zevk ama CPU ile oynarken sıradan takımlar bile kusursuz oynuyor. Yaptığınız pasların büyük kısmı hep ayaklarına takılıyor, ara paslar yine aynı şekilde çoğunu kesiyorlar, ikili mücadelelerde hep üstünler, hava toplarında hep üstünler ayrıca hakem her türlü rakipten yana oluyor adama dokunmadan topu alıyorum faul oluyor resmen topu almaya izin vermiyor sistem. Yetmiyormuş gibi birde benim oyun özgürlüğümü kısıtlıyor, oyuncularımda bir yavanlık, top alma gücü zayıf, şut pas zayıf.. Ha ben Legendary oynayan biriyim yaptığım 10 maçın 9 unu kazanırım ama arkadaş burada haklı bunlara ayar oluyorum bende. Oyunu zorlaştırmanın adı bu olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Valla arkadaş haklı. Oyunu güzel yapmışlar helal olsun ama CPU 'ya karşı oynarken resmen saçmalıklar diz boyu çıldırıyorum çoğu zaman Pc 'ye kafa göz girecem o derece.. Birisiyle oynarken müthiş maçlar büyük bir zevk ama CPU ile oynarken sıradan takımlar bile kusursuz oynuyor. Yaptığınız pasların büyük kısmı hep ayaklarına takılıyor, ara paslar yine aynı şekilde çoğunu kesiyorlar, ikili mücadelelerde hep üstünler, hava toplarında hep üstünler ayrıca hakem her türlü rakipten yana oluyor adama dokunmadan topu alıyorum faul oluyor resmen topu almaya izin vermiyor sistem. Yetmiyormuş gibi birde benim oyun özgürlüğümü kısıtlıyor, oyuncularımda bir yavanlık, top alma gücü zayıf, şut pas zayıf.. Ha ben Legendary oynayan biriyim yaptığım 10 maçın 9 unu kazanırım ama arkadaş burada haklı bunlara ayar oluyorum bende. Oyunu zorlaştırmanın adı bu olmamalı.

İşte benimle aynı şeyleri düşünen biri daha. Fikirler yayılıp kulaktan kulağa dolaştıkça, mutlaka sonunda gereken yerlere varacaklardır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapak zeka dan ne bekliyorsun ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Yapak zeka dan ne bekliyorsun ki ?

İstediği zaman çok güzel kurgu ile oynayabiliyor ama, eminim sende denk gelmişsindir kesin, güzelce paslaşarak gelip çat diye atıyor hem de hile yapmadan. Ya da çok iyi alan savunması yapıp adam gibi alabiliyor topu senden gibi...
  • EA FIFA serisini her sene çıkarttığı için geliştirmeye fırsat bulamıyolardır.
  • Kardeş cpu'ya karşı normal bir taktikle normal bir dizlimle oynama...
    Cpu ile oynarken dikkat ettim, ayağa paslarla çıkmaya çalışıyor, önünde açık alan olsa bile koşmayıp yine garanti pas vermeye çalışıyor.
    O halde sana 4-2-1-3 dizlimini öneririm.

4'lü savunma klasik, orta ikili RDM, CDM,
    1 CAM
    3 RF-ST-LF olacak şekilde yapabilirsin. Custom tactic'ten bişeyler ayarla kendine göre...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.