Şimdi Ara

Neden herkes sinirli ve asabi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hava almak veya dolaşmak için dışarı çıksanız eve mutsuz ve gergin bir şekilde dönersiniz. Sebebi ise herkesin agresif ve mutsuz olması. Herkes birbirini azarlamak ve aşağılamak için yer arıyor resmen. Birbirimizi aşağılayınca mutlu oluyoruz. Geçen 50 yaşlarında bir amcaya yol sormak hatasında bulundum. Yolu tarif etti ama tavır ve davranışlarıyla bana yanlış bir şey yapmışım da beni azarlıyormuş gibi hissettirdi. neyse yolu tarif etti ardından onaylamak için, yanlış bir yere gitmemek için şöyle gideceğim değil mi abi? diye sordum o da bana sanki kalın kafalı mısın kaç kere anlatacağız der gibi davrandı. Yüzüme bakmadan konuşmalar, dik dik ve sert bir şekilde kendi kendine öfleyerek evet kardeş evet dedi.

    Dışarı çıktığımda en az sayıda insanla muhattap olmaya çalışıyorum çünkü her seferinde herkes aşağılamaya çalışıyor. Mesela alışveriş yapıyorsunuz bir ürün beğendiniz ve fiyatını sordunuz satıcı ise 70 lira? bunu öyle bir söylüyor ki sanki bedava mı vereceğiz al, almıyorsan bas git der gibi. Soru işareti ile o anlamı veriyorlar.

    Trafik çok sıkıntı herkes sinir küpü bir hata yaptınız diyelim kornalar, el hareketleri ve küfürleri görürsünüz. Herkesin çok acelesi var sanki beyin cerrahı da ameliyata yetişecekler gibi.







  • Nedeni çok basit değil mi. Çoğu insan işsiz, parasız, sevgisiz. Her gün aynı, rutin yaşamdan bunalmış, delirmiş ve bir şey yaşayamamaktan çıldırmış durumdalar.

    Bu durum da haliyle insanları biri çatsa da kavga etsek moduna sokuyor. Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış durumda. Herkes, ben dahil birbirimize nefretle bakıyoruz. Bir grup, özellikle dışarda boş dolananlar ki konuşmasından, hal halinden, tavrından anlarsınız, kafayı yemiş manyak, psikopat durumda.

    Aslında bu onların suçu değil, iğrenç, aşağılık düzenin ve bu ülkeyi bu hale getirenlerin sorunu.

    Temel sorun işsizlik ve para %90 nedeni bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 17 Şubat 2018; 16:32:40 >
  • Bence insan sayısı arttıkça hayat anlamsızlaşıyor ve dünya ilgi çekiciliğini kaybediyor bu da insanları sorunlu yapıyor. Şehirde ufacık bir alanda yüz binlerce kişi yaşıyor. Böyle bir durumda psikolojisi bozuk olana değil, sağlığını koruyabilene şaşırırım ben :)
  • Avrupa da bu yok iste yegen

    Adamlar ne olursa olsun guleryuzlu

    Kizlar da hem guzel hem guleryuzlu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    Avrupa da bu yok iste yegen

    Adamlar ne olursa olsun guleryuzlu

    Kizlar da hem guzel hem guleryuzlu

    Yok öyle bir şey hocam. Sadece eğitim seviyesi yüksek olduğu için biraz daha ANLAYIŞ var o kadar. Avrupa'da da durum aynı malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.