Şimdi Ara

Neden herkes güzel bir kızla beraber olmak istiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonucta ışık kapanınca ortadan kalkıyor güzellik faktörü neden herkes güzel birini istiyor ilişkide

• Zayıf çirkin idealim.
    Hadi balik etlide olur

Tamam lan hadi kız olsun yeter ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha ışıklar kapalı mı yapıyon loser
  • Güzel olunca değişik bir his geliyor nasıl anlatsam o gelince heyecanlanıyorsun , yerinde duramıyorsun için kıpır kıpır oluyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun :).. ama gerçek hayatta beğendiğin kızla birlikte olmak çok zor..Talibi çok olduğu oranın düşüyor :D Bi ara neden sevgilim olmuyor diye uzun uzun dert yanıyordum sonradan fark ettim ki kendimi bi bok sanıyor muşum.. hep gözüm tepede imiş boyumu aşan kızlara göz dikmişim..Sonra dedim ki koy gitsin.. ayranı yok içmeye taht-ı revanla gider sıçmaya.Bir devir kapanmıştı benim için artık aradığım kriter güzel olması değildi,, maddi durumu iyi olmayan ama güzel olma potansiyeli olan kızlara yönelmiştim ve uzun uğraşlar sonucu buldum...
  • Çok güzel olmasına gerek yok bakire olsun yanıma yakışsın ve birbirimizi sevelim
  • MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel kızların itinayla ayakları emilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz sacma bir soru olmus. Aslinda su soruyu kendine sorarak cevaba ulasirsin; Neden herkes en iyi olani istiyor?

• Onlarda yakışıklı erkek istiyorlar

• Konu sahibi haklı VAG Grubunun 2. el uzay mekiği seviyesindeki araçları yerine 0 egea tercih edenler var. Ve bu forumda savunuluyor.

Güzel kız yerine de çirkin kız isteyip övmekle aynı şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: KavunluDondurmaa

Güzel olunca değişik bir his geliyor nasıl anlatsam o gelince heyecanlanıyorsun , yerinde duramıyorsun için kıpır kıpır oluyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun :).. ama gerçek hayatta beğendiğin kızla birlikte olmak çok zor..Talibi çok olduğu oranın düşüyor :D Bi ara neden sevgilim olmuyor diye uzun uzun dert yanıyordum sonradan fark ettim ki kendimi bi bok sanıyor muşum.. hep gözüm tepede imiş boyumu aşan kızlara göz dikmişim..Sonra dedim ki koy gitsin.. ayranı yok içmeye taht-ı revanla gider sıçmaya.Bir devir kapanmıştı benim için artık aradığım kriter güzel olması değildi,, maddi durumu iyi olmayan ama güzel olma potansiyeli olan kızlara yönelmiştim ve uzun uğraşlar sonucu buldum...
    Aslında kimden hoşlanırsan o güzel oluyor.

Okulun belkide en çirkin ve bacaksız kızı gözüme çok güzel gelmişti açılmıştım, sonrasında zaten tahmin edersiniz verilen cevabı ve tavırları.

Belli bi' süre sonra artık gözüme çirkin ve itici gözükmeye başlamıştı, güzelliği kalmamıştı.

• Çirkin sevende var ama orta güzellikte seksi kızlar daha çok hoşuma gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

Bu mesaj silindi.
    evet dostum gür ve şiddetli bir sesle
  • Cinsel seçilimi araştır hocam, felsefe cevap verirsin kendi kendine. Bilim ike öğrenirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.