Şimdi Ara

Neden Her Sene Böyle Bir Algı Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abii bu senekiler çok iyi ,you tube hocları efsane öğrenciler bilinçlendi efsane nesil geliyor abi 70 nat muhahaha o na mazun kldın abi ...
    Genel olarak böyle insanlar var şimdi buraya uzun uzun yazardım ama neyse...Açmayın böyle konular sınava girin çözün çıkın ayrıca aramız da kendini istatistik uzmanı zanneden arkadaşlar var onlarda kendilerine gelsinler .Her sınav kendine has soru, öğrenciler ve sıralama barındırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueEarth -- 2 Haziran 2019; 22:20:28 >

• Hocam hangi denemelerde yaptıkları da çok önemli ,ayrıca geçmişinize baktım sürekli her yerde +70 ayt +110 tyt diye ortalıklarda dolaşıyorsunuz bir şey bir defa söylenir sonra inanmazlarsa kanıtı ile birlikte cevap yazılır şu an yaptığınız tek şey kuru gürültü ayrıca netler öyle olsa bile elimizden bir şey gelmiyor ne yapabiliriz suikast falan mı düzenleyelim ,elimizden gelen tek şey çalışmak lütfen artık susun ,kendi korkularınızı buradaki insanlara empoze etmeye çalışmayın .
  • Kardeşim şöyle dalga geçerken niye saçma sapan yazıp alay ediyorsunuz? O şekilde düşünenler böyle yazmıyor. Gayet düzgünce ifade ediyor kendini. Moruq ytup felan bu ne böyle. Ayrıca başkalarını bırakalım derse odaklanalım. Kim ne derse desin.

Edit: arkadaş düzenlemiş yazıyı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic101 -- 3 Haziran 2019; 0:8:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 98liyim ben de böyle yapıyorum
    çalışan kazanır çok boş yapıyorsun illa 01li olmak gerekmiyor çarpılacaksın bak yemin etmişsin

• bu sene puanlarda rekor artış bekliyorum
  • taytay123 kullanıcısına yanıt
    Sebep ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de soğukkanlıysam peki
    ne dersen de bu sınavda heyecandan elenmeyecek insanlar var ve bunlar gerçekten senin abarttığın kadar çok değil şu an 120 80 yapmak bi anlam ifade etmiyor önemli olan bunu sınavda da yapmak o yüzden daha fazla uzatmayalım dilerim herkes istediği yeri kazanır

• Hocam insan insandır you tube kanalları var insanlar insanları bilinçlendirdi diyebilirsin ama soğukkanlılıktan bahsetme lütfen çünkü sınava giren herkes ilk 5 dakikadan sonra kendinden geçiyor ,ve sorulara dalıyor genler aynı çevre aynı 2000 lilerden hiçbir farkları yok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Size katılıyorum. Bunlar hep rakip eleme taktikleri. Simdiden insanlarin psikolojilerini alt ust edip bizlere "yaoamayacaksınız" psikolojisini empoze etmeye calisiyorlar. Kesinlikle bu tarz iki ayaklı seytanlarin oyununa gelmeyelim. Hade eywllah

• Kardeşim çök özür dilerim sınav süreci beni çok yordu bazı şeyleri yanlış anlayabiliyorum bu aralar
    Affet kardeş bu hayırlı günde yakışmadı bana

• İnsanlar gerçekten bilinçlendi tonla 105+ 70+ yapan tanıdıklarım var mezunum geçen sene böyle değildi

• Mbatuyy M kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi denemelerde yaptıkları da çok önemli ,ayrıca geçmişinize baktım sürekli her yerde +70 ayt +110 tyt diye ortalıklarda dolaşıyorsunuz bir şey bir defa söylenir sonra inanmazlarsa kanıtı ile birlikte cevap yazılır şu an yaptığınız tek şey kuru gürültü ayrıca netler öyle olsa bile elimizden bir şey gelmiyor ne yapabiliriz suikast falan mı düzenleyelim ,elimizden gelen tek şey çalışmak lütfen artık susun ,kendi korkularınızı buradaki insanlara empoze etmeye çalışmayın .
  • Adamın açtığı son konuya bakarsan aklında daha soru kalmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvgrsn -- 3 Haziran 2019; 7:22:47 >
  • 70+ yapılan deneme hangisi önemli olan bu bence. Çoğu kişi özellikle ayt mat adına zaten denemede yaptığının altını yapcak. Denemede yaptığının üstünü yapan derece zaten.
    Birde youtube ülkede erişime yeni açılmadı. O yüzden 1 senede youtube sayesinde herkes bilinçlenemez. Bu bir süreç içinde olur. Bir senede aman aman değişmez. Her sene aynı zorluk gelse, 3 4 puan oynar desek, bu etkisini 3 4 sene sonra ile bugün kıyadlandığında gösterir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bİ LİNÇ LEN Dİ diyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.