Şimdi Ara

Neden Her Program APP STORE da yok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğu program APP STORE da yok. hatta bazılarında yeni sürümler bile yok . bunun nedeni nedir acaba ?

Aklıma 2 tane neden beliyor şimdilik.
    1. APPLE yıllık para alıyor min 100 usd. ( ama mx player son sürümü sitesinden indirmemimzi söylüyor )
    2. APPLE çoğu programı kabul etmiyor.

isterdimki her programı APPLE STORE da bulayım.

• bildigim kadariyla, yuklerken root yetkisi isteyen uygulamalar app store'a kabul edilmiyor.
  • tekrar başlık açıp forumu kirleteyim istemedim.

ama bazı sorunlarım var.
    5k player kurdum masa üstüne bir disk simgesi geldi. bu vazı programlarda oluyor mantık nedir bilemedim.

ayrıca vlc rocket video wondershare player gibi bazı programlarda 60-70 mb lık programları oynatırken çok bozulma oluyor
    ama Mplayer ve total video player ve 5k player da bozulma yoke.

bunun sebebi nedir ? normalde oynatması lazım.

ayrıca bu programları sildiğim halde halen birlikte ça kısmında gözüküyor.. appcleaner ile kaldırdım üstelik

Neden Her Program APP STORE da yok ? Neden Her Program APP STORE da yok ?

• ugur@ kullanıcısına yanıt
    App store uygulamalarının birçok kısıtlaması mevcut, üstüne apple çok sıkı kontrollerden geçiriyor, o da yetmedi senede 100 dolar developer lisansı istiyorlar.

Bunları geçince eğer uygulama paralıysa apple %30 kar paylaşımı alıyor..

Herşeyi app store a koymanın bir alemi yok, göz göre göre herşeyimizi apple'a teslim etmek ne kadar doğru olur düşünmek gerek.

App store çok güzel bir kanal, fakat diğer kanalların da olması kesinlikle şart.
  • Lisans konusuda var.İnternet üzerinden aldığınız uygulamalar tek bir lisans içeriken apple storedaki uygulamaları kullanıcı adı ve şifre girerek 5 bilgisayara kadar yükleyebiliyorsunuz.
  • Yüklerken çıkan image klasörü o.Command e ile eject yapabilirsiniz.
    Bende vlc ile küçük boyutlu videoları izlerken herhangi bir sıkıntı yaratmıyor.O konuyu bilemiyorum.Yeni versiyonunu yükleyebilirsiniz.Hem tasarımı çok şık olmuş.Son olarak programlarımı kaldırırken clean my mac kullanıyorum.Şu ana kadar denediklerim içinde en iyisi oldu.Geride herhangi bir iz,çöp bırakmıyor.
  • Evet hepsinin apple store da olmasi cok da dogru degil AMA apple store gibi bir tane Daha store olsa iyi Olurdu . Apple store da pek birsey yok .

Vlc Yeni indirmistim . Hepsini app Cleaner ile sildim restart yaptıktan sonra birlikte ac kısmından silindiler . Birazdan vlc yi tekrar yükleyeceğim bakacağım , teşekkür ederim mesajlara

@mogosan @dreampowder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.