Şimdi Ara

Neden hem sevip hem ayrılınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım ayrılmak istediğini soyledi bugun onunla fazla ilgilenmedigimi onun bana gösterdigi ilgiyi ona göstermediğimi sebep gösterdi. Sevmiyormusun diye sorduğumda ise seviyorum hemde köpek gibi dedi boynuma sarildi optu ağladı deli gibi ama kararindan vazgeciremedim kafam cok bozuk canim cok sikkin 2.5 seneyi bir anda harcadi. Yalvardim nerdeyse ama kararı değişmedi. Neden sevip ayrılınırki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O 2.5 seneyi bir anda harcamadı emin ol yavaş yavaş bitti ama hep bir şekilde devam ettirmeye çalışmıştır ve artık yorulmuştur
    çıkarken daha çok üzülüyosa en azından ayrılırım ama en azından ayrıyım der ve kafasında yavaş yavaş bitirir.
  • Baskı, başka (mesela maddi durumu daha iyi olan veya ona daha fazla değer veren) biri, yeni heyecan arayışı, gelecek görmemek v.s

• Herseyi duzeltecegimi soyledim ama olmadi. Hic sansim yokmu sizce

• Moruk sana bişey söyliyim mi kız başka birini seviyor bence bu da garip bi oyun.
  • Başka biriyle alakali bisey degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Pırasa

Başka biriyle alakali bisey degil.

Malesef başkası var kardeşim.

2.5 yıllık ilişki böyle kolayca bitmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belki zor bir dönem yaşıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 14 Kasım 2013; 20:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

O 2.5 seneyi bir anda harcamadı emin ol yavaş yavaş bitti ama hep bir şekilde devam ettirmeye çalışmıştır ve artık yorulmuştur
    çıkarken daha çok üzülüyosa en azından ayrılırım ama en azından ayrıyım der ve kafasında yavaş yavaş bitirir.

ben bu sebeple kız arkadaşımdan ayrıldım. nasıl bişey biliyorum
  • aynı sebepten bende ilk ve son sevgilimden ayrilmistim bak aklima geldi :D

• kızlar hep ağlamayı tercih eder haklı gözükebilmek için. İnanmayacaksın kardeşim.

Ya başkası var, ya başkasından hoşlanmaya başladı ama sen olduğun için yapamıyo. Evlenilcek adam değilsindir falan filan uzar gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herseyi duzeltecegimi soyledim ama olmadi. Hic sansim yokmu sizce

boşver gitsin ilişki birkere çıtırdadımı nekadar zorlarsan zorla kırılıyor.
    daha fazla zaman kaybetmemek için bırak gitsin.
  • quote:

Kız arkadaşım ayrılmak istediğini soyledi bugun onunla fazla ilgilenmedigimi onun bana gösterdigi ilgiyi ona göstermediğimi sebep gösterdi. Sevmiyormusun diye sorduğumda ise seviyorum hemde köpek gibi dedi boynuma sarildi optu ağladı deli gibi ama kararindan vazgeciremedim kafam cok bozuk canim cok sikkin 2.5 seneyi bir anda harcadi. Yalvardim nerdeyse ama kararı değişmedi. Neden sevip ayrılınırki.

Sevse ayrılmazdı kızlar çok değişik yaratıklar seviyorum dedi diye seviyor mu hemen
    Mantıklı Düşün Sevse neden ayrılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakdet1

quote:

O 2.5 seneyi bir anda harcamadı emin ol yavaş yavaş bitti ama hep bir şekilde devam ettirmeye çalışmıştır ve artık yorulmuştur

ben bu sebeple kız arkadaşımdan ayrıldım. nasıl bişey biliyorum

Benimkide tam tersi çok ilgi gösteriyorum diye ayrıldı
    resmen kendide dei Ahmet çok ilgi gösteriyorsun sıkıldım dedi ve 2-3 hafta sonra ayrıldık

• Ups

• quote:

Ups

up diyon yazdıklarımıza cevp vermiyon
  • Kendinden bahsetmissin ne yazayim sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Altına imzamı atarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.